Вы просматриваете тему Вихід заміж дівчат правильні рішення в подразделе Моя семья, который находится в форуме Интересы; Сообщение от bilorov Традиційно в українському селі жінки слідкували, щоб жодна дівчина не жила не
До 17 років - школа
Від 17 до 22 років - ВНЗ
Після 22 робота
Руда, О ні! Не руйнуйте міфів про цнотливе та непохитне село! )) Притула це отой чудєсний обряд, техніка дошлюбного спання коли дівчата сходились приясти на вечорниці, а опісля туди приходили і хлопці і потім всі лягали спати покотом? А потім хлопці просили дати "притулу" (притулитися)? Шоб "вмочить собі, але ж таки не прорвать". І якшо дівка не давала притулу то її хлопці могли цуратися а це вже було небажаним бо заміж важче було вийти.
А ще козаки і інші пройдисівти коли їхали повз українські села багатьом дівчатам заморочили голову "я люблю тебе я повернуся до тебе (а знав шо не повернеться бо козак то вільний парубок) а якшо дитина народиться а мене турок ізрубить дай дитині моє прізвище (і задля сміху ліпили дебілізм накшталт непийпиво, неїжборщ, нездійминога, такі ідіотські прізвища пережили не одне століття і досі зустрічаються)".
Что такое ВНЗ?
Ви́щий навча́льний за́клад (ВНЗ, виш, вуз) — освітній, освітньо-науковий заклад, який заснований і діє відповідно до законодавства про освіту, має один з чотирьох рівнів акредитації, реалізує відповідно до наданої ліцензії освітньо-професійні програми вищої освіти за певними освітніми та освітньо-кваліфікаційними рівнями, забезпечує навчання, виховання та професійну підготовку осіб відповідно до їх покликання, інтересів, здібностей та нормативних вимог у галузі вищої освіти, а також здійснює наукову та науково-технічну діяльність.
Merry Corpse, спасибо! Я думаю на русском языке, потому ассоциация с ВУЗом не возникла.
Хех, було дві тєми за останній час "для души - потріндєть", окрім усіх інших політичних - ця і про сладкі попки. Ця плавно переходе в якийто стрьомний маразм. Предлагаю вернутися до попок, во всяком случаї це не так нудно і абсолютно понятно))
Поясню, нормальні батьки, слідкують, щоб їх дитина на брехала їм, а потім ця звичка переходить у власну родину дітей. Раніше у селі батько виховував дитину не за те що вона зробила гріх, а за те що Вона намагалася збрехати про нього. Бо гірше гріх не роозкаяний, а перед Богом всі гріхи видні. Той хто бреше в пршу чергу шкодить самому собі по втрачає шанс розв'язати проблему зі сторонньою допомогою (чомусь вирішивши, що його гріх унікальний і не можливий для покаяння виправлення та уникнення в майбутньому).
Теми з розділу "Про ето" не розв'язують проблем а лише розпалюють пристрасті. Вони не приводять до подружнього життя, а віддаляють від нього.
Якшо я згвалтую дівчину і мене спіймають і доведуть мою вину, то по світським законам мене посадять в тюрячку, і я буду не дуже радий.
Якшо я згвалтую дівчину і піду на прощу то по законам біблейського бога мені буде... нічого. Profit!
Та й навіть якшо не піду на прощу то не факт шо мене хоч якось покарають, бо біблейський бог якби існував то був забудькуватим несправедливим дебілом. Ось наприклад цар давид полюбляв таки дивитися як купаються дівчата і оного разу в нього так набубнявіло коли узрів вірсавію шо наказав її чоловіка уреєю хетта поставити в саме пекло на полі бою і відступитися від нього, шоб того точно вбили і давид міг вірсавію чпокати не боячись шо рогоносець встромить йому ножа в спину, а то біблія рано закінчилась би. Це називається організація вбивства, а ще це перелюбство "возжелай жону ближнього" і вся муйня-муйня. Справедливий елохім так розгнівався шо аж вбив першу їх дитину, яка ні в чому не була винна, а далі нормально - другою дитиною був отой соломон який тіпа дуже мудрі судові рішення видавав і взагалі поважний третій цар народу обраного. Сам же давид жив далі як то кажуть "вполнє сєбє".
Таке покарання мене влаштовує - напложу дітей хай бог їх за мої гріхи карає, як він це полюбляє любити, а я буду бацилу ная?увать ;)