Магазин спортивного харчування Strong Life
Дерево благодарностей62Благодарности
+ Ответить в теме
Страница 10 из 10
Показано с 91 по 98 из 98.
    23q
    23-й участник

Re: Экономия и семья

Ответ Сообщение от Хоттабыч Посмотреть сообщение
    Не в такие игры не играю, застраховался и ЖДУ и вам советую время летит быстро!
    так кинут как пить дать!
    говорят что віплат больше 200 млн в год, значит примерно 40 людей по 200тыс бак. короче пиздя_т

Пророк

Не в такие игры не играю, застраховался и ЖДУ и вам советую время летит быстро!
    шо за контора? австрійська фірма яка зареєстрована на вірджинських островах рішила зробити багатими полтавців через 40 років?
    Пророк

Ответ Сообщение от Виння Пых Посмотреть сообщение
    шо за контора? австрійська фірма яка зареєстрована на вірджинських островах рішила зробити багатими полтавців через 40 років?
    А чого 40 років, чого на островах? На сайті консультант все вас порахує та розповість, а
    Я знаю що Уніка в Україні вже більше 10 років. Є історія виплат, є рейтинг, так вони в першій п'ятіркі вже багото років
    Пророк

А чого 40 років, чого на островах? На сайті консультант все вас порахує та розповість, а
    Я знаю що Уніка в Україні вже більше 10 років. Є історія виплат, є рейтинг, так вони в першій п'ятіркі вже багото років
    не буду спорить, просто страхових компаній багато, і є вибір. чим ця краща чим інші?
    Sky
    Небо в твоїх очах ©

Ответ Сообщение от Виння Пых Посмотреть сообщение
    чим ця краща чим інші?
    Тим, що в ній працює Хоттабыч
    Пророк

Всі розуміють, що без страховки зараз не можливо, ми робимо свій вибір, та від цього вибору залежить наше майбутнє, ще й наших рідних
    А яка компанія краще, це все наш особистий досвід, чомусь люди не лінуються писати про погане, а коли добре - то й так добре!
    Багато є страхових, є гарні, є різні, є рейтінги. Нехай вони доказують, що вони кращі
    Як ми робимо вибір, дивимся в першу десятку, краще п'ятірку. Ось і я так, так ось Уніка в цій п'ятірці, до речі до восьмого березня, чув що у них є знижки!

Ответ Сообщение от Sky Посмотреть сообщение
    чим ця краща чим інші?
    думаю це відповідь взагалі, а конкретних випадків багато, та більш за все вражає та сумма яку вже виплатили, робіть свій вибір
    Нехай щастить! З весною.
    Пророк

Ответ Сообщение от VikaEfimova22 Посмотреть сообщение
    Страховка выгодное дело...
    Для страховщика
    Пророк

Ответ Сообщение от Sir_2006 Посмотреть сообщение
    Для страховщика
    Якби так було, то не було б страхових компаній взагалі. Якщо подивитися на виплати, наприклад по Уніці - цифри вражають.
    Це ті грощі які отримали застраховані люди. А хто не вірить, то це справа той людини
    Все в ваших руках!
+ Ответить в теме
Страница 10 из 10