Вы просматриваете тему Милые бранятся, только тешатся? в подразделе Моя семья, который находится в форуме Интересы; Сообщение от 23q я думаю что не спроста матриархат прошел... Как ушел так и вернеться
Але, що не кажуть, а жінка з дітьми не може віддаватися роботі так, як чоловік (при прочих рівних умовах, тіпа рівня інтелекту і профпідготовки і т.д.). І жінка не зможе піти з шефом в баню вдвох, пити там пиво і їсти горбушу, бо це виглядатиме зовсім не так, як би шеф пішов з мужиком. Зараз є можливості, і жінка може успішно працювати своїм бізнесом, самій бути начальником. Крім того, жінки зазвичай мудріші і хитріші, можна підсидіти, підмовити, використати влучний момент для вдалої фрази і т.д.
Це я до того, що щаслива жінка в сім'ї може дозволити собі дати бути головним чоловіку, дати йому можливіть забезпечувати сім'ю, допомагати йому в цьому, а самій доглядати дітей і оселю, може мати якийсь свій бізнес. В кожного по різному.
А якщо ви виходили заміж за деспотичного патріархального самця, а тепер намагаєтесь його муштрувати, а він усяліко цьому супротивлюється, то мабуть треба шукати якісь інші шляхи для "командувань".
Взагалі то є кілька хитрощів жіночих, як робити так, щоб чоловік вважав себе самим головним, і думав, що всі рішення приймає він. І вовки ситі, і вівці цілі. Але це стосується вихованих чоловіків, а якщо ви виходили за гопніка, то вже що маєте, то маєте.