>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Результати опитування: Украинский язык-это...
модно и круто 5 55,56%
мне больше нравится русский язык 3 33,33%
вообще не обращаю на это внимание 1 11,11%
Голосували: 9. Ви ще не голосували в цьому опитуванні

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 01.02.2008   [permalink]
Гість
украинский язык-модно ли это???

Как вы относитесь к людям,которые постоянно разговаривают на украинском языке??? Боюсь,что на меня это сразу же навлечет очень много негатива,но мне намного тяжелее воспринимать серьёзно человека говорящегося на украинском языке,особенно девушек...скорее всего это из-за того,что большую часть своей жизни я прожил в русскоязычном Крыму,где украинский язык можно услышать только по телевизору,но все же очень часто слышу высмеивание кого-либо из-за его "мовы".
P.S. Я люблю Украину и считаю себя гражданином Украины не только из-за того,что у меня так в паспорте написано,а потому-что так мне говорит сердце.
Пророк

Re: украинский язык-модно ли это???

Відповідь:
Допис від STALKER Переглянути допис
Как вы относитесь к людям,которые постоянно разговаривают на украинском языке??? Боюсь,что на меня это сразу же навлечет очень много негатива,но мне намного тяжелее воспринимать серьёзно человека говорящегося на украинском языке,особенно девушек...скорее всего это из-за того,что большую часть своей жизни я прожил в русскоязычном Крыму,где украинский язык можно услышать только по телевизору,но все же очень часто слышу высмеивание кого-либо из-за его "мовы".
P.S. Я люблю Украину и считаю себя гражданином Украины не только из-за того,что у меня так в паспорте написано,а потому-что так мне говорит сердце.
Избавляйся от негатива! В жизни ты еще встретить очень много людей говорящих на разных языках. И говорить они будут вполне серьезные вещи.
А высмеивать человека из-за языка на котором он говорит...
ну что тут можно сказать по поводу высмеивающего...

Востаннє редагував RAMM: 01.02.2008 о 21:52.
Добрий модер ))

Я коли починала писатися українською часто наштовхувалася на таких людей, як ти. Тобто з таким сприйняттям української. Я ображалася, шось намагалася довести, переходили на лайку. Зараз я сміюся Мене веселять люди, які намагаються зрозуміти, шо ж я їм розповідаю, коли приходять до мене на роботу і бачу, шо нічогісінько вони не розуміють. Нарешті для мене українська є такою ж престижною як і російська. Я переходжу на російську з незнайомими мені тільки в тому випадку, якшо людина поганенько російську розуміє, а від української в очах паніка. Шкода тільки шо з рідними я залишаюся суржикомовною ...
Для мене українська - це не данина моді, це необхідність, тому голосувати в твоїму опитуванні я не буду

З останнього:
"А чіво ето ти на украінском разгаваріваєш, ти учілка ілі ідіот?"
пыщщщь!!

Користувачі, що подякували Meladon за цей допис:
Гість

Відповідь:
Допис від STALKER Переглянути допис
скорее всего это из-за того,что большую часть своей жизни я прожил в русскоязычном Крыму
Ну ка, поведай)))) Город, улица. И почтовый индекс этой улицы. И заодно первую цифру телефонного номера)))))))))))))))))))
Риклохматко синьо-змерзле

Згодна з Uksus. Як можна мову розглядати як модний штрих?
Голосувати теж не буду - бо тупо. Мова - це мова. А мода - швидкоплинна і має тенденцію кардинально змінюватися.
2 STALKER
До україномовних відношуся мало не з любов’ю.
І ще: як хлопець заговорить українською, то ще куди не йшло. А як дівчина - всьо..."ацтой"?! Дивний Ви якийсь...

2 Uksus
Оце як у локалці сидю, то друзі вже більш-менш нормально реагують, а як якесь бидло пристане, і давай: а чого ти на укр., а чого не на рус., а ти шо з села, а перейди бо ти галіма ваще, пааашлааа нааа ....
Як думаєш, отаких попустить? Бо мене вони драконять...так і хочеться дать в табло
модератор

Відповідь:
Допис від laithemmer Переглянути допис
Як думаєш, отаких попустить? Бо мене вони драконять...так і хочеться дать в табло
Игнор, ИМХО.
Користувачі, що подякували V00D00People за цей допис:
Гість

Відповідь:
Згодна з Uksus. Мова - це мова. А мода - швидкоплинна і має тенденцію кардинально змінюватися.
Не буду коментировать, но акцентирую внимание.

Відповідь:
Оце як у локалці сидю, то друзі вже більш-менш нормально реагують, а як якесь б:идло пристане, і давай: а чого ти на укр., а чого не на рус., а ти шо з села, а перейди бо ти галіма ваще, пааашлааа нааа ....
Любые наци, дебилы.
Риклохматко синьо-змерзле

Відповідь:
Допис від V00D00People Переглянути допис
Игнор, ИМХО.
Та інколи нічо, але ж бувають же не просто миті, а дуже миті! Особливо у мене....
Відповідь:
Допис від ввп Переглянути допис
Не буду коментировать, но акцентирую внимание.
Хочеш сказать, що я десь у чомусь помиляюся?
Гість

Відповідь:
Хочеш сказать, що я десь у чомусь помиляюся?
Я цитирую
Відповідь:
А мода - швидкоплинна і має тенденцію кардинально змінюватися.
Я высказал теорию ,про Ваше восприятие моды.

Заговорим завтра по другому?
Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Первый УКРАИНСКИЙ МОБИЛЬНИК V00D00People Мобільні телефони та КПК 20 02.12.2007 20:40
Видеоматериал с WCG 2007 Украинский финал AmoKK Кіно 0 13.09.2007 20:25
Русско-украинский падонкавский разгаворнег: Def Гумор 1 18.04.2007 11:04

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.