Ви переглядаєте тему украинский язык-модно ли это??? в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Как вы относитесь к людям,которые постоянно разговаривают на украинском языке??? Боюсь,что на меня это сразу ...
| Результати опитування: Украинский язык-это... | |||
| модно и круто | | 5 | 55,56% |
| мне больше нравится русский язык | | 3 | 33,33% |
| вообще не обращаю на это внимание | | 1 | 11,11% |
| Голосували: 9. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
01.02.2008
| [permalink] | |||
| Пророк |
Відповідь:
В жизни ты еще встретить очень много людей говорящих на разных языках. И говорить они будут вполне серьезные вещи. А высмеивать человека из-за языка на котором он говорит... ну что тут можно сказать по поводу высмеивающего... Востаннє редагував RAMM: 01.02.2008 о 21:52. | |||
01.02.2008
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Я коли починала писатися українською часто наштовхувалася на таких людей, як ти. Тобто з таким сприйняттям української. Я ображалася, шось намагалася довести, переходили на лайку. Зараз я сміюся Мене веселять люди, які намагаються зрозуміти, шо ж я їм розповідаю, коли приходять до мене на роботу і бачу, шо нічогісінько вони не розуміють. Нарешті для мене українська є такою ж престижною як і російська. Я переходжу на російську з незнайомими мені тільки в тому випадку, якшо людина поганенько російську розуміє, а від української в очах паніка. Шкода тільки шо з рідними я залишаюся суржикомовною ...Для мене українська - це не данина моді, це необхідність, тому голосувати в твоїму опитуванні я не буду ![]() З останнього: "А чіво ето ти на украінском разгаваріваєш, ти учілка ілі ідіот?" ![]() | ||
01.02.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
| ||
01.02.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Згодна з Uksus. Як можна мову розглядати як модний штрих? Голосувати теж не буду - бо тупо. Мова - це мова. А мода - швидкоплинна і має тенденцію кардинально змінюватися. 2 STALKER До україномовних відношуся мало не з любов’ю. І ще: як хлопець заговорить українською, то ще куди не йшло. А як дівчина - всьо..."ацтой"?! Дивний Ви якийсь... 2 Uksus Оце як у локалці сидю, то друзі вже більш-менш нормально реагують, а як якесь бидло пристане, і давай: а чого ти на укр., а чого не на рус., а ти шо з села, а перейди бо ти галіма ваще, пааашлааа нааа .... ![]() Як думаєш, отаких попустить? Бо мене вони драконять...так і хочеться дать в табло ![]() | ||
01.02.2008
| [permalink] | ||
| модератор |
| ||
| Користувачі, що подякували V00D00People за цей допис: |
01.02.2008
| [permalink] | ||||
| Гість |
Відповідь:
Відповідь:
| ||||
01.02.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
| ||
01.02.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
| ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Первый УКРАИНСКИЙ МОБИЛЬНИК | V00D00People | Мобільні телефони та КПК | 20 | 02.12.2007 20:40 |
| Видеоматериал с WCG 2007 Украинский финал | AmoKK | Кіно | 0 | 13.09.2007 20:25 |
| Русско-украинский падонкавский разгаворнег: | Def | Гумор | 1 | 18.04.2007 11:04 |