Ви переглядаєте тему украинский язык-модно ли это??? в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Відповідь: Допис від ввп Я цитирую Я высказал теорию ,про Ваше восприятие моды. Заговорим завтра ...
| Результати опитування: Украинский язык-это... | |||
| модно и круто | | 5 | 55,56% |
| мне больше нравится русский язык | | 3 | 33,33% |
| вообще не обращаю на это внимание | | 1 | 11,11% |
| Голосували: 9. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
02.02.2008
| [permalink] | |||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Відповідь:
Теорію Ви ніяку не висказали. Ви лише мене процитували і нічого цим не пояснили. А завтра я буду відповідати на інші питання. І теж з тлумаченням, чого і Вам раджу. | |||
02.02.2008
|
| ввп |
|
Допис видалив fragov.
|
02.02.2008
|
| laithemmer |
|
Допис видалив fragov.
|
02.02.2008
|
| ввп |
|
Допис видалив fragov.
|
02.02.2008
|
| laithemmer |
|
Допис видалив fragov.
|
02.02.2008
|
| ввп |
|
Допис видалив fragov.
|
02.02.2008
|
| laithemmer |
|
Допис видалив fragov.
|
02.02.2008
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Якщо тобі не вистачає розуму розмовляти вільно рідною мовою, та й навіть будь-якою мовою - варто вбитися об стіну, бо мозок, він блін рідкий... Я спілкуюся вільно українською, англійською (амер. варіант) та російською, моя дівчина ідеально розмовляє на англійській (англ. варіант), українською, російською, зараз вчить німецьку, маю надію, що потім з її допомогою опаную і німецьку. rust, не дай собі засохнути. ![]() | ||
02.02.2008
| [permalink] | ||
| -/- |
Эт... вопрос в том, что ураинский не мой родной язык. Мой родной русский. Хотя наверное даже больше белорусский... Я живу в Украине и это моя РОДИНА. И на каком языке мне говрить, позвольте , но уж я буду выбирать. А моск он действительно редкий. | ||
04.02.2008
| [permalink] | ||
| Завсідник |
Тю, а через шо дебати? Мені всеодно, хто як спілкується. Якою мовою до мене, такою й я до людини і сама часто розмовляю і російською, й українською й суржиком одночасно-так, до речі, більшість говорить. Добиває, коли починається оте фє:спілкуюсь лише українською, а всі москалі-падлюки, або гаварю на русском, а кто на хахляцкой мове-тот быдло. Але такі люди зазвичай поверхові, тому з ними спілкуватись ніякою мовою не хочеться, тому й дуже дивно, що тему підняв саме Rust, а не якийсь підліток-трієчник. Раніше панувала думка, що суржиком спілкуються лише люди неграмотні, але більшість моїх знайомих, які твердо знають обидві мови, теж вдома спілкуються суржиком. Тому суржик уже-всенародна погана звичка, така собі, чорнова мова. Коротше кажучи, мені ця проблема взагалі здається надуманою. | ||
05.02.2008
| [permalink] | |||||
| - |
Відповідь:
Відповідь:
Відповідь:
Для мене є беззаперечним вплив мови, котру обирає людина, на її імідж. Це стосується не лише людей — будь-яких речей та предметів, носіїв інформації, тощо. Наведу невеличкий приклад з життя. Обговорюємо макет нової упаковки, заходить мова про кількість текстових блоків різними мовами. — Що скаже маркетинг? — Маркетинг повторює, всі ці мови колишнього союзу ганьба для нашої продукції! От коли б Ви там щось англійською написали... Як Вам таке? Так є мода на мови чи немає? Всі мови рівні, чи є хтось рівніший? Чи заходячи до книгарні Ви маєте рівні можливости вибору книжок різними мовами, чи якісь мови таки переважають? Чому україномовні, російськомовні, польскомовні та "рештомовні" сучасні письменники так часто у своїх творах вживають фрази англійською? майже, як Лев Толстой у "Війні і мирі" — французькою? Востаннє редагував Odo: 05.02.2008 о 12:39. Причина: Automerged Doublepost | |||||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Первый УКРАИНСКИЙ МОБИЛЬНИК | V00D00People | Мобільні телефони та КПК | 20 | 02.12.2007 20:40 |
| Видеоматериал с WCG 2007 Украинский финал | AmoKK | Кіно | 0 | 13.09.2007 20:25 |
| Русско-украинский падонкавский разгаворнег: | Def | Гумор | 1 | 18.04.2007 11:04 |