Ви переглядаєте тему Ваше ставлення до мовного питання в Україні? в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Словничок до теми: Відповідь: ШОВІНІЗМ , -у, ч. Крайній вияв націоналізму, що пропагує національну винятковість, ...
| Результати опитування: Як Ви ставитесь до мовного питання а Україні? | |||
| Какая разница на каком языке говорить? | | 6 | 10,17% |
| Глибоко по барабану | | 1 | 1,69% |
| Просто байдуже | | 0 | 0% |
| Такого питання не існує | | 4 | 6,78% |
| Це просто провокація, а не мовне питання | | 23 | 38,98% |
| Таке питання існує, але нехай його вирішують якось без мене | | 1 | 1,69% |
| Це дійсно дуже складне питання і я намагаюсь його зрозуміти | | 18 | 30,51% |
| Инше | | 6 | 10,17% |
| Голосували: 59. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
05.12.2007
| [permalink] | ||||
| - |
Словничок до теми: Відповідь:
Відповідь:
| ||||
| Користувачі, що подякували Odo за цей допис: |
05.12.2007
| [permalink] | ||
| Гуру |
У меня жена на четверть украинка. Есть еще два человека, с ними свела меня судьба, которые являются для меня жизненными примерами. Один из них еврей, второй украинец. Я думаю это о многом говорит. По поводу моего отношения к украинским националистам - никакое! Никак не отношусь, они мне пофигу. По поводу моего отношения к российским националистам(Лимоновцы и пр.) - Резко негативное, они позорят нацию вцелом, меня вчасности. | ||
05.12.2007
| [permalink] | |||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Відповідь:
Українські націоналісти - чесно, ні разу справжнього затятого націоналіста не бачила. Але якби записалася у козачки, куди прочив мене мій викладач історії (дай Божечка йому здоров’я), то мабуть побачила б. І ще... Чому ж Ви не сказали, що за національністю росіянин?! Я б марно не зверталася до Вашої української свідомості. | |||
05.12.2007
| [permalink] | ||
| Філософф |
ИМХО, языковая проблемма, одна из последних в списке проблем которые стоит решать в Украине какой закон не напиши а люди буду разговаривать на том языке на котором им удобнее | ||
| Користувачі, що подякували Ihor за цей допис: |
05.12.2007
| [permalink] | ||
| - |
Згоден, у будь-якій справі головне не теорія і не концепція, а метеріяльні складові, нпр. у будівництві дому головне — цегла, а не якийсь там архітектурний проєкт, то хай дурні таким переймаються, а нам дайте лише цеглу ми вже якось щось збудуємо. А потім у тому "щось" ще ж жити... ну й фіг з ним, що на сарай схоже, нам же не звикати, нам аби стіни були та стеля не підтікала, ми люди невибагливі... А проєкт той з таким гарним будиночком хіба на стіну повісити, нехай прикрашає, бо навіщо він ще здався? Востаннє редагував Odo: 05.12.2007 о 16:56. | ||
| Користувачі, що подякували Odo за цей допис: |
05.12.2007
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
а насчет нескольких языков то вон в Швейцарии все нормально, в Финляндии, в Канаде тоже.... | |||
05.12.2007
| [permalink] | |||
| Шпійон ;) |
Відповідь:
Разгаварівать, музіку слушать, кіно сматрєть, кніжкі чітать - все так і будєт, ібо как ви сказалі он ім удобєн. Але чому рос. мовне населення з такою агрессивністю кричить про утиски своєї мови і настирливо висуває у другу державну російську? Невже їм зараз хтось забороняє "Разгаварівать, музіку слушать, кіно сматрєть, кніжкі чітать на русском"?! Доречі, на це питання мені ніхто з "паборнікав русскава язика" так толком і не відповів. Востаннє редагував Tail: 05.12.2007 о 20:11. Причина: Automerged Doublepost | |||
| Користувачі, що подякували Tail за цей допис: |
05.12.2007
| [permalink] | |||
| -/- |
Відповідь:
![]() Спасибо за позитив ![]() | |||
| Користувачі, що подякували rust за цей допис: |
05.12.2007
| [permalink] | |||
| Частий гість |
Відповідь:
а про Невже їм зараз хтось забороняє "Разгаварівать, музіку слушать... и всякой такой фигней заниматься... так не то чтоб запрещают конечно.. я бы сказал препятствуют... начиная с Конституции и законов на украинском, заканчивая учебниками по математике в школах и другой литературой, которая наполнена специальными терминами редко употребляемыми в разговорной речи (предполагаю конечно что все таки разговорный украинский граждане незалежной Украины знать должны бы, дабы ближнего своего понимать. и естественно, что вся украиноязычное население русский понимает)... как же нам угнетенным русским теперь книжки читать))) вот вам и утиски мови) а еще что касается зависимости языка, культуры, государственности и литературы... Гоголь Николай Василич один из моих любимых писателей... и язык у него красивый... русский... кто скажет что Гоголь не украинец? кто скажет что Гоголь не любил Украину и не был патриотом? что не мешало ему писать не на украинском... почему? Востаннє редагував Etel: 05.12.2007 о 23:06. | |||
| Користувачі, що подякували Etel за цей допис: |
05.12.2007
| [permalink] | |||
| -/- |
Відповідь:
Почему Автор "Мертвых душ", такая сволочь, творил на москальсой мове... Вот не сознательный элемент... Кста вопрос: есть ли Гоголь в учебниках укринской литературы? Востаннє редагував rust: 05.12.2007 о 23:03. | |||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| двомовність, мова, мовне питання, навчання |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Питання стосовно функцій форуму | fragov | Робота Полтава форуму | 43 | 21.10.2008 17:10 |
| рівень зарплат в Україні. | Полтавський кіт | Теревені | 41 | 30.03.2008 21:06 |
| Геноцид в Україні | fragov | Кіно | 0 | 01.11.2007 11:01 |
| Навіщо Україні НАТО? | RSS | Теревені | 0 | 23.08.2007 14:10 |