Ви переглядаєте тему Велика листопадова Книжкова революція в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Виступ призначено на 15.00, 9 листопада 2007 року, в День української писемності та мови ТИ ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
08.11.2007
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
О 15-ій я ще на роботі ![]() | ||
08.11.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
2laithemmer Я теж о 15тій ще на роботі. Не думаю шо важливим є саме час. Важливо, зробити свій внесок ![]() 2Руда Шо таке "Дім книги"? Це "КС"? Там є розділ, але він якраз в дєбрях. Треба ходити, шукати, або просто знати. Особисто мені, коли радили купити українську книгу, розказували довго, де вона стоїть і в якій обгорточці і під якою книжкою може ховатися. І дійсно я її знайшла на нижній поличці і тільки завдяки детальним поясненням радника. Шо таке "Книгарня"? Це та, яку перенесли в Оксамит? Там я вже втратила надію знайти когось з сучукр письменників. В Бібліофіл ідуть з певною метою, вже зазвичай знаючи, яку саме книгу хочеться. А мета акції привернути увагу тих читак до української книжки, які приходять в книжкову крамницю за новинками, за чимось свіженьким, або просто наступною книгою. От було б дуже добре, якби їм на очі траплялася відразу наша література. | ||
16.11.2007
| [permalink] | ||
| Завсідник |
Не знаю, може я там ( особливо дім книги біля ринку, там книжок українських стелаж,на першому плані там бестселлери, і навіть російська класика трохи поодаль) просто часто тусуюся(як зайду-вийти можу тільки через годину, грошей зазвичай щось купити нема, хоч полистаю, подивлюсь, що нового, потім в неті пошукаю), тому знаю все навпомацки. В "Планеті" збірки з віршами полтавських письменників на видноті, біля "Бібліофіла" я поруч живу, і купую книги теж чомусь тільки у них, скільки б не пройшла книгарень-там дядечко розумний і обслуговування приємне-завжди підбереш те, що треба і можеш вибирати хоч пів дня, у "Книгарні", коли та ще працювала, українська класика стояла поруч з російською, щодо КСД-їх продукція мені не подобалась, в магазині, той, що був у центрі, українських книг справді було не знайти. | ||
28.11.2007
| [permalink] | |||
| Новачок |
Відповідь:
дивіться фотку на тій самій спільноті, а першому дописі)) а взагалі акція виявилась доволі масштабною. охопила 15 міст України. усе там читаєйте - звіти про акції у києві, харкові, донецьку, горлівці, кременчуці.... | |||