>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 31.10.2007   [permalink]
-

Re: Новий правопис, чи просто ляп? :)

Відповідь:
Допис від Руда Переглянути допис
Хм, "нічо" гарне таке слово, а де ви його відкопали? Ай-яй-яй, ще й мене виправляєте.
Звичайне скорочення від "нічого", це зумисне вжите слово. Я, очікував щось цікавіше від Вас почути, мо які синтасичні помилки, немилозвучні мовні конструкції, тощо.
Відповідь:
Усім не вгодиш. Знаєте, Одо, я не сонечко, щоб усіх зігріти. А найменше мені хочеться зігрівати Вас. Аж хочеться в Вас капцем поцілити Ваші дописи теж багатьох напружують, але чомусь Ви не пухнастішаєте. Якщо моя найбільша провина-це апостроф- ю а велкам, закидайте камінням, але хай закидає той, хто нікого ніколи не напружував. Господи, зроби так, щоб невжитий апостроф був моїм найбільшим гріхом. А взагалі- то Ваша балачка розміром зі сторінку про мій апостроф нагадує мені війну ліліпутів у "Подорожах Гулівера".Одо, негайно покиньте пісочницю! П.С. Одо. ну не смішіть людей і мої капці. Ваші претензії вже виглядають гротескно.
Так, мені дійсно не подобається, що Ви його ігноруєте, і я вбачаю у цьому неповагу до української мови і до форумців, що читають Ваші дописи.
Користувачі, що подякували Odo за цей допис:
Старий 31.10.2007   [permalink]
Завсідник

Відповідь:
Допис від Odo Переглянути допис
Так, мені дійсно не подобається, що Ви його ігноруєте, і я вбачаю у цьому неповагу до української мови і до форумців, що читають Ваші дописи.
а сам небось гуру языка и правописания, везде и всегда правильно пишешь и говоришь, да-да...
бревно в глазу, как говориццо
Користувачі, що подякували knell за цей допис:
Старий 01.11.2007   [permalink]
-

Відповідь:
Допис від knell Переглянути допис
а сам небось гуру языка и правописания, везде и всегда правильно пишешь и говоришь, да-да... бревно в глазу, как говориццо
А де я писав, що ніколи не помиляюсь? Безумовно помиляюсь, ніколи цього не заперечував, але тут ідеться про свідому відмову писати певний знак, це різні речі. Пам’ятаєте, як у статті про Пікап, автор писав не використовуючи літеру "ы"? Це дуже декого чомусь дратувало, а мене дратує нехтування апострофом.

Востаннє редагував Odo: 01.11.2007 о 09:53.
Завсідник
Re: Новий правопис, чи просто ляп?

проблема в использовании апострофа связана с проблемой его набирания. Примерно та же ситуация с твердой буквой г. Просто влом набирать.
Если бы на месте апострофа небыло бы вообще ничего - это "нехтування". А так вместо апострофа используется другой символ, вполне понятный. Где тут "нехтування" ? Разработайте удобные клавиатуры украиноязычные и все будут пользоваться, какие поблемы?
Так что никакого "нехтування" тут нет, есть небольшая замена.
скажений завсідник :)

Ну от зараз багато хто з молоді, чомусь не використовує літеру "ы", хоча і пише на російській, а використовує замість цього інший символ - "и". Ось приклад:
Відповідь:
[08:56:30] <Morgan>
"Дедушка Мороз, виходи!"
-Кричали подтанцовивая, дети около туалета.
І це нормально для них, а мені такий текст дуже не приємно читати, бо по-перше, я і всі інші люди, я читаю не по-літерам кожне слово, а по словам, тобто "ідентифікую" слово, і читаю далі, а коли бачу слово з помилкою, чи з заміною звичайних символів - на незвичні, мені важче читати такий текст. По-друге, якщо взяти приклад, то я читаю "віході" і "подтанцовівая" і від такого варіанта цих слів мене аж коробить.

Є досить простий спосіб вирішити проблему з апострофом: http://www.poltavaforum.com/soft-ta-...html#post26190 .
Користувачі, що подякували fragov за цей допис:
Завсідник

ы-и - это другое дело, тут проблем в наборе нет, есть только безграмотность либо своеобразный нигилизм.

А писати без апострофа, або замінюючи його на цифру це не нігілізм?
Завсідник

Це все проблема недовченої російської.

А щодо апострофа, може бути так:
Розіпніть Руду на хресті, у найвідлюднішій темі, на широких просторах Форуму.
На хресті розіп1ята жінка, ріки крові, сплутане волосся розвивається по вітру.
Тричі питав Великий Модератор Форумейський:
"Браття форумчане, кого видати Вам?
ТОГО, хто постійно робить помилки у своїх дописах, але судить інших, чи ту, яка непокірно відмовляється ставити апостроф, замінюючи його символом, в якому деякі наші соплеменники вбачають фалічний? Та й рудий колір-здавна колір Диявола"
І тричі форумчани прокричали : "Видай нам
ТОГО"
Низько схилив голову Великий Модератор Форумейський і сказав:"Хай буде так"
І літали ворони над головою Рудої, і піднесли їй до губ ганчірку, рясно окроплену оцтом, і встромили гостру палицю під праве ребро.
І прийшов Гість Чужинський, Незареєстрований. І спитав у форумчан: "За що покарано цю жінку?" І почув тиху відповідь: "За апостроф".
Даний образок є повною фікцією, будь які збіги дій персонажів з реальними людьми випадковість.
Користувачі, що подякували Руда за цей допис:

Гумор гумором, а починати завжди потрібно з себе, а не відволікати увагу на іншє, що ось хтось пише не грамотно, бо варто брати до уваги, ще й те, чи хоче він писати "краще", чи не хоче і шукає привід, щоб пояснити свою лінь.
-

Відповідь:
Це все проблема недовченої російської.

А щодо апострофа, може бути так:
Розіпніть Руду на хресті, у найвідлюднішій темі, на широких просторах Форуму.
На хресті розіп1ята жінка, ріки крові, сплутане волосся розвивається по вітру.
Тричі питав Великий Модератор Форумейський:
"Браття форумчане, кого видати Вам?
ТОГО, хто постійно робить помилки у своїх дописах, але судить інших, чи ту, яка непокірно відмовляється ставити апостроф, замінюючи його символом, в якому деякі наші соплеменники вбачають фалічний? Та й рудий колір-здавна колір Диявола"
І тричі форумчани прокричали : "Видай нам
ТОГО"
Низько схилив голову Великий Модератор Форумейський і сказав:"Хай буде так"
І літали ворони над головою Рудої, і піднесли їй до губ ганчірку, рясно окроплену оцтом, і встромили гостру палицю під праве ребро.
І прийшов Гість Чужинський, Незареєстрований. І спитав у форумчан: "За що покарано цю жінку?" І почув тиху відповідь: "За апостроф".
Даний образок є повною фікцією, будь які збіги дій персонажів з реальними людьми випадковість.
Не блюзнірствуйте. Скільки пафосних слів і все заради виправдання своєї ліні, отфоргафічної недбалости та відвертої неповаги до співрозмовників. А Ви ще кажете, заходьте до нас в інститут. Не надто хочеться заходити до закладу де такі "кадри" виховуються. Ваші дописи суцільний чорний піар Вашому закладові.

Востаннє редагував Odo: 01.11.2007 о 13:24.
Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Новий Рік, і все з ним пов’язане Odo Теревені 57 06.01.2008 23:39
Новий Український сайт Варкрафта Zerotul Софт 0 14.10.2007 21:06
«Спитай у Литвина» - новий лозунг народників RSS Теревені 0 15.08.2007 00:32
Мазепа-Фест 2007 та новий сайт Мартин Афіша Полтави 15 13.06.2007 12:06

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.