Ви переглядаєте тему Мова як чинник формування людини і нації в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Мені здається, що тут повинна бути принципова межа. Бо є ситуація, яку треба розрулювати, а ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
08.08.2007
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
Мені здається, що тут повинна бути принципова межа. Бо є ситуація, яку треба розрулювати, а проблеми як такої - ні? Проблему з ситуації, нехай для когось неприємної, створюють навмисне. В даному випадку навіщо? А шоб єлєкторат пошьол. А потом "а я бистро, пока гарячєнькая" і "солдат спіт - служба ідьот". Бо якшо, гіпотетично, двоє говорять різними мовами і прекрасно одне одного розуміють, намагаються допомагати і направляти куди треба, а не морди бити "Маскаль - сам хахол", тоді ситуацію можна розрулити. А зараз уже як на мене складається ситуація коли "только массовые расстрелы спасут родину". І треба радикальні міри вживати, бо зара умовлянням толку не буде. А жаль:( | ||
08.08.2007
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
Те ж саме, що дасть панові Дефу право заповнювати будь-які документи російською. Андестенд? Востаннє редагував Odo: 08.08.2007 о 17:04. Причина: Automerged Doublepost | |||
08.08.2007
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
Те ж саме що і надання державного статусу російській. Я не пропонувала. Я висловлювала свої думки. А якшо на те пішло, то наша роль тут невелика - хоча би намагатися говорити українскьою. Чим більше таких людей буде, тим "масляніше" піде сам процес. Мені взагалі подобається підхід балтійців. Жорстко, але правильно вони зробили після виходу з Совка Востаннє редагував aneisha: 08.08.2007 о 17:36. | ||
| Користувачі, що подякували aneisha за цей допис: |
08.08.2007
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
А клинописом не пробували? :sarcastic: Востаннє редагував Odo: 08.08.2007 о 17:56. Причина: Automerged Doublepost | |||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Українська мова почала зникати з екранів кінотеатрів | fragov | Мова та Література | 2 | 26.12.2006 12:10 |