Ви переглядаєте тему Мова як чинник формування людини і нації в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Відповідь: Допис від Admin Дякую вам, за освітлення вашого погляду. Це питання вже не раз ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
15.04.2008
| [permalink] | |||
| Частий гість |
Відповідь:
....Втрата ріднонаціональної мови, денаціоналізація (русифікація, американізація чи інше) є передумовою і механізмом деградації людини і народу....... Я понимаю, вы цитируете газету. Но раз цитируете, значит согласны ? И скажите только, чем же вам та русский язык не угодил? | |||
| Користувачі, що подякували poltava1973 за цей допис: |
15.04.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
А мені було б прикольно почути від двірника: Ах ти ж куркуляка! Іди ти на ЧПО!" (с) 95 квартал ![]() | ||
15.04.2008
| [permalink] | ||
| Частий гість |
.......так це фінансування і підтримки придушення української мови на Україні та навпаки фінансування і підтримки розвитку, внесення другою державною російської мови. Для цього на Україні підтримуються цілі партії і не одна...... ....Втрата ріднонаціональної мови, денаціоналізація (русифікація, американізація чи інше) є передумовою і механізмом деградації людини і народу....... Это ваши слова- вот вам и ответ. | ||
| Користувачі, що подякували poltava1973 за цей допис: |
15.04.2008
| [permalink] | |||
| скажений завсідник :) |
Ви цитуєте газету, це похвально, що ви читаєте газети. Поясність мені, будь-ласка, де в цьому реченні: Відповідь:
| |||
15.04.2008
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
| |||
15.04.2008
| [permalink] | ||
| Частий гість |
Вы все так рьяно стали защищать страну, а ведь страны та особо ни когда и не было. Западная Украина всегда была под Польшей и Румынией, Крым никогда не был Украинским, Восточная Украина тоже. И что же остается –центр. Так это всегда была Киевская Русь. А кто попросил убежища и защиты у России??? Может, вспомним историю. | ||
15.04.2008
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
| |||
15.04.2008
| [permalink] | |||
| скажений завсідник :) |
Відповідь:
...Богдане, Богданочку! Аби була знала, У колисці придушила, Під серцем приспала... А Україна робила спроби об'єднатися декілька разів з перемінним успіхом, хто їй заважав ви, думаю, знаєте? А те що нагода побачити Україну - єдиним цілим випала саме нам, треба дякувати Бога. А з приводу Київської Русі... Давайте ще Влесову книгу згадаємо. До речі, Новгород в різні часи входив в склад Київської Русі, центром і стольним градом якої був Київ. | |||
| Користувачі, що подякували fragov за цей допис: |
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Українська мова почала зникати з екранів кінотеатрів | fragov | Мова та Література | 2 | 26.12.2006 12:10 |