Ви переглядаєте тему Вірші, що зачіпають душу... в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Є вже тема про улюблені пісні та їх тексти, та чому б нам також не ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
28.06.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
Востаннє редагував fragov: 29.06.2007 о 02:29. | ||
| Користувачі, що подякували за цей допис: |
28.06.2007
| [permalink] | ||
| Частий гість |
Богдан-Ігор Антонич ДОРОГИ Розгорнулась земля, наче книжка (дороги, дороги, дороги). Зашуміла трава і принишкла, простелилась нам юним під ноги. Тільки небо і тільки пшениця (над нами, за нами, під нами). Тільки безкрай і далеч іскриться, тільки безвість вітає вітрами. Голубінь, золотавість і зелень (яруги, галявини, кручі). Розспівались таємно: дзінь-дзелень цвіркуни в конюшині пахучій. Залізиста вода із криниці (дороги, дороги, дороги). О, відкрий нам свої таємниці, дивний місяцю мідянорогий! Бо в дорогах звабливая врода (о зелень! о юність! о мріє!). Наша молодість, наче природа, колосистим ще літом доспіє. ..................знов таки про молодість, а вірніше про її.......ціну. дуже сильно люблю цей вірш, вірш одного з найкращих українських поетів.......можливо самого НАЙкращого!!! | ||
| Користувачі, що подякували mozok за цей допис: |
28.06.2007
| [permalink] | ||
| Частий гість |
з радістю!!! на цей вірш навіть мелодія написана.........моїм другом. КОЛО ЗМІН Жаркий, духотний день, зомлівши, мов стовп, упав на груди ночі. Що ти згубив, не знайдеш більше, і час надію розхлюпоче. Ще піна світла з дзбана сонця парує пилом з теплих мурів. Не жди від долі оборонця, від пазурів в овечій шкурі! З-за золотого шумовиння ніч блакитніє чиста й вічна. Знов знайдеш суть у колі зміннім, щоб в зміст незмінний вірить міцно. | ||
28.06.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
Ні в якому разі не жартую! Як же поезія стане цікавою, коли ми з нею будемо по своїх куточках сидіти? Тре' виходити і виходити. Обов'язково запишіть мелодію, пісню. Хоча б на той же мобільний телефон чи звичайнісіньку касету. потім на форум для прослуховування, а там чом би й концерт не влаштувати... А то нас знищить наша скромність й поступливість. | ||
29.06.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
Не зважайте, що різкуватий вірш. Але ж зачіпає?! Іноді треба вміти відстояти свою мову, країну. Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ! Пощезнуть всі перевертні, й приблуди, І орди завойовників-заброд! Ви, байстрюки катів осатанілих, Не забувайте, виродки, ніде: Народ мій є! В його волячих жилах Козацька кров пульсує і гуде! | ||
29.06.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
І знову трохи спокою та роздумів... Все той же В. Симоненко... Світ який - мереживо казкове!.. Світ який - ні краю ні кінця! Зорі й трави, мрево світанкове, Магія коханого лиця. Світе мій гучний, мільйонноокий, Пристрасний, збурунений, німий, Ніжний, і ласкавий, і жорстокий, Дай мені свій простір і неспокій, Сонцем душу жадібну налий! Дай мені у думку динаміту, Дай мені любові, дай добра, Гуркочи у долю мою, світе, Хвилями прадавнього Дніпра. Не шкодуй добра мені, людині, Щастя не жалій моїм літам - Все одно ті скарби по краплині Я тобі закохано віддам. | ||
05.08.2007
| [permalink] | ||
| пыщщщь!! |
Хочется дурой набитою стать, Чтоб не уметь ни писать, ни читать, Чтобы валяться круглые сутки... Чтобы смеяться на глупые шутки... Чтобы переться от розовой шмотки, Чтобы подруги - одни идиотки, Чтоб в ридикюле духи и жЫвачка, Чтоб Петросян смешил до ус ...ки. Чтобы компьютер - большой калькулятор, Чтобы с ашипкай писать "гиниратор", Чтобы Дом2 - "зашибись передача", Кучу любовников и побогаче.. Чтобы в наушниках - "Шпильки" с Биланом, Чтобы трусы - только "Дольче Габана", Чтоб "кибернетика" - страшное слово, Чтобы "политика - это не клёво". В общем, хочу быть набитою дурой, Брать не умом, а лицом и фигурой, Всё достигать, раздвигая коленки... Стать бы такой... И убица ап стенку. (с) Череп два Костя Востаннє редагував fragov: 05.08.2007 о 06:26. | ||
| Користувачі, що подякували Meladon за цей допис: |