Ви переглядаєте тему Складаємо словник полтавського балаку в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Офтоп : Відповідь: Допис від Shved Дякую,потIшили! З великим задоволенням переглянув дописи знавцIв полтавського балаку ...
| Результати опитування: Чи треба позначати офтопом неполтавські слова? | |||
| Так | | 16 | 72,73% |
| Ні | | 6 | 27,27% |
| Голосували: 22. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack (1) | Параметри теми |
20.02.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
Офтоп: Ааа мне вчера подруга по телефону заряжает :"В мене є один одногрупник -так він такий "стицько"" меня єто убило на повал )))) Стицько - я то смісл догнал--типа тормоз наверное ?? Востаннє редагував Odo: 20.02.2008 о 09:33. Причина: Automerged Doublepost | ||
20.02.2008
| [permalink] | |||||
| - |
Відповідь:
Відповідь:
Офтоп: Відповідь:
Офтоп: Офтоп: Востаннє редагував Odo: 20.02.2008 о 10:19. | |||||
20.02.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
Офтоп: Монятися - мохатися, мохалка (та, або той, які шось дуже довго роблять). Стицько - не те шоб, дурко, але зміст близький до того. Скоріше "чудак", дурник... Офтоп: Востаннє редагував Odo: 20.02.2008 о 16:45. | ||
20.02.2008
| [permalink] | ||
| - |
| ||
20.02.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Я вірю, що і aneisha чула, і бабуся казала. Але ж слів, які ми чуємо, і які кажуть бабусі - масса . Здається, не за цією ознакою слово називається діалектичним, і не за цією ознакою потрапляє в дану тему. Воно має не звучати в інших регіонах. Тоді воно буде суто полтавським. А так..кандьор - здається, досить розповсюджене слово в книгах про війну, де солдати тільки цим і харчувалися.Відповідь:
http://www.slovnyk.net/?swrd=%EA%E0%ED%E4%FC%EE%F0 http://ukrlife.org/main/prosvita/jidlo3.htm - взагалі досить цікаво!!! | |||
| Користувачі, що подякували kobieta за цей допис: |
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Новини Полтавського міського клуба Банзай Кіокушин Карате | fragov | Кіокушин Карате | 20 | 13.06.2008 12:09 |
| Полтавського «регіонала» увіковічнили в граніті | RSS | Теревені | 9 | 19.03.2008 17:36 |