Ви переглядаєте тему Алтернативная литература в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; 2 Лаки: - я вибачаюсь, пане, а ви альтернативну літературу тільки по написам "альтернативна література", ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
17.05.2007
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
| ||
18.05.2007
| [permalink] | |||
| Гість |
Відповідь:
а чому виникло таке питання? | |||
18.05.2007
| [permalink] | ||
| Частий гість |
контркультурна література альтернативна по відношенню до "культурної"???? чи як???? по-вашому???? твори Пруста - наче культурна література, але ж його книги з напрямом "СВІТ" ( !!!!! ) альтернатива тому усьому гівну , яке було написано попсовими письменниками-ровесниками , та й раніше!!!!! коли я чую про то шо Лінкін Парк (можливо я помиляюся) альтернатива і тут приблизно ті самі люди (слухачі цього бенду) (можливо я помиляюся) говорять про то шо і НЕЙКЕД ЛАНЧ і ДЖАНКІ для них альтернатива тіко у літературі .....я щось нічо не розумію.............. | ||
03.06.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
http://zhurnal.lib.ru/k/kriwous_j_w/bot-1.shtml На сцене поменялись короли, А с ними заодно и "королевы", Ну и как следствие - "дворы", В "людской", увы - без перемены, И продолжают ублажать шуты, Своих хозяев, свет несущих, Себе подобным, только мы, Всё в том же стойле для "жующих"... :( | ||
01.10.2007
| [permalink] | |||
| Гість |
Відповідь:
:) Лінкін Парк - при чем эта попса к андеграунду и альтернативе ? а если вот ничего не понимеш сначала пойми а то сказал как в бочку перднул (сорри за выражене) | |||