>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 16.05.2007   [permalink]
Частий гість

2 Лаки: - я вибачаюсь, пане, а ви альтернативну літературу тільки по написам "альтернативна література", "альтернативний письменник" на палітурках ,обкладинках книжок вичисляєте?
Старий 17.05.2007   [permalink]
Риклохматко синьо-змерзле

Відповідь:
Допис від Лаки Переглянути допис
круто а по нету можеш определить что за человек плохой или хороший ? :)
а вот антиресно кто я такой плохой или сильно плохой :)
:girl_wacko: Ф точку!!! Найхужіший!!!:grin:
Старий 18.05.2007   [permalink]
Гість

Відповідь:
Допис від mozok Переглянути допис
2 Лаки: - я вибачаюсь, пане, а ви альтернативну літературу тільки по написам "альтернативна література", "альтернативний письменник" на палітурках ,обкладинках книжок вичисляєте?
я не вичисляю я знаю, а написів на політурках я не дивлюся бо не читаю книг у паперовому вигляді :)
а чому виникло таке питання?
горгона пилипівна

альтернативна... хм, мо контркультура? тоді Метью Стокоу "Корови", або Чак Паланік, будь шо. Для тих, хто любить мясо
Частий гість

контркультурна література альтернативна по відношенню до "культурної"???? чи як???? по-вашому???? твори Пруста - наче культурна література, але ж його книги з напрямом "СВІТ" ( !!!!! ) альтернатива тому усьому гівну , яке було написано попсовими письменниками-ровесниками , та й раніше!!!!! коли я чую про то шо Лінкін Парк (можливо я помиляюся) альтернатива і тут приблизно ті самі люди (слухачі цього бенду) (можливо я помиляюся) говорять про то шо і НЕЙКЕД ЛАНЧ і ДЖАНКІ для них альтернатива тіко у літературі .....я щось нічо не розумію..............
Старий 03.06.2007   [permalink]
Гість

http://zhurnal.lib.ru/k/kriwous_j_w/bot-1.shtml

На сцене поменялись короли,
А с ними заодно и "королевы",
Ну и как следствие - "дворы",
В "людской", увы - без перемены,

И продолжают ублажать шуты,
Своих хозяев, свет несущих,
Себе подобным, только мы,
Всё в том же стойле для "жующих"... :(
Старий 01.10.2007   [permalink]
Гість
Re: Алтернативная литература

Відповідь:
Допис від mozok Переглянути допис
контркультурна література альтернативна по відношенню до "культурної"???? чи як???? по-вашому???? твори Пруста - наче культурна література, але ж його книги з напрямом "СВІТ" ( !!!!! ) альтернатива тому усьому гівну , яке було написано попсовими письменниками-ровесниками , та й раніше!!!!! коли я чую про то шо Лінкін Парк (можливо я помиляюся) альтернатива і тут приблизно ті самі люди (слухачі цього бенду) (можливо я помиляюся) говорять про то шо і НЕЙКЕД ЛАНЧ і ДЖАНКІ для них альтернатива тіко у літературі .....я щось нічо не розумію..............
радует то что ты умный огорчает то что ум черепную коробку распирает
:)
Лінкін Парк - при чем эта попса к андеграунду и альтернативе ?
а если вот ничего не понимеш сначала пойми
а то сказал как в бочку перднул (сорри за выражене)
Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.