Ви переглядаєте тему Не люблю сучасну українську літературу в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; вона про одне й те саме.. "наболіле".. чи не знаходите ви, що це нудно?...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
21.04.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
По-перше, "наболіле" (коли воно справді наболіле) традиційно таки болить, а отже, лишається актуальним і запитуваним. Які тут претензії? :yes4: По-друге, не знаходжу, бо сучукрліт вже досить великий і різноманітний. Особисто я вже не встигаю за всіма новинками і іменами. Але і у мене є серед "живих писателів" улюблені автори і неулюблені. Як їх всіх в один мішок запхати - не уявляю :whistle: . По-третє, ну не любиш, то й не любиш. Це діло таке... Лічноє... Що тут сторонні взагалі можуть "знаходити"? Бодай елементарною критичною об"єктивністю тут і не пахне - виключно особисті емоції. :pooh_on_ball: | ||
21.04.2007
| [permalink] | ||
| - |
Особисто я, знаходжу дуже багато цікавого і веселого для себе у сучасній українській літературі. Може Ви не тих авторів читаєте? Конкретизуйте, від чого саме Вас "нудить"? Востаннє редагував Odo: 21.04.2007 о 13:20. | ||
01.08.2007
| [permalink] | |||
| - |
Трохи з улюбленого сучасного: Відповідь:
| |||
| Користувачі, що подякували Odo за цей допис: |
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Зроби подарунок Україні до Нового року! З 2007 переходь на українську! | fragov | Мова та Література | 48 | 13.01.2008 22:09 |
| Українську вишиванку „Пісяючого Хлопчика” відправили в Брюссель | RSS | Теревені | 1 | 27.08.2007 23:13 |
| Українську вишиванку „Пісяючого Хлопчика” відправили в Брюссель | RSS | Теревені | 0 | 17.08.2007 15:52 |
| из писем на тему: я люблю ее, но... | fragov | Гумор | 5 | 07.06.2005 07:35 |