>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 02.02.2007   [permalink]
Філософф
Дитина хоче книжечку!

Розказую ситуацію: в мене є племінник(3,5 роки), якому вже перечитали вдома всііііііііііііііііі книжечки його віку(а в нас їх дууууууууууууууууже багато), вже і купували йому багато, але ж воно хоче ще і ще!!!
Так от! Звертаюся до вас: може в когось є непотрібні дитячі книжечки(можна старі і обмальовані :) ) для такого віку? Дайте почитати дитині - воно буде вам вдячне :). Воно ж казкоїд!!!! На ніч обов"язково пару тоненьких книжечок шамає.
Добрий модер ))

А повернення гарантоване?
Філософф

Відповідь:
Допис від Uksus Переглянути допис
А повернення гарантоване?
:) В тебе є?
Звіііііііііііііііііііісно!!!! Воно в мене охайне!!!!! Почитає і віддасть в такому вигляді, як давали :)
Добрий модер ))

Не віриться, що таке воно охайне
Але заради дитини пошукаю :)
Філософф

Відповідь:
Допис від Uksus Переглянути допис
Не віриться, що таке воно охайне
Але заради дитини пошукаю :)
Надзвичайно охайна дитина :)

Тільки шукай відповідні книжечки. Про принцес ще не читає. Більше любить про тварин і дружбу :).
Філософф

В мене е "Українські народні казки". По віку не оріентуюся(що хто і коли читае), тому для прикладу ось пара назв, а ти вірішуй самачи підходе :) "Ця казка на білих лапах...", "Лисове серце", "Хто не робить той не їсть", "Казка про соловейка", "Лисичка, котик і півник"... та багато інших, якщо щось зацікавить звертайся, буду рада допомогти:)!
Філософф

Відповідь:
Допис від Milka Переглянути допис
В мене е "Українські народні казки". По віку не оріентуюся(що хто і коли читае), тому для прикладу ось пара назв, а ти вірішуй самачи підходе :) "Ця казка на білих лапах...", "Лисове серце", "Хто не робить той не їсть", "Казка про соловейка", "Лисичка, котик і півник"... та багато інших, якщо щось зацікавить звертайся, буду рада допомогти:)!
Дякую, я спитаю, чи воно таке читало :), але більше за все, що так, бо казок вдома багато.
Ведуться пошуки коміксів про Хрюшу. Це книжка з мого дитинства - в мене є 2 випуски, а взагалі їх багато - дуже цікаві :) !!!!
Може в когось є? Малеча б залюбки проковтнула Хрюшу!!!
Старий 10.02.2007   [permalink]
Постійний відвідувач

Відповідь:
Допис від kobieta Переглянути допис
Надзвичайно охайна дитина :)

Тільки шукай відповідні книжечки. Про принцес ще не читає. Більше любить про тварин і дружбу :).
И это - мой крестник!!!
:dance3:
Постійний відвідувач

Є надиктовані голосом диктора казочки на старих граммпластинках (чи як їх там називають). Деякі з них як-раз про тварин. А ще є у форматі mp3, але про принцесс та лицарів, не про тварин. На папері на жаль немає нічого.
модератор

Відповідь:
Допис від Сердце Тигра Переглянути допис
Є надиктовані голосом диктора казочки на старих граммпластинках (чи як їх там називають). Деякі з них як-раз про тварин. А ще є у форматі mp3, але про принцесс та лицарів, не про тварин. На папері на жаль немає нічого.
Купите ребёнку mp3 плеер(128mb будет вполне достаточно). А аудио-сказок в сети хватает:)
http://1001skazka.com/tale1.html
http://childrecords.km.ru/tales.html

И родственники будут свободны и ребёнок доволен:)
Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.