Ви переглядаєте тему Українці не хочуть дивитися кіно в російському перекладі в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Адресат петиції: Ігор Лубченко, голова Національної спілки журналістів УкраїниПро необхідність українського субтитрування всіх фільмів, демонстрованих ...
| Результати опитування: Чи хочете Ви дивитися кіно українською? | |||
| Так | | 11 | 55,00% |
| Ні | | 9 | 45,00% |
| Голосували: 20. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
12.01.2007
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
У нас по телевизору так класно переводят, без смеху смотреть нельзя. Особенно когда внизу пишут и голоса у дублеров - такое чувство что они прикаліваются. Хотя в кинотеатрах последние фильми - ничего. | ||
12.01.2007
| [permalink] | ||||
| скажений завсідник :) |
Відповідь:
Відповідь:
1. Їх дубляж з купою помилок і я думаю вони роблять це спеціально. 2. Вони перекладали колись "Дом-2" на українську, хоча їх ніхто не заставляли це робити. Навіщо вони це роблять - не важко здогадатися. | ||||
12.01.2007
| [permalink] | ||
| Завсідник |
мой первый и последний фильм дублированный украинским языком был "Пираты Карибского Моря"...это был УЖАС!!! Я его смотрела в кинотеатре в России...сосмеху укатывалась, а когда через 2 дня посмотрела его у нас в "колосе", то подумала:-"какой гадский фильм!" единственное, что мне понравилось в переводе, так это фраза: -"ось це - невмеруча мавпа!" :))))) | ||
12.01.2007
| [permalink] | |||
| скажений завсідник :) |
Відповідь:
| |||
12.01.2007
| [permalink] | |||
| модератор |
Відповідь:
| |||
| Користувачі, що подякували V00D00People за цей допис: |
12.01.2007
| [permalink] | ||
| Філософф |
У нас это значит в Украине и в Полтаве.Единственный нормально дублированный фильм который я смотрел это "Тачки".По телевизору как покажут дубли так точно не знаешь с чего ржать с фильма или перевода. | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Фестиваль НОВОГО БРИТАНСЬКОГО КІНО | Uksus | Кіно | 36 | 26.11.2008 11:56 |
| Говоримо про кіно | Uksus | Кіно | 42 | 30.09.2008 09:25 |
| Фестиваль Польського Кіно | Uksus | Кіно | 2 | 17.01.2008 02:25 |
| Українці масово отруюються грибами | RSS | Теревені | 0 | 28.08.2007 18:07 |
| В Росії хочуть посадити українця за антиросійські висловлювання в українському форумі | fragov | Політика та Історія | 0 | 02.10.2006 02:09 |