Ви переглядаєте тему Українці не хочуть дивитися кіно в російському перекладі в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Відповідь: Допис від Admin :)) Серйозне? Це ти про піратів? Чи про що? Да причём ...
| Результати опитування: Чи хочете Ви дивитися кіно українською? | |||
| Так | | 11 | 55,00% |
| Ні | | 9 | 45,00% |
| Голосували: 20. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
12.01.2007
| [permalink] | ||
| модератор |
Да причём тут пираты? ну не воспринимаю я когда например Арнольд Шварцнегер или Киану Ривз на украинском разговаривает! Ну не понимаю я как мона Матрицу или Терминатора на украинском смотреть! на украинском тока комедии, украинский перевод лишний повод посмеятся в них. | ||
| Користувачі, що подякували V00D00People за цей допис: |
12.01.2007
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
Я с тобой солидарен ! | |||
12.01.2007
| [permalink] | ||
| Я. |
Харьковчане схожую темку подняли. Прикалывают бездарные украинские субтитры русскоязычных фильмов http://forum.media-objektiv.com/read...,320405,page=1 (Интересно, а украинизмы в "Зайцах" они тоже перевели?) | ||
| Користувачі, що подякували Def за цей допис: |
13.01.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Субтитри дуже часто з помилками, але здебільшого це помилки орфографічні, а не стилістичні. Там говориться про бездарність перекладачів, чи, може, маються на увазі друкарські помилки? Подивіться на дописи на форумі! Невже ми всі тут настільки розумні з нашими очепятками, що маємо право судити українські субтитри? Добре, я погоджуюся, що інколи краще без субтитрів, але нехай тоді буде український дубляж :) | ||
13.01.2007
| [permalink] | ||
| Філософф |
да, по телеку и правда с суптитров умереть не встать можна! А вот в кино мне нравится, я правда была на одном фильме "Эрагон", в Котляревского. Ну мне понравилось более-мение... И правельным щитаю, что они их делают украиноязычными! Сейчас смаешно, а потихоньку научатся и нармально будет! И потом тот же Терминатор и т.д. и т.п. думаю будет нормальным! Вот по телеку недавно крутили "Шрек", мне тож понравилось. Впринцыпе они самые интересные места вкинули в саму рекламу, но всёравно! | ||
13.01.2007
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
| |||
13.01.2007
| [permalink] | ||
| модератор |
Ненаю, Одо, привык навренео на русском, а может и правда из-за качества плохого... ненаю, не воспринимется и всё тут:( | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Фестиваль НОВОГО БРИТАНСЬКОГО КІНО | Uksus | Кіно | 36 | 26.11.2008 11:56 |
| Говоримо про кіно | Uksus | Кіно | 42 | 30.09.2008 09:25 |
| Фестиваль Польського Кіно | Uksus | Кіно | 2 | 17.01.2008 02:25 |
| Українці масово отруюються грибами | RSS | Теревені | 0 | 28.08.2007 18:07 |
| В Росії хочуть посадити українця за антиросійські висловлювання в українському форумі | fragov | Політика та Історія | 0 | 02.10.2006 02:09 |