Ви переглядаєте тему Українці не хочуть дивитися кіно в російському перекладі в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Відповідь: Допис від Def А нафига же они при общении на губы говорящего смотрят? Медитируют...
| Результати опитування: Чи хочете Ви дивитися кіно українською? | |||
| Так | | 11 | 55,00% |
| Ні | | 9 | 45,00% |
| Голосували: 20. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
28.02.2008
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
Читай уважно: при простій розмові. Вони можуть і не промовляти слів "привіт", "дякую", "дай попити води", "йди сюди", бо для цього є знаки. Але коли доходить справа до "помоєму в цій формулі є помилка, гамма не може дорівнювати бета, бо тоді друге значення буде дорівнювати нулю" - щось на зразок цього. На губи ж вони дивляться по звичці, бо більшість людей не розуміють мову знаків і просто розмовляють. | ||
28.02.2008
| [permalink] | ||
| ||
28.02.2008
| [permalink] | |||
| Я. |
Відповідь:
И паехали исчо раз. | |||
28.02.2008
| [permalink] | ||||
Відповідь:
Я думав, тобі потрібна відповідь на питання, а ти хочеш довести, що ти дуже розумний і кмітливий? Будь ласка, провжуй свої спроби далі, я не збираюся в цьому приймати участь. Відповідь:
Востаннє редагував fragov: 28.02.2008 о 02:07. | ||||
28.02.2008
| [permalink] | |||
| Завсідник |
Відповідь:
Ваша фраза, вельмишановний пане, повинна бути написана так: Слышь ты, хохол правильный(обращение), а почему ты(стилистическая) "Кляти Москали" пишешь по- украински(правила написания слов с приставкой по и окончанием ски),(перед но ставим запятую, материал 1 класса 2 четверть) но русскими буквами? Сонечку, кацапчику мій чудовий, займись спочатку своєю граматикою, вивчи до ладу хоч одну мову, а потім вчи інших дядь і тьоть. А перед тим почитай щось з класики, де написано, що ображати людей за національною ознакою, принижуючи національну гідність подібними прізвиськами, дуже погано. І всіх тобі благ. А фільми українською мовою дивитися можливо й потрібно. Єдине що, в Криму, мабуть, все таки треба ввести паралельний перегляд і російською й українською. Ну, якщо ти запрошуєш А взагалі я кіно люблю дивитись з монітора, з найкращими друзями під пиво й рибку. А в кінотеатр ходжу рідко і то, коли хтось тягне. І мова тут ні до чого-просто люблю оту атмосферу, яка створюється домашнім переглядом з друзями. Востаннє редагував Руда: 28.02.2008 о 11:28. Причина: Automerged Doublepost | |||
28.02.2008
| [permalink] | |||
| Пророк |
Батько Астерікса й Обелікса хоче, щоб вони говорили українською http://www.pravda.com.ua/news/2008/2/28/72298.htm Відповідь:
![]() Востаннє редагував RAMM: 28.02.2008 о 13:01. Причина: Automerged Doublepost | |||
| Користувачі, що подякували RAMM за цей допис: |
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Фестиваль НОВОГО БРИТАНСЬКОГО КІНО | Uksus | Кіно | 36 | 26.11.2008 11:56 |
| Говоримо про кіно | Uksus | Кіно | 42 | 30.09.2008 09:25 |
| Фестиваль Польського Кіно | Uksus | Кіно | 2 | 17.01.2008 02:25 |
| Українці масово отруюються грибами | RSS | Теревені | 0 | 28.08.2007 18:07 |
| В Росії хочуть посадити українця за антиросійські висловлювання в українському форумі | fragov | Політика та Історія | 0 | 02.10.2006 02:09 |