>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Результати опитування: Чи хочете Ви дивитися кіно українською?
Так 11 55,00%
Ні 9 45,00%
Голосували: 20. Ви ще не голосували в цьому опитуванні

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 15.02.2008   [permalink]
Пророк

Re: Українці не хочуть дивитися кіно в російському перекладі

Відповідь:
Допис від Odo Переглянути допис
Ви не повірите, але я те саме їй у барвах оповідав, проте брама її розуму виявилась непохитною
Взрослого человека, имеющего свое сформировавшееся мнение переубедить сложно (или даже невозможно).
Користувачі, що подякували RAMM за цей допис:
Старий 15.02.2008   [permalink]
Гість

А мне не нравяться фильмы озвученные на украинский язык, я и в кинотеатры перестала по этому поводу ходить, проще подождать и скачать с нета на русском, слава богу что зартрафик у меня не ограниченный. Зато есть плюсы, стала чаще бывать в театрах, благо в Киеве их много и билеты стоят не намного дороже чем в кино
Користувачі, що подякували за цей допис:
Старий 18.02.2008
Руда
Допис видалив Odo. Причина: Дублювання допису
Старий 18.02.2008   [permalink]
Завсідник

Я балдєю, шо робиться. От якби в Росії хтось пискнув, що не бажає дивитися фільми державною мовою, українську або білоруську йому подавай! Як же гидко й до чого ми дійшли! Мабуть, за усі роки незалежності нині склалась найгірша ситуація з національною самосвідомістю.Жаль, тому що та ж велика російська література, яку більшість таки вчила в школі, повинна була привити відразу до суржику й "смеси французского с нижегородским". Якщо вже не вважається диким, а цілком нормальним заява накшталт: "Я не хочу дивитись фільми українською, тому що це атстой", "Ще б білоруською зарядили", "Чому я не можу говорити російською рідною мовою у своїй державі(про яку далі іронічно зазначається, що без переслідувань ця держава себе за державу не вважає, тобто, патріотизм автора висловлювання ясно бачимо)". І це нормально, про це говориться в ЗМІ, така точка зору сприймається серйозно! Це вже називається-обнагліли й докотились до ручки. Не подобається, завжди можна змінити місце проживання, де Вас, бідненьких, гнобити не будуть, тільки виїхавши у дружню Росію, не сподівайтесь всіх благ, бо раптом виявиться, що Ваша російська не дуже схожа на російську, акцент видає у Вас хохла або хохлушку, тобто брата нашого меншого, який понаєхал з провінції, де живуть дикі хохли, які, нерозумні, бунтують, хоча в них з хорошого-одне сало.
От тоді і зрозумієте, хто кого гнобить і принижує. Росія офіційно вчить Україну, вказує,що ій не подобається, як тут поводяться з російськомовними. А якби Україна таке заявила? Крім сміху, нічого б іншого не почули у відповідь. А наші в пояс кланяються, занотовують, головами кивають і обіцяють виправитись..
Остаточно вирішили добити рідну мову колискову, казкову, барвінкову й калинову постановою про впровадження єдиного українського перекладу. Шашкою махнули, а на якісний переклад грошей виділили рівно дулю. І добились, чого хотіли. Народ став дибки, як кінь Петра Великого, бо насолоджуватись "високоякісним" підвальним перекладом широкий загал можна змусити тільки під страхом смерті( а, оскільки, "вищу міру "відмінили, налякати вже нічим)-звісно, хто собі ворог-відчувати, як у тебе загортаються в бублик вуха та ще й платити за це-вишукана розвага для маркіза де Сада(царство йому небесне). Я думаю, в Україні не так багато послідовників екзотичного маркіза, які добровільно терпітимуть наругу над органами слуху. Ми вкотре маємо змогу переконатись, що військово-адміністративні методи здобуття всезагального щастя й добробуту нації-найгірше, що могло статися з нацією.

Ой, вибачаюсь-глюконуло й двічі додало допис-видаліть зайвий, будь ласка.

Востаннє редагував Руда: 18.02.2008 о 15:51. Причина: Automerged Doublepost
Користувачі, що подякували Руда за цей допис:
Я.

По какому поводу истерика? Аль обидел кто?
Користувачі, що подякували Def за цей допис:
Завсідник

Ага, абидели. Реалії нашого життя.
Пророк

Відповідь:
Допис від Руда Переглянути допис
Я балдєю, шо робиться. От якби в Росії хтось пискнув, що не бажає дивитися фільми державною мовою, українську або білоруську йому подавай! Як же гидко й до чого ми дійшли!
...
ласка.
Правильно.
Прикольно смотреть на этих представителей пятой колонны,
как они вещают и все время как-бы поглядывают в сторону Росии -
вот мол смотрите какой я хороший, как я разделываю под орех хахлов, похвалите меня, я свой...Это как маленька злобна собачка лает на
кого-нить и поглядывет на хозяина - во я кака смелая, хорошая, похвали меня...А прийдет время получит она от хозяина пинок под зад за
ненадобностью своей.
Я.

Відповідь:
Допис від RAMM Переглянути допис
Правильно.
Прикольно смотреть на этих представителей пятой колонны,
как они вещают и все время как-бы поглядывают в сторону Росии -
вот мол смотрите какой я хороший, как я разделываю под орех хахлов, похвалите меня, я свой...Это как маленька злобна собачка лает на
кого-нить и поглядывет на хозяина - во я кака смелая, хорошая, похвали меня...А прийдет время получит она от хозяина пинок под зад за
ненадобностью своей.
Ничего страшного. Вот скоро базы нато заполонят неньку, и заживем в изобилии, и по дияспорским понятиям гражданки Клер.
Не переживай, прийдут амерские хозяева , и тебя похвалят. И медальку имени Мазэпы дадут.
скажений завсідник :)

Відповідь:
Допис від zorge Переглянути допис
Ничего страшного. Вот скоро базы нато заполонят неньку, и заживем в изобилии, и по дияспорским понятиям гражданки Клер.
Не переживай, прийдут амерские хозяева , и тебя похвалят. И медальку имени Мазэпы дадут.
А расійські прийдуть, і буде щастя! Уря таваріщі! Уря!
Я.

Відповідь:
Допис від fragov Переглянути допис
А расійські прийдуть, і буде щастя! Уря таваріщі! Уря!
Уря!!!! Админ прозрел!!!!

Собрались строить державу, кто же против?
Учитывайте интересы всех в ней проживающих! А то однобоко вы как то... И с языком в первую очередь.

Востаннє редагував Def: 18.02.2008 о 23:33. Причина: Automerged Doublepost
скажений завсідник :)

Відповідь:
Допис від zorge Переглянути допис
Уря!!!! Админ прозрел!!!!

Собрались строить державу, кто же против?
Учитывайте интересы всех в ней проживающих! А то однобоко вы как то... И с языком в первую очередь.
Тобі взагалі на що нарікати? Ти коли останнього разу в кінотеатрі був. З торренту качаєш фільм і дивишься хоч на хінді.

А з приводу інтересів, вже раз врахували...
Відповідь:
Союз нерушимый республик свободных
Сплотила навеки Великая Русь.
Да здравствует созданный волей народов
Единый, могучий Советский Союз!

Славься, Отечество наше свободное,
Дружбы народов надежный оплот!
Партия Ленина - сила народная
Нас к торжеству коммунизма ведет!

Сквозь грозы сияло нам солнце свободы,
И Ленин великий нам путь озарил:
На правое дело он поднял народы,
На труд и на подвиги нас вдохновил!

В победе бессмертных идей коммунизма
Мы видим грядущее нашей страны.
И Красному знамени славной Отчизны
Мы будем всегда беззаветно верны!

Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Фестиваль НОВОГО БРИТАНСЬКОГО КІНО Uksus Кіно 36 26.11.2008 11:56
Говоримо про кіно Uksus Кіно 42 30.09.2008 09:25
Фестиваль Польського Кіно Uksus Кіно 2 17.01.2008 02:25
Українці масово отруюються грибами RSS Теревені 0 28.08.2007 18:07
В Росії хочуть посадити українця за антиросійські висловлювання в українському форумі fragov Політика та Історія 0 02.10.2006 02:09

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.