Ви переглядаєте тему Українці не хочуть дивитися кіно в російському перекладі в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Відповідь: Допис від Odo Ви не повірите, але я те саме їй у барвах оповідав, ...
| Результати опитування: Чи хочете Ви дивитися кіно українською? | |||
| Так | | 11 | 55,00% |
| Ні | | 9 | 45,00% |
| Голосували: 20. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
15.02.2008
| [permalink] | ||
| Пророк |
| ||
| Користувачі, що подякували RAMM за цей допис: |
15.02.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
А мне не нравяться фильмы озвученные на украинский язык, я и в кинотеатры перестала по этому поводу ходить, проще подождать и скачать с нета на русском, слава богу что зартрафик у меня не ограниченный. Зато есть плюсы, стала чаще бывать в театрах, благо в Киеве их много и билеты стоят не намного дороже чем в кино | ||
| Користувачі, що подякували за цей допис: |
18.02.2008
| [permalink] | ||
| Завсідник |
Я балдєю, шо робиться. От якби в Росії хтось пискнув, що не бажає дивитися фільми державною мовою, українську або білоруську йому подавай! Як же гидко й до чого ми дійшли! Мабуть, за усі роки незалежності нині склалась найгірша ситуація з національною самосвідомістю.Жаль, тому що та ж велика російська література, яку більшість таки вчила в школі, повинна була привити відразу до суржику й "смеси французского с нижегородским". Якщо вже не вважається диким, а цілком нормальним заява накшталт: "Я не хочу дивитись фільми українською, тому що це атстой", "Ще б білоруською зарядили", "Чому я не можу говорити російською рідною мовою у своїй державі(про яку далі іронічно зазначається, що без переслідувань ця держава себе за державу не вважає, тобто, патріотизм автора висловлювання ясно бачимо)". І це нормально, про це говориться в ЗМІ, така точка зору сприймається серйозно! Це вже називається-обнагліли й докотились до ручки. Не подобається, завжди можна змінити місце проживання, де Вас, бідненьких, гнобити не будуть, тільки виїхавши у дружню Росію, не сподівайтесь всіх благ, бо раптом виявиться, що Ваша російська не дуже схожа на російську, акцент видає у Вас хохла або хохлушку, тобто брата нашого меншого, який понаєхал з провінції, де живуть дикі хохли, які, нерозумні, бунтують, хоча в них з хорошого-одне сало. От тоді і зрозумієте, хто кого гнобить і принижує. Росія офіційно вчить Україну, вказує,що ій не подобається, як тут поводяться з російськомовними. А якби Україна таке заявила? Крім сміху, нічого б іншого не почули у відповідь. А наші в пояс кланяються, занотовують, головами кивають і обіцяють виправитись.. Остаточно вирішили добити рідну мову колискову, казкову, барвінкову й калинову постановою про впровадження єдиного українського перекладу. Шашкою махнули, а на якісний переклад грошей виділили рівно дулю. І добились, чого хотіли. Народ став дибки, як кінь Петра Великого, бо насолоджуватись "високоякісним" підвальним перекладом широкий загал можна змусити тільки під страхом смерті( а, оскільки, "вищу міру "відмінили, налякати вже нічим)-звісно, хто собі ворог-відчувати, як у тебе загортаються в бублик вуха та ще й платити за це-вишукана розвага для маркіза де Сада(царство йому небесне). Я думаю, в Україні не так багато послідовників екзотичного маркіза, які добровільно терпітимуть наругу над органами слуху. Ми вкотре маємо змогу переконатись, що військово-адміністративні методи здобуття всезагального щастя й добробуту нації-найгірше, що могло статися з нацією. Ой, вибачаюсь-глюконуло й двічі додало допис-видаліть зайвий, будь ласка. Востаннє редагував Руда: 18.02.2008 о 15:51. Причина: Automerged Doublepost | ||
18.02.2008
| [permalink] | ||
| Я. |
По какому поводу истерика? Аль обидел кто? | ||
| Користувачі, що подякували Def за цей допис: |
18.02.2008
| [permalink] | |||
| Пророк |
Відповідь:
Прикольно смотреть на этих представителей пятой колонны, как они вещают и все время как-бы поглядывают в сторону Росии - вот мол смотрите какой я хороший, как я разделываю под орех хахлов, похвалите меня, я свой...Это как маленька злобна собачка лает на кого-нить и поглядывет на хозяина - во я кака смелая, хорошая, похвали меня...А прийдет время получит она от хозяина пинок под зад за ненадобностью своей. | |||
18.02.2008
| [permalink] | |||
| Я. |
Відповідь:
Не переживай, прийдут амерские хозяева , и тебя похвалят. И медальку имени Мазэпы дадут. | |||
18.02.2008
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
| ||
18.02.2008
| [permalink] | ||
| Я. |
Уря!!!! Админ прозрел!!!! ![]() ![]() Собрались строить державу, кто же против? Учитывайте интересы всех в ней проживающих! А то однобоко вы как то... И с языком в первую очередь. Востаннє редагував Def: 18.02.2008 о 23:33. Причина: Automerged Doublepost | ||
18.02.2008
| [permalink] | ||||
| скажений завсідник :) |
Відповідь:
А з приводу інтересів, вже раз врахували... Відповідь:
| ||||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Фестиваль НОВОГО БРИТАНСЬКОГО КІНО | Uksus | Кіно | 36 | 26.11.2008 11:56 |
| Говоримо про кіно | Uksus | Кіно | 42 | 30.09.2008 09:25 |
| Фестиваль Польського Кіно | Uksus | Кіно | 2 | 17.01.2008 02:25 |
| Українці масово отруюються грибами | RSS | Теревені | 0 | 28.08.2007 18:07 |
| В Росії хочуть посадити українця за антиросійські висловлювання в українському форумі | fragov | Політика та Історія | 0 | 02.10.2006 02:09 |