Ви переглядаєте тему Зроби подарунок Україні до Нового року! З 2007 переходь на українську! в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Odo. Двумя языками владеют те, кто учился в ссср. А вот детей сейчас слушать- горе ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
07.02.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Діти легко піддаються впливу. Говорять мовою своїх кумирів. Підлаштовуються під нащадків крутеликів, які, звісно, є російськомовними і т.д. Але велику роль грають і школа з сім'єю. Якщо в сім'ї говорять російською, а школа українська, то зрозуміло, що буде мішанина слів. Про грамотність письма я взагалі мовчу. Я думаю, що російськомовні батькі повинні навчити свою дитину правильно говорити і писати російською самотужки. Українській мові нехай вчиться у школі. Не будьте байдужими до грамотності своїх дітей. Це буде прикладом для ваших знайомих, а відповідно, батьки самі можуть сприяти вихованню у дитини відчуття двох різних мов, а не суржику. | ||
12.12.2007
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Скоро Новий Рік! Готуєте подарунки? Пропоную зробити подарунок Україні до Нового Року - перейти на українську тим, хто не встиг зробити цього минулого! | ||
| Користувачі, що подякували Uksus за цей допис: |
13.12.2007
| [permalink] | ||
| Гуру |
Я думаю, лучшим подарком для Украины будет - "субботник" во всех городах и районах, что б наша страна сделала первый шаг в новый год "чистой"!!! А на каком языке - это вопрос совершенно другой! А навязывать людям ту или иную точку зрения по поводу того, на каком языке он говорит это не выход из ситуации! Востаннє редагував **SEM**: 13.12.2007 о 01:31. | ||
| Користувачі, що подякували **SEM** за цей допис: |
13.12.2007
| [permalink] | ||
| Я. |
Не желаю ничего дарить той стране, которая плюёт на меня, как на нацию. Заставляет моих детей учиться на чуждом им языке. Ставит под сомнение мою гражданственность на этой територии. Тьфу. Востаннє редагував Def: 13.12.2007 о 03:31. Причина: Точечку добавил. | ||
13.12.2007
| [permalink] | ||||
| Добрий модер )) |
Відповідь:
Якшо хочеш про це поговорити - створи нову тему ![]() Поясни мені як можна нав’язати людині точку зору? Відповідь:
Навіщо закидувати якісь звинувачення. Якшо є дійсно вагомі підстави - одна справа, але якшо тільки кричати, шо тебе ображають, то варто почати з себе і розібратися в чому причина комплексу "вечнообиженного". | ||||
13.12.2007
| [permalink] | ||||
| - |
Відповідь:
Відповідь:
![]() Вони будуть це скажено заперечувати, але саме її існування поряд з ними і їх мовою є плювком їм у душу, бо є наочним і переконливим запереченням їх первородства. Востаннє редагував Odo: 13.12.2007 о 12:13. Причина: Automerged Doublepost | ||||
14.12.2007
| [permalink] | |||
| Завсідник |
Відповідь:
Знаєте в чому парадокс? В Полтаві теж роздавали такі книжечки про мову, мені теж дісталася, цікава,але волонтер, який мені її пропонував, казав :"Возьмите, пожалуйста" Звідси виникає питання, чому хлопець, який пішов волонтером за їдею україномовності, сам її не підтримує? Чи може книжки роздавали все ж таки працівники, а не волонтери? | |||
14.12.2007
| [permalink] | |||
| скажений завсідник :) |
Цитата з тексту: Відповідь:
| |||
| Користувачі, що подякували fragov за цей допис: |
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| 6 жовтня 2007 року - найсолодша ніч жовтня в "Каштановій алеї" | fragov | Афіша Полтави | 0 | 04.10.2007 17:34 |
| Краща карикатура світу 2007 року на Путіна | fragov | Гумор | 10 | 29.05.2007 16:26 |
| Позачергові вибори в Україні цього року? | Ivan | Політика та Історія | 8 | 05.05.2007 01:44 |
| Відкриті очі на Політику 2007 в Україні. | Taraslt | Політика та Історія | 16 | 08.03.2007 00:16 |
| Святкування Нового року в колі користувачів форуму!!! | Sandr | Зустрічі форумчан | 22 | 03.01.2007 16:07 |