Ви переглядаєте тему Зроби подарунок Україні до Нового року! З 2007 переходь на українську! в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Відповідь: Допис від Сердце Тигра Шановний, Полтава це не Київ! Я вважаю що у Полтаві ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
03.02.2007
| [permalink] | |||
| Гість |
Відповідь:
| |||
03.02.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
Дебильная акция! Выбачайте за брутальність. Научитесь грамотно говорить хотя-бы на одном языке жители "духовного" центра Украины. Думаете на полтавско-киевском диалекте, выдавая его за украинский. К вашему сожалению, русскоязычная часть населения более образована. | ||
04.02.2007
| [permalink] | |||
| скажений завсідник :) |
Відповідь:
Я не буду казати про "бревно в собственном глазу", але навіть я - людина невелика і безграмотна, знаю, що культурна людина не буде кричати, тільки заскочивши на форум, - "Дебильная акция" і тим паче, навчати інших тому, на чому сама зовсім не розуміється. Клуб русофілів та українофобів? Востаннє редагував fragov: 04.02.2007 о 01:03. | |||
04.02.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
А де саме говорять бездоганною українською? Чи бездоганною російською? Адресу не дасиш, братику? :)) | ||
06.02.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
Админ, отвечу только тебе. Я вообще не обратил бы внимания на этот "клуб" нациков, если бы меня не волновала проблема развития русского языка в Украине. А с самооценкой у меня все нормально, я не преследовал цель громко заявить о себе. Не буду расписываться за всех, но меня, как русскоязычного украинца, просто достали ваши акции. Мы живем не в универмаге. "Розмовляйте чи балакайте" сами сколько угодно, но зачем другим в душу лезть. Мы богаче наших соседей, большинство наших граждан владею двумя языками-минимум. Это плохо? Что за тяга к ущербности? Русскоязычных школ в городе почти не осталось, а вы все кричите:"Мова гине!!!". Я с прискорбием смотрю на юную поросль, которая в большинстве своем разговаривает на суржике. P.S. дабы избежать нападок на меня, как на русофила, замечу, я за то, чтобы в нашей стране любой чиновник владел двумя языками. | ||
07.02.2007
| [permalink] | ||
| - |
Гм... з одного боку Ви пишете, що:з иншого бідкаєтесь, що:Не зрозумів, що власне сказати хотіли :wacko2: | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| 6 жовтня 2007 року - найсолодша ніч жовтня в "Каштановій алеї" | fragov | Афіша Полтави | 0 | 04.10.2007 17:34 |
| Краща карикатура світу 2007 року на Путіна | fragov | Гумор | 10 | 29.05.2007 16:26 |
| Позачергові вибори в Україні цього року? | Ivan | Політика та Історія | 8 | 05.05.2007 01:44 |
| Відкриті очі на Політику 2007 в Україні. | Taraslt | Політика та Історія | 16 | 08.03.2007 00:16 |
| Святкування Нового року в колі користувачів форуму!!! | Sandr | Зустрічі форумчан | 22 | 03.01.2007 16:07 |