>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 03.02.2007   [permalink]
Гість

Відповідь:
Допис від Сердце Тигра Переглянути допис
Шановний, Полтава це не Київ! Я вважаю що у Полтаві україномовного населення набагато більший відсоток чим скажемо у Києві чи у Харкові. Ви коли останній раз у полтавському троллейбусі їздили? :)) А до будь-якого державного закладу зайдіть - жодного російського слова не почуєте.
Полтавцям видніше, звісно... Але от я, киянин, хоч і рідко, але таки буваю в Полтаві - і враження у мене від загальноприйнятого на вулиці спілкування ще гірші, ніж від Чернігова. Враження тотальної русифікованості, та ще й у випадках, коли я в магазині щось питав українською, то якось так косяться... В Києві теж справи не дуже, але там сприймають українську без здивування... І україномовних таки вистачає... Але це суб"єктивні враження, звичайно...
Філософф

Меладон ты хоть когда то был на западной Украине?
Гість

Дебильная акция! Выбачайте за брутальність. Научитесь грамотно говорить хотя-бы на одном языке жители "духовного" центра Украины. Думаете на полтавско-киевском диалекте, выдавая его за украинский. К вашему сожалению, русскоязычная часть населения более образована.
Старий 04.02.2007   [permalink]
Я.

Відповідь:
Допис від undersigned Переглянути допис
русскоязычная часть населения более образована.
Не всегда...
P.S. Добро пожаловать в клуб.
скажений завсідник :)

Відповідь:
Дебильная акция! Вибачайте за брутальність. Научитесь грамотно говорить хотя-бы на одном языке, жители "духовного" центра Украины. Думаете на полтавско-киевском диалекте, выдавая его за украинский. К вашему сожалению, русскоязычная часть населения - более образована.
Я певен, не кожен може похвастатися таким знанням мов, як Ви. І більше того, я знаю, що навіть "русскоязычная часть" робить купу помилок в дописах. Також, пан, мабуть не знає, що саме з діалектів Полтави та Києва бере свій початок сучасна літературна мова України.
Я не буду казати про "бревно в собственном глазу", але навіть я - людина невелика і безграмотна, знаю, що культурна людина не буде кричати, тільки заскочивши на форум, - "Дебильная акция" і тим паче, навчати інших тому, на чому сама зовсім не розуміється.

Відповідь:
Допис від Def Переглянути допис
Не всегда...
P.S. Добро пожаловать в клуб.
Клуб русофілів та українофобів?

Востаннє редагував fragov: 04.02.2007 о 01:03.
Я.

Відповідь:
Допис від Admin Переглянути допис
Клуб русофілів та українофобів?
Клуб грызни между собой.
Прости , я неправильно сформулировал....
скажений завсідник :)

Відповідь:
Допис від Def Переглянути допис
Клуб грызни между собой.
Прости , я неправильно сформулировал....
То я не так зрозумів. :)
Гість

Відповідь:
Дебильная акция! Выбачайте за брутальність. Научитесь грамотно говорить хотя-бы на одном языке жители "духовного" центра Украины. Думаете на полтавско-киевском диалекте, выдавая его за украинский. К вашему сожалению, русскоязычная часть населения более образована.
А де саме говорять бездоганною українською? Чи бездоганною російською? Адресу не дасиш, братику? :))
Старий 06.02.2007   [permalink]
Гість

Админ, отвечу только тебе. Я вообще не обратил бы внимания на этот "клуб" нациков, если бы меня не волновала проблема развития русского языка в Украине. А с самооценкой у меня все нормально, я не преследовал цель громко заявить о себе. Не буду расписываться за всех, но меня, как русскоязычного украинца, просто достали ваши акции. Мы живем не в универмаге. "Розмовляйте чи балакайте" сами сколько угодно, но зачем другим в душу лезть. Мы богаче наших соседей, большинство наших граждан владею двумя языками-минимум. Это плохо? Что за тяга к ущербности? Русскоязычных школ в городе почти не осталось, а вы все кричите:"Мова гине!!!". Я с прискорбием смотрю на юную поросль, которая в большинстве своем разговаривает на суржике.
P.S. дабы избежать нападок на меня, как на русофила, замечу, я за то, чтобы в нашей стране любой чиновник владел двумя языками.
Старий 07.02.2007   [permalink]
-

Гм... з одного боку Ви пишете, що:
Відповідь:
большинство наших граждан владею двумя языками-минимум.
з иншого бідкаєтесь, що:
Відповідь:
Я с прискорбием смотрю на юную поросль, которая в большинстве своем разговаривает на суржике.
Не зрозумів, що власне сказати хотіли :wacko2:
Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
6 жовтня 2007 року - найсолодша ніч жовтня в "Каштановій алеї" fragov Афіша Полтави 0 04.10.2007 17:34
Краща карикатура світу 2007 року на Путіна fragov Гумор 10 29.05.2007 16:26
Позачергові вибори в Україні цього року? Ivan Політика та Історія 8 05.05.2007 01:44
Відкриті очі на Політику 2007 в Україні. Taraslt Політика та Історія 16 08.03.2007 00:16
Святкування Нового року в колі користувачів форуму!!! Sandr Зустрічі форумчан 22 03.01.2007 16:07

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.