Ви переглядаєте тему Любимые тексты песен в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Все просто получается: Мир-маятник качается, А свет переключается на звук. На расстоянье выстрела Рассчитывать бессмысленно, ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
01.06.2008
| [permalink] | ||
| -/- |
Все просто получается: Мир-маятник качается, А свет переключается на звук. На расстоянье выстрела Рассчитывать бессмысленно, Что истина не выскользнет из рук, И не порвется бесконечный круг. Вне зоны доступа мы неопознаны, Вне зоны доступа мы дышим воздухом. Вне зоны доступа Вполне осознанно вне зоны доступа мы, Вне зоны доступа мы, Вне зоны доступа. Совсем необязательно Ждать помощи спасателей, Два шага по касательной, наверх. Две жизни до сближения И до изнеможения, Скрыв местоположение от всех, Незримые за полосой помех. Вне зоны доступа мы неопознаны, Вне зоны доступа мы дышим воздухом. Вне зоны доступа Вполне осознанно вне зоны доступа мы, Вне зоны доступа мы, Вне зоны доступа. Шел вечром напевал песню... Решил все в жизни поменять ![]() получилось, с тех пор фильму и песне всегда благодарен.... | ||
08.06.2008
| [permalink] | ||
| -/- |
Я хочу втікти в дрімучі ліси, Я втомився від міської асфальтної краси. Мене задовбали трамваї і колії, Кондуктори-дебіли і профілакторії. У мене на канапі лежали дівчата, Вони хотіли кохання у мене забрати. А на стіні висить старенький килимок, Я проглядаю його крізь сигаретний димок. А там олЕні-Олені, Небриті і неголені, Дивні створіння, У них з мозгів стирчать коріння. ОлЕні-Олені, Небриті і неголені, ОлЕні... Я вчора розмовляв з директором Чукотки, Він просив, а я налив йому стаканчик водки. Ми дивились в мікроскоп строєніє генів, Я дивився на дівчат, а думав про оленів. Там дівчата, де Олені, Красиві, неголені, Дивні створіння Без мозгів і без коріння. ОлЕні-Олені, Небриті і неголені, ОлЕні... Я хочу втікти в дрімучі ліси, Я втомився від міської асфальтної краси. Мене задовбали трамваї і колії, Кондуктори-дебіли і... ОлЕні-Олені, Небриті і неголені, Дивні створіння, У них з мозгів стирчать коріння. ОлЕні-Олені, Небриті і неголені, ОлЕні... ОлЕні-Олені, Небриті і неголені. ОлЕні... | ||
| Користувачі, що подякували rust за цей допис: |
10.06.2008
| [permalink] | ||
| Новачок |
був такий гурт Joy Division і був такий там текст, що в перекладі означає приблизно наступне: є два види існування на лезі бритви: завмерти намісці або чимдуж кинутися вперед. другий спосіб більш переважний, так як при відсутності надії жити і померти - це одне і теж. | ||
16.06.2008
| [permalink] | ||
| -/- |
Поплачь о нем Зачем тебе знать, когда он уйдет, зачем тебе знать, о чем он поет. Зачем тебе знать то, чего не знает он сам. Зачем тебе знать, кого он любил, зачем тебе знать, о чем он просил. Зачем тебе знать то, о чем он молчит. Поплачь о нем, пока он живой. Люби его, таким, какой он есть. Поплачь о нем, пока он живой. Люби его, таким, какой он есть. На детском рисунке домик с трубой. Фидель Михаилу машет рукой. Мы никак не можем привыкнуть жить без войны. В космос совместный валютный полет, ночью толпа - крестный ход. Она уже видит себя в роли вдовы. Поплачь о нем, пока он живой. Люби его, таким, какой он есть. Поплачь о нем, пока он живой. Люби его, таким, какой он есть. У тебя к нему есть несколько слов, у тебя к нему даже, наверно, любовь. Ты ждешь момента, чтоб отдать ему все. Холодный мрамор, твои цветы. Все опускается вниз и в горле комок. Эти морщины так портят твое лицо. Поплачь о нем, пока он живой. Люби его, таким, какой он есть. Поплачь о нем, пока он живой. Люби его, таким, какой он есть. Тихое утро, над городом смог, майская зелень, энцефалит. Там хорошо, где нас с тобой нет. Канистра с пивом, причем здесь вода. Искусственный белок, причем здесь народ. Сегодня умрешь, завтра скажут - поэт. Поплачь о нем, пока он живой. Люби его, таким, какой он есть. Поплачь о нем, пока он живой. Люби его, таким, какой он есть. Поплачь о нем, пока он живой. Люби его, таким, какой он есть. Поплачь о нем, пока он живой. Люби его, таким, какой он есть. | ||
17.06.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Наутилус Помпилиус, Вячеслав Бутусов Крылья Ты снимаешь вечернее платье, стоя лицом к стене, И вижу свежие шрамы на гладкой, как бархат, спине. Мне хочется плакать от боли или забыться во сне. Где твои крылья которые так нравились мне? Где твои крылья которые нравились мне? Где твои крылья которые нравились мне? Раньше у нас было время, теперь у нас есть дела Доказывать, что сильный жрет слабых, доказывать, что сажа бела. Мы все потеряли что-то на этой безумной войне. Кстати, где твои крылья, которые нравились мне? Где твои крылья, которые нравились мне? Где твои крылья, которые нравились мне? Я не спрашиваю, сколько у тебя денег, не спрашиваю, сколько мужей. Я вижу, ты боишься открытых окон и верхних этажей. И если завтра начнется пожар, и все здание будет в огне, Мы погибнем без этих крыльев, которые нравились мне. Где твои крылья, которые нравились мне? Где твои крылья, которые нравились мне? | ||
25.06.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
Theory Of A Deadman Santa Monica You think I wouldn't notice Her mind's made up Her love is gone I think someone's trying to show us a sign That even if we thought it would last The moment would pass My bones will break and my heart would give Oh, it hurts to live And I remember the day when you left for Santa Monica You left me to remain with all your excuses for everything And I remember the time when you left for Santa Monica And I remember the day you told me it's over It hurts to breathe Well every time that you're not next to me Her mind's made up The girl is gone And now I'm forced to see I think I'm on my way Oh, it hurts to live today Oh and she says "Don't you wish you were dead like me?" And I remember the day when you left for Santa Monica You left me to remain with all your excuses for everything And I remember the time when you left for Santa Monica And I remember the day you told me it's over I wanted more than this I needed more than this I deserve more than this But it just won't stop It just won't go away I needed more than this I wanted more than this I asked for more than this But it just won't stop It just won't go away And I remember the day when you left for Santa Monica You left me to remain with all your excuses for everything And I remember the time when you left it all behind And I remember the day you told me it's over And I remember the day when you left for Santa Monica You left me to remain with all your excuses for everything And I remember the time when you left for Santa Monica Yeah, I remember the day you told me it's over Theory Of A Deadman Last Song (моя улюблена пісня у них) Who knows who's wrong or right, just as long as you're here tonight Just like my mother, always taking my likings away When nobody's watching us I missed the last song I blame myself for just standing there too long I missed the last song I blame myself for just standing there I miss the love, I miss the holidays I miss my best friend, cheap cigars, stupid kids and movie stars And just like my father, always taking my likings away When nobody's watching us I missed the last song I blame myself for just standing there too long I missed the last song I blame myself for just standing there too long Why does it feel like this world is just not for us Why does it feel like this world's all they've got for us Why does it feel like nobody's watching us I missed her sweet smell, I miss it everyday I miss my best friend, cheap cigars, stupid kids and movie stars And I missed the last song and I miss you And this time this one's for us I missed the last song I blame myself for just standing there too long I missed the last song I blame myself for just standing there too long I missed the last song I missed the last song I missed the last song I missed the last song Востаннє редагував nickeler: 25.06.2008 о 10:42. Причина: Automerged Doublepost | ||
25.06.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
Mick Jagger Visions Of Paradise Don't tell me when Something is beautiful And don't tell me how to Talk to my friends Just tell me the names of The stars in the sky What's your favourite song Tell me the names of the Lovers you had Before I came along Don't put your arms around me And don't hold me tight 'Cause I could get used to Your vision of paradise And don't ask me where All of the pain goes 'Cause you make me feel That I don't know myself You say that you want me forever And I say that love is no crime So tell me the names of the children We'll have at the end of the line So don't put your arms around me And don't hold me tight 'Cause I could get used to Your vision of paradise And don't let me near the garden Of earthly delights 'Cause I could get used to Your vision of paradise Of paradise Of paradise Just use your heart not your head While I fall apart in my bed I find myself aching for you I feel myself breaking in two So don't tell me when I should Come on home There might be a time you don't Want me around Don't build your world around me And don't hold me tight 'Cause I could get used to Your vision of paradise | ||
01.07.2008
| [permalink] | ||
| модератор |
Пономарёв Александр Чомусь так гірко плакала вона Вже серце виривалося з тенет І прагнуло відчути подих волі Знайти хвилину радості у долі Шукати між зірок і між планет Між зірок і між планет ... Чомусь так гірко плакала вона Ховаючи обличчя у долонях І щось боліло в грудях і у скронях І в душу не приходила весна... Зруйнована всесильним почуттям Так втомлена самотнім існуванням Чи варто говорити про кохання Тоді коли прощаєшся з життям Тоді коли прощаєшся... | ||
01.07.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
Persephone Immersion Don´t want to close my eyes To be away from here. Despite the memories in my mind. The pain is always near. I don´t need many reasons To be hurt enough to cry. The changing of the seasons, Another year goes by. There´s no place upon this land. Take me with you, take my hand. Fly me to a better place, Need to know how angels embrace. I intend to believe everyone. Not to die, while they carry on. Drown in sorrows, life passes by, As the first snow falls from the sky. As I dream of what to come. I fear my desires. Maybe they´re too strong, Life already expires. Thicker than blood, The pain weakens my dreams. It gains and looses not. It´s stronger than it seems. Wishfull strokes upon the candles Is the only chance I´ve left. Let me be inside you, Warm, loved and at rest. I intend to believe everyone. Not to die, while they carry on. Drown in sorrows, life passes by, As the first snow falls from the sky. There´s no place upon this land. Take me with you, take my hand. Fly me to a better place, Need to know how angels embrace. I intend to believe everyone. Not to die, while they carry on. Drown in sorrows, life passes by, As the first snow falls from the sky. Drowning Theme The moonlight, brighter than ever before I follow the lights, which I couldn`t ignore Flames dancing on the surface of the sea A mysterious force guided me The lights were calling my name I step into the water, for my eternal flame Deeper and deeper, my clothes were wet The flames still dancing, I couldn`t reach them yet I lose the ground under my feet Deeper and deeper, feel my own heartbeat Water washes my pain away Abandoned, I followed this sway My body lies on the bottom of the sea A shoal of fish getting closer I see The coral reef, so beautiful Tears my body open, so cruel A moray gapes in my dead eyes In my hair lodges a spider, awaiting my demise On my heart creeps an eel The sea has many secrets to reveal I have one last wish, before I die You shall find pearls, for each tear I cry Востаннє редагував aneisha: 01.07.2008 о 14:43. | ||
02.07.2008
| [permalink] | |||||
| модератор |
Сама не подумала, нащо - Пішла і забувши про літо. Не вернешся більше нізащо. Повернеш назад усі квіти... Літала, не думала в безвісті - Чекала повернення раю. Сумними думками тверезості. П’яніла від чорного чаю. Ще так далеко до зими і до морозів. Навіщо спомини сумні, навіщо сльози. Ще так далеко до весни, або до літа. І може хтось, але не я... Подарить квіти. Жодної битви не виграла - Кохання з війною зрівнявши. А ти сама себе із дому вигнала. У душу нічого не взявши. Такого чудового літа, Давно вже у мене не було. Цілий світ хотів тобі подарити, А ти його просто не чула. | |||||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Любимые игры детства | Marichka | Теревені | 15 | 17.12.2007 01:37 |