я читав Баха десь так років три тому. В одній книжечці було два твори "Чайка" та "Иллюзии". Що можу я сказать про творчість цього пана скажу нижче: перша книга начебто для тих хто хоче повірити у мрію , у здійснення запланованого, у ЖИТТЯ......наче й так....але якщо НЕправильно (декому навпаки: ПРАВИЛЬНО) взяти книгу до рук, з неї можуть политися сльози молодих дівчат....ріденькі такі.....і чоловічий сум...а може то просто капле з неба у якому літала ЧАЙКА?? проте якщо у певному віці (вгадати треба) підсовувати її підростаючому поколінню менше було б у нас закомплексованих українців і ГОПОБИКІВ!!!...треба уміти нею користуватися!! друга книга - ВИБУХ!! сумний кінець.....але без нього здається ніяк не обійтися.....так здається зараз. Ще раз ХВАЛА - сильна книга....... з елементами отого МАГІЧНОГО РЕАЛІЗМУ......гиииии.....привіт Маркесу!!!!! Один мій знайомий прочитавши цю книгу, якось був сам удома......переконавшись шо таки ніхто не підглядає, почав тицяти пальцем в стіну повіривши, що вона рідка, якщо в це ДУУУУЖЕЕЕ ПОВІРИТИ. дякую за тему!! читайте.і дуууууужжжжжеее сильно вірте.......пока.щасти. |