>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 18.11.2006   [permalink]
Гість
Question Сергій Жадан - Anarchy in the UKR (PDF)

:prankster:

Востаннє редагував Sasha-Grob: 05.12.2006 о 17:12.
Старий 19.11.2006   [permalink]
Завсідник

Re: Сергій Жадан - Anarchy in the UKR (PDF)

вобщем.....скачала...завтра, если останутся силы, постараюсь одолеть...,хотя, это очень забавно для меня читать на украинском =)
Старий 03.02.2007   [permalink]
Гість

Судячи з кількості дописів на цій гілочці, Жадана в Полтаві не читають... :grin: Мені тоді важко про нього щось тут говорити, бо це таки мій улюблений автор і я вже потрошку розбираю, де у нього речі слабкіші (як на мій смак, звичайно), а де - кращі... Найкраща збірка - "Біг Мак", якщо бодай хтось знає, про що я... :))
Старий 03.02.2007   [permalink]
Філософф

Відповідь:
Допис від guest2007 Переглянути допис
Судячи з кількості дописів на цій гілочці, Жадана в Полтаві не читають... :grin: Мені тоді важко про нього щось тут говорити, бо це таки мій улюблений автор і я вже потрошку розбираю, де у нього речі слабкіші (як на мій смак, звичайно), а де - кращі... Найкраща збірка - "Біг Мак", якщо бодай хтось знає, про що я... :))
Про Жадана велася мова неоднократно, але не на цій гілці - тут просто розміщена книженція(здається..була :) ).
Зайдіть сюди:
http://www.poltavaforum.com/showthre...?t=1586&page=9
http://www.poltavaforum.com/showthre...?t=1911&page=3
Старий 05.02.2007   [permalink]
Постійний відвідувач

Вы меня так заинтересовали "Депеш мод" дайте ссылочку где можно его почитать. Он есть в магазинах?
Філософф

Відповідь:
Допис від Ula Переглянути допис
Вы меня так заинтересовали "Депеш мод" дайте ссылочку где можно его почитать. Он есть в магазинах?
В мене є в електронному вигляді. Можу дати - напиши в приват.
Щодо магазинів: Уксус купувала, здається, а "Планеті", але там не сам "Депеш Мод", а ціла збірка.
Добрий модер ))

Я купувала в Бібліофілі.
Юла, якщо дочекаєшся, то дам, але коли саме це буде не знаю. Черга :)
І я сама ще читаю.
Книга називається Капітал (про неї вже неодноразово писали) з підписом автора :) отак :-р
Старий 06.02.2007   [permalink]
Гість

Відповідь:
Допис від Uksus Переглянути допис
Книга називається Капітал (про неї вже неодноразово писали) з підписом автора :) отак :-р
Ну, мій примірник "Капіталу", на жаль, без автографа... :patsak:
Але ця книжка, коли відверто, для мене була певним розчаруванням - все, що там є, у мене вже доти було окремими виданнями. А мого улюбленого "Біг Маку" там нема... :prankster2:
Старий 06.02.2007   [permalink]
Постійний відвідувач

:curtsey:Огромное спасибо сегодня же пойду покупать. :tender: Если вдруг не найду, то kobieta - буду очень очень благодарна.
Старий 15.03.2007   [permalink]
Гість

Нещодавно купив "Біг Мак-2" - перевидання, та ще й доповнене. Дуже задоволений! :p
Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Презентація книги: Андрухович, Жадан, Дереш Крапля Мова та Література 3 05.10.2007 00:37
Презентація книги: Андрухович, ЖАдан, Дереш Крапля Афіша Полтави 0 04.10.2007 15:13
Сергій Коляда fragov Творчість та Інтереси 5 02.10.2007 20:50
Сергій Гнойовий: "Я малюю людей різних: і з крилами і з собачими головами" RSS Теревені 0 30.08.2007 16:55
Сергій Соловей: „Світовий досвід показує, що нейтралітет економічно невигідний" RSS Теревені 0 23.08.2007 14:10

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.