Ви переглядаєте тему На каком языке вы предпочитаете общаться? в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Любопытство просто......
| Результати опитування: Какой язык вы считаете родным? | |||
| Украинский | | 7 | 46,67% |
| Русский | | 8 | 53,33% |
| говяжий | | 0 | 0% |
| Голосували: 15. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
22.10.2006
| [permalink] | |||
| модератор |
Відповідь:
| |||
22.10.2006
| [permalink] | ||
| Постійний відвідувач |
Общаюсь на русском, но моё сердце с Украиной и украинским языком!!! :) | ||
22.10.2006
| [permalink] | ||
| Завсідник |
Гм….для меня, конечно русский. Я не националист и не шовинист. К Украине привязанности больше, чем к России, но так повелось, что все мои предки либо из Сибири либо из Архангельска…Украинского языка в семье ни когда не слышала…в 14 уехала в Россию, где закончила школу и поступила в вуз. Самое обидное, что, когда училась в Украине все кричали: -”ти – кацапка, геть до росii”; а в России слышала –” ты – хохлушка, едь к себе в Украину!”. До сих пор не разобралась, кем я хочу быть ...а разве надо? | ||
22.10.2006
| [permalink] | |||
| Постійний відвідувач |
Відповідь:
| |||
23.10.2006
|
| Sasha-Grob |
|
Допис видалив Sasha-Grob.
|
23.10.2006
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Соромно зізнаватися, але я здебільшого спілкуюся полтавською, тобто суржиком Був в моєму житті місяць спілкування з усіма українською, багато знайомих просто говорити зі мною перестали, настільки сильно кумарила їх українська мова. Російською говорю тоді, коли людина не розуміє української, себто полтавської :) Ну, а відповідаючи на питання, перевагу надаю українській | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Что предпочитаете , живую музыку или хорошую студийную запись . | Marisya | Музика | 42 | 30.06.2007 16:02 |