Ви переглядаєте тему Любко Дереш в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Відповідь: Допис від Ivan Ну, про смаки ж, як кажуть, не сперечаються... Звісно, так. Відповідь: ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
02.05.2007
| [permalink] | ||
| - |
Звісно, так.Ну, як на мене, незлий ряд вийшов.Ви вважаєте, що Дереш це — фентезі? | ||
03.05.2007
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
:derisive: Люблю Дереша за те, що він так пише..дивно, але гарно Іноді читаєш - і нічого не розумієш...розуміння приходить згодом... | ||
06.05.2007
| [permalink] | ||
| модератор |
Любко Дереш - Трохи пітьми Цієї ночі мені наснився кошмар... У сні я глибоко в собі знав, що ось це і є справжня нечиста сила і з нею жарти погані. Світло потьмяніло. Атмосфера в присутності жалібниці згустилася до жаркого, виснажливого відчуття тривоги. Я знав, що не зможу сховатися від неї ні у ванні, ні у спальні, ні навіть у шафі. Ця баба прийде і торкнеться мене скрізь. І вона явно збиралася це зробити, але тут я прокинувся. Мене ще довго не полишало відчуття, ніби я от-от відчую її противний, паралізуючий доторк. Востаннє редагував V00D00People: 06.05.2007 о 21:12. | ||
07.05.2007
| [permalink] | ||
гм....скажіть, будьте так ласкаві....читати мені Архе...чи може відразу до останнього роману перейти???? | ||
07.05.2007
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь: | |||
07.05.2007
| [permalink] | ||
| модератор |
| ||
08.05.2007
| [permalink] | ||
| ||
09.05.2007
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
| |||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Презентація книги: Андрухович, Жадан, Дереш | Крапля | Мова та Література | 3 | 05.10.2007 00:37 |
| Презентація книги: Андрухович, ЖАдан, Дереш | Крапля | Афіша Полтави | 0 | 04.10.2007 15:13 |