Ви переглядаєте тему Любко Дереш в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Любко Дереш презентує нову книгу Сьогодні, 23 квітня, у Києві відбудеться презентація нової книги молодого ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
23.04.2007
| [permalink] | ||
| - |
Любко Дереш презентує нову книгу Сьогодні, 23 квітня, у Києві відбудеться презентація нової книги молодого українського письменника Любка Дереша Трохи Пітьми. Перша презентація книги буде закритою - тільки для запрошених гостей та журналістів. Після цього почнеться презентаційний тур книги Україною. Вести презентацію, яка починається о 17:00 у клубі Квартира Бабуїн, буде ще одна зірка українського літературного та за сумісництвом музичного небосхилу - Ірена Карпа. 22-річний Дереш - один із найпопулярніших молодих українських письменників. Його прославив перший роман, Культ, який Дереш написав у 16 років. Також є автором таких нашумілих творів як Поклоніння ящірці, Архе, Намір! © Корреспондент.net | ||
30.04.2007
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
П. С. Дуже цікаво, чи знудило би Вас так само від "Поклоніння ящірці"? Як на мене, це найперше і найкраще, на що спромігся Дереш. Востаннє редагував Odo: 30.04.2007 о 12:58. | |||
30.04.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
Ну, про смаки ж, як кажуть, не сперечаються... Тому назву шаблонний ряд: Андрухович, Жадан, Капранови і т.д. А Дереш (мені особисто) не пішов. Я взагалі зневажаю сучасне фентезі, бо виріс на справжній науковій фантастиці. Сучасне фентезі, на жаль - це не література. Це комікс для покоління, що колись обрало "Пепсі" :tease: | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Презентація книги: Андрухович, Жадан, Дереш | Крапля | Мова та Література | 3 | 05.10.2007 00:37 |
| Презентація книги: Андрухович, ЖАдан, Дереш | Крапля | Афіша Полтави | 0 | 04.10.2007 15:13 |