Ви переглядаєте тему А люди, взагалі, читають? в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Щось читала Але не скажу як називався цей ВИТВіР МИСТЕЦТВА :wow: бо :secret: просто не ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
04.10.2006
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Щось читала Але не скажу як називався цей ВИТВіР МИСТЕЦТВА :wow: бо :secret: просто не пам'ятаю Мої враження неоднозначні Щелепа регулярно відпадала від поворотів сюжету і, інколи, від шокуючих моментів, що засвідчує яскравість вражень від описаних подій та майстерність автора :respect: Вцілому книга мені не сподобалася, але я рада, що прочитала Точно пам'ятаю назву твору, який я почала читати і не спромоглася закінчити - ЖОВТА СТРІЛА А ось Чапаєв і пустота - то найвідоміший його твір І говорять люди, що супер-пупер який Але мені мало віриться :tomato: Хоча, знову ж таки, прочитати хотілося б То ж, вирішуй сама читати чи не читати Та якщо візьмеш, не забувай про друзів і ділися ;) | ||
05.10.2006
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
Ой, тобі ще Іздрика читати!!! С-Г великодушно дав дозвіл на те, щоб ти почитало його Іздриків :) Так що до Чапаєва ти будеш добре підготовлена :) | |||
05.10.2006
| [permalink] | |||
| Добрий модер )) |
Відповідь:
Тепер, пані Кобітко, хотілося б ще й отримати ці книженції І як можна швидше Востаннє редагував Uksus: 09.10.2006 о 12:05. | |||
05.10.2006
| [permalink] | |||
| Добрий модер )) |
Відповідь:
Можливо хтось зна ще гарні місця? Я б також залюбки відкрила для себе нові :) Ще один магазин вартий уваги - це, здається, "ПЛАНЕТА", хоча, я можу помилятися з назвою, який знаходиться по вул.Жовтневій відразу за ПД "Листопад", де можна досить дешево купити книги (в основному б/у). Наприклад, я купила там Харукі Муракамі "Хроники заводной птицы" всього за 30 грн :) | |||
05.10.2006
| [permalink] | ||
| Філософф |
Да - "Бібліофіл" штука хороша!!! І продавець там толковий!!! Якщо ви людина читаюча і поспішаєте, то краще не заходьте, бо чоловік там цікавий - розмова завжди надовго затягується :) С-Г казав, що там Іздрика продають, потрібно буде навідатися... Я ж там тепер не місцева - не так часто буваю як раніше. | ||
09.10.2006
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
То сподобалася книженція? В якому вона в тебе форматі - друкованому чи ел.? Хотілося б ознайомитися. :) | |||
09.10.2006
| [permalink] | ||
| Гість |
Давайте обмінюватися цікавими лінками! | ||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| книги, литература, література, роман, читання, чтение |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Блакитноокі - найрозумніші люди | RSS | Психологія | 8 | 07.04.2008 20:14 |
| Великое Поколение, уходящие знаменитые люди | Def | Теревені | 1 | 23.09.2007 01:58 |
| Люди-животные с мозгом | Def | Теревені | 5 | 27.08.2007 09:24 |
| Карикатури до української, неукраїнської та взагалі політики | sevtavr | Гумор | 1 | 10.01.2007 01:04 |
| Люди, помогите | WISP | Музика | 0 | 07.01.2007 04:14 |