>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 27.09.2006   [permalink]
модератор

Re: Відповідь: Re: А люди, взагалі, читають?

Відповідь:
Допис від Odo
А чим українська не влаштовує?.
Та ось, розумієш… до рідної мови нічого поганого не маю, навіть навпаки приємно чути коли хтось вміє розмовляти. Але читати на українській мені не дуже зручно, тому що не звик. Останній раз читав певно ще у школі. Важко читати... А ще, що головне, у мене Java на телефоні усі українські літери замінює кумедними карлючками :(
Старий 28.09.2006   [permalink]
-

Angry Відповідь: Re: Відповідь: Re: А люди, взагалі, читають?

Відповідь:
Допис від V00D00People
Та ось, розумієш… до рідної мови нічого поганого не маю, навіть навпаки приємно чути коли хтось вміє розмовляти. Але читати на українській мені не дуже зручно, тому що не звик. Останній раз читав певно ще у школі. Важко читати... А ще, що головне, у мене Java на телефоні усі українські літери замінює кумедними карлючками :(
От мені цікава така річ: якби С. Кінґа вивчали у школі, то чи його би хтось читав?
Добрий модер ))

Відповідь: А люди, взагалі, читають?

Цікаво, чому ніхто не згадав про Парфуми Зюскінда?
Мені сподобалася і книга і екранка, хоча є свої нюанси.
Ще цікавий Уельбек
модератор

Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: А люди, взагалі, читають?

Відповідь:
Допис від Odo
От мені цікава така річ: якби С. Кінґа вивчали у школі, то чи його би хтось читав?
Тяжело себе такое представить:) Думаю читали мы не меньше чем щас, а может и больше, потому как стал бы доступнее этот автор и "рекламы" ему было бы ещё больше.
Філософф
Re: Відповідь: А люди, взагалі, читають?

Відповідь:
Допис від Uksus
Цікаво, чому ніхто не згадав про Парфуми Зюскінда?
Мені сподобалася і книга і екранка, хоча є свої нюанси.
Ще цікавий Уельбек

:) прийшло і воно сюди!!!!!!
Ти в кінотеатр ходила на парфюмера?
Старий 02.10.2006   [permalink]
Добрий модер ))

Відповідь: Re: Відповідь: А люди, взагалі, читають?

Відповідь:
Допис від kobieta
:) прийшло і воно сюди!!!!!!
Ти в кінотеатр ходила на парфюмера?
Ага, ходила
Хоча в мене вже був він тоді ...
Але! Більш якісне кіно і квитки у якості подарунку-сюрпризу :jumping: переконали мене, що краще подивитися цей фільм в кінотеатрі
Іще одне "але": книга все-таки краще
Старий 04.10.2006   [permalink]
Філософф
Re: Відповідь: Re: Відповідь: А люди, взагалі, читають?

Слухай, уксуса кусок :), а ти читало щось Пелевина?
Наша спільна знайома Заштрихована якраз дочитала про Чапаєва і дуже хоче мені вручити, щоб я почитала. Візьму. А ти як до нього відносишся?
-

Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: А люди, взагалі, читають?

Відповідь:
Допис від kobieta
Слухай, уксуса кусок :), а ти читало щось Пелевина?
Наша спільна знайома Заштрихована якраз дочитала про Чапаєва і дуже хоче мені вручити, щоб я почитала. Візьму. А ти як до нього відносишся?
Вибачте, що втручаюсь, але Ви зачепили мене за живе згадавши мого улюбленого автора з російськомовних. Може я вже й згадував десь у попередніх дописах про нього? Отже, "Покоління П", "Життя комах", "Числа", "А Хулі" - дуже сподобались, в останньому романі додався якийсь незвично-дивний для Пєлєвіна романтизм, чого у попередніх творах не спостерігав. "Чапаєв і Пустота" - ледве дочитав, як на мене, дуже нудна книжка. НМСД.
Філософф
Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: А люди, взагалі, читають?

Відповідь:
Допис від Odo
Вибачте, що втручаюсь, але Ви зачепили мене за живе згадавши мого улюбленого автора з російськомовних. Може я вже й згадував десь у попередніх дописах про нього? Отже, "Покоління П", "Життя комах", "Числа", "А Хулі" - дуже сподобались, в останньому романі додався якийсь незвично-дивний для Пєлєвіна романтизм, чого у попередніх творах не спостерігав. "Чапаєв і Пустота" - ледве дочитав, як на мене, дуже нудна книжка. НМСД.
Правильно, втручайся :)
Почитаю - скажу свою думку.
а що до нудоти... це кому-як...
Після книги "Зодчий" (автора забула) мені важко знайти нудну книгу :) - бульварщину я до уваги не беру, такого просто не читаю(намагаюся, бо всяке трапляється, бувають і бульварні книги завуальонвані під щось нормальне - розкушуєш, аж коли читати починаєш).
-

Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: Re: Відповідь: А люди, взагалі, читають?

Відповідь:
Допис від kobieta
Правильно, втручайся :)
Дякую! :beer:
Відповідь:
Почитаю - скажу свою думку. а що до нудоти... це кому-як...
Звісно, у кожного свої враження, більше того, всі (з моїх читаючих знайомих) хто прочитав цю книгу схвалюють її і визнають за найкращу з пєлєвінських скарбів, тому бажаю приємного читання.
Відповідь

Закладки

Теги
книги, литература, література, роман, читання, чтение

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Блакитноокі - найрозумніші люди RSS Психологія 8 07.04.2008 20:14
Великое Поколение, уходящие знаменитые люди Def Теревені 1 23.09.2007 01:58
Люди-животные с мозгом Def Теревені 5 27.08.2007 09:24
Карикатури до української, неукраїнської та взагалі політики sevtavr Гумор 1 10.01.2007 01:04
Люди, помогите WISP Музика 0 07.01.2007 04:14

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.