Ви переглядаєте тему А люди, взагалі, читають? в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; нє, Лайточка. якшо коротко, то описана метода швидкого траха. а поміж рядками треба прочитать, шо ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
08.10.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
нє, Лайточка. якшо коротко, то описана метода швидкого траха. а поміж рядками треба прочитать, шо автор навчає лузерів ЛЮБИТИ жінок. | ||
| Користувачі, що подякували aneisha за цей допис: |
08.10.2008
| [permalink] | ||||
| Завсідник |
Відповідь:
Відповідь:
Рідна моя, моя матірна мово! ... Рідна моя українськая мова Житиме вічно - кльова, фірмова!.. Олександр ІРВАНЕЦЬ Востаннє редагував Victorious: 08.10.2008 о 14:15. Причина: Automerged Doublepost | ||||
08.10.2008
| [permalink] | |||
| горгона пилипівна |
Victorious, ну в тому є канешна доля правди, що ото Ірванець понаписував, але ж цікаво рити пласти, на які раніше титуловані філологи тикали пальчиком і казали "фі!"... проктологом теж щоб бути, треба переступити через суспільну впевненість, шо ТАМ кулупатися негарно. Відповідь:
| |||
09.10.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
Сьогодні весь день на роботі не було нета, тому в періоди відпочинку почитувала Пиркало. Прочитала 3 її оповіданнячка: "Вуса", "Так усе й було", "Про двох придурків". Оце останнє - особливо сподобалося. Вже хо ОТУ книжку, але ніяк не домовлюся з дівчатами про зустріч. | ||
09.10.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Черешня, мабуть я дуже вже перебірлива. Читаю Уліцкую....ну так..ніяк якось)) Чимсь схоже на відчуття при читанні набоковської "Лоліти" - все рівно. Може я дійсно до якоїсь літератури просто не дійшла?! А може і не дійду, бо не моє...Ті книжки, що бракую я, Сашко нормально читає (ЧИТАЄ!!!), даже наравицця йому(( Мабуть поверну її тобі разом з прочитаною вже Дашвар...А Акуніна спробую ще раз. | ||
09.10.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
. | |||
09.10.2008
| [permalink] | |||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Відповідь:
І з Уліцкой так - прихожу на роботу, лежить ... Я до неї, дві сторінки ...і баста((( Ну ніяк...Шкода..може воно і хароше, але не моє ![]() А оце купила Дашвар, і вже прочитала. Ну не стиць? | |||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| книги, литература, література, роман, читання, чтение |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Блакитноокі - найрозумніші люди | RSS | Психологія | 8 | 07.04.2008 20:14 |
| Великое Поколение, уходящие знаменитые люди | Def | Теревені | 1 | 23.09.2007 01:58 |
| Люди-животные с мозгом | Def | Теревені | 5 | 27.08.2007 09:24 |
| Карикатури до української, неукраїнської та взагалі політики | sevtavr | Гумор | 1 | 10.01.2007 01:04 |
| Люди, помогите | WISP | Музика | 0 | 07.01.2007 04:14 |