Ви переглядаєте тему А люди, взагалі, читають? в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; wwa , читаючих багато - на форумі є вже гілка про літературу... Подивіться, там океан....
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
25.09.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
wwa, читаючих багато - на форумі є вже гілка про літературу... Подивіться, там океан. | ||
25.09.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
| ||
25.09.2008
| [permalink] | ||
| Частий гість |
Ну пока у меня о форуме начинает складываться положительные впечатления, что безумно приятно!!! Оперативно реагируете! Уже и темки совместили, что совершенно логично!!! Респект и уважуха! ![]() ![]() ![]() Востаннє редагував fragov: 25.09.2008 о 14:53. | ||
03.10.2008
| [permalink] | ||
| Завсідник |
Якийсь жах. Слідом за Кожелянком і Покальчуком, сьогодні прийшля звістка про смерть (у 50 років!) поета Ігоря Римарука. Може так би невидимо й жив, та якоїсь липневої ночі впала зірка з високих верхів у дитячі незамкнені очі. Пропекла борозну межі брів і засіяла пам'ять золою... Затулитись од неї хотів - та долоня була замалою. | ||
03.10.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
Victorious, в мене перша думка нецензурна "б.я п...ць.." такий мабуть цей рік. реально жаль. це капєц... а ще й влада нападає на літературу... товкли Матіос і "Піраміду", відки в них бабуріки на рекламу "Москалиці" на сіті-лайтах.. маємо - не цінуємо. втрачаємо - жалкуємо... | ||
03.10.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
nickeler, aneisha, почитала ваше листування і наткнулася на згадку про Пиркало "Не думай про червоне". Де б так дістати, щоб почитати? Можна в паперовому, можна - в електронному вигляді. Колись давно читала її "Зелену маргариту" - сподобалася. А більше ні на що не натрапляла. Діліться, якшо є! | ||
03.10.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
ну як дуже хоч, то припру. а воно ваще є в КС. я он "Маргариту" читати брала, а потім купила.... якось вона так пише цікаво і доступно, але ж про життя... от би ще "Кухню егоїста", бо на Львівському Форумі як стала куплять книжки, то думала шо грошей не останеться і я їх тупо не довезу. | ||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| книги, литература, література, роман, читання, чтение |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Блакитноокі - найрозумніші люди | RSS | Психологія | 8 | 07.04.2008 20:14 |
| Великое Поколение, уходящие знаменитые люди | Def | Теревені | 1 | 23.09.2007 01:58 |
| Люди-животные с мозгом | Def | Теревені | 5 | 27.08.2007 09:24 |
| Карикатури до української, неукраїнської та взагалі політики | sevtavr | Гумор | 1 | 10.01.2007 01:04 |
| Люди, помогите | WISP | Музика | 0 | 07.01.2007 04:14 |