Ви переглядаєте тему А люди, взагалі, читають? в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Дочитала Роздобудько "Він: ранковий прибиральник. Вона: шості двері". "Він: ранковий прибиральник" дуже сподобалося. Вона: шості ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
01.09.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
Дочитала Роздобудько "Він: ранковий прибиральник. Вона: шості двері". "Він: ранковий прибиральник" дуже сподобалося. Вона: шості двері - ледве прочитала. Було 6 дверей, і кожен раз опис, що там за тими дверима, був більший і більший..нудніший, і нудніший. Там, де було реальне життя - нормально читалося, і передчувалося..що ось ось зведуться в єдину лінію перша і друга частини книжки. Але дверей таки було забагато. Занадто казково, занадто по-дитячому там було - за дверима. | ||
| Користувачі, що подякували kobieta за цей допис: |
01.09.2008
| [permalink] | ||
| - |
| ||
| Користувачі, що подякували Odo за цей допис: |
01.09.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
Мої улюблені романи: " Искренне ваш Шурик", "Казус Кукоцкого", "Цю-ю-юрих". Також багато в неї просто цікавих оповідань. Час дії в романах - 60-70 роки, СССР. Лайт, я передам тобі, спробуй, скажеш потім як воно пішло... Бо з п"єсами Грішковца то таки був сюрприз, що ти в них не закохалась ![]() А мені самій треба зараз книженцію. Прочитала Оруела "1984"-важкенько йшло. Хто що має? Тільки паперове якби.... | ||
02.09.2008
| [permalink] | ||
| Завсідник |
Кілька днів тому помер у віці 51 року Василь Кожелянко, письменник родом з Буковини. Він багато чого написав, але книжка, яка його безперечно переживе надовго - "Дефіляда в Москві", утопія, яка вийшля в 2000 році і перевидавалась, мабуть, з десяток разів. Прекрасна, динамічна, філософська і розумна книга, до того ж дуже смішна. Я її тільки з місяць тому перечитував... | ||
| Користувачі, що подякували Victorious за цей допис: |
03.09.2008
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
| |||
04.09.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
щодо яку книжку ви зараз читаєте: http://www.poltavaforum.com/literatu...itayut-53.html | ||
08.09.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
. Не дивно, що її в свій час ніхто не хотів друкувати - натяки не прозорі ![]() | |||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| книги, литература, література, роман, читання, чтение |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Блакитноокі - найрозумніші люди | RSS | Психологія | 8 | 07.04.2008 20:14 |
| Великое Поколение, уходящие знаменитые люди | Def | Теревені | 1 | 23.09.2007 01:58 |
| Люди-животные с мозгом | Def | Теревені | 5 | 27.08.2007 09:24 |
| Карикатури до української, неукраїнської та взагалі політики | sevtavr | Гумор | 1 | 10.01.2007 01:04 |
| Люди, помогите | WISP | Музика | 0 | 07.01.2007 04:14 |