Ви переглядаєте тему А люди, взагалі, читають? в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Відповідь: Допис від nickeler наше "Фоліо" кинулося книжку оту дрюкувати. Ну переклад певно роблений справа ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
05.08.2008
| [permalink] | ||
| - |
| ||
07.08.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
Це чергове колупання в собі. Тобто, він колупається в собі, і тим самим тягне мене до цих колупань, бо майже кожна ситуація, описана ним, в мене викликає якісь асоціації і проектується на моє життя. Найбільш сльозливий в мене виявився початок. Далі пішли вже всяк спогади і т.д., і було трохи легше. Якось змирилася, звикла. Але ж спочатку поставила себе на його місце, на місце її...(це не два люблячі серця) і дуже переживала. | |||
07.08.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
kobieta, от жеж не знаю чого так, але не люблю писанини про любофф... хоть стріляйте. єдине що сподобалося донеможу - "Ніжність" Анрі Барбюса. А ще "Три товариші", але там любов ніби й червоною ниткою, але сама знаєш скільки всього супровідного. "Майстер і Маргарита" з темою любові, але теж вона не так щоб центрова. От чого воно так? Про любофф подобається те, де в кінці все не буде добре, де змінить він і зміниться вона... і лірику любовну не люблю. Як на мене треба бути ектрапрофесіоналом щоб писати гарно про кохання не називаючи його. Так вміє мало хто. У Жадана гарно - "Пластунка N" | ||
07.08.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
Там про любов практично нема. Тобто, ну...як другорядна лінія, десь хтось когось любить і т.д. - ну..як кругом, але тема романа зовсім інша. Трагічно, але не про кохання. | |||
07.08.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
nickeler, да там любви, в общем то и нет. Жил был бизнесмен Миша. У него была семья и подруга (сестра друга) Юля, которой он мог плакаться когда наступали приступы "неглубокой рефлексии". Она умирает. Приступы обостряются и длятся всю книгу, и это есть самые занимательные моменты. Под занавес - поминки подруги, разруливание обострений и проблемных ситуаций. Мишина любовь (помимо жены) проходит рядом, но почему-то передается в руки Мишей же своему другу (по акту приема-передачи). | ||
07.08.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
kobieta, ну пардон... якось "два люблячі серця" асоціються з тимм самим... ок... учтьом і ще... ніби така реклама класна книги і від людей, які мені симпатичні, але проситати її в упор не хоцца. Я не шовініст, але люблю більш за все західну літературу і українську...блін.. така фігня.... Востаннє редагував nickeler: 07.08.2008 о 11:28. | ||
07.08.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
ти мабуть обидва рази не помітила часточку НЕ. Спеціально ж з самого початку наголосила, щоб не подумали, що він і вона - це пара. То взагалі не Мішина любов.. - то ж так...ну...просто симпатична жінка. Любов була в нього інша, давно - та, що укатіла кудись там. | |||
08.08.2008
| [permalink] | |||
| Гуру |
Но он с ней же целовался с этой Соней после бара. По взрослому! Как же без любви то целоваться? Брахмапутра не велит! Стыдно должно быть Мише :) Відповідь:
Вести с полей. В шестой раз бросаю на 50-ти процентах (неосилил) "Пикник на обочине" /занудный фильм Тарковского и то веселее/, и начинаю термоядерную первую часть "Пространство вариантов" Вадима Зеланда - Трансерфинг реальности. На данном этапе учусь выговаривать слово "трансерфинг" :) | |||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| книги, литература, література, роман, читання, чтение |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Блакитноокі - найрозумніші люди | RSS | Психологія | 8 | 07.04.2008 20:14 |
| Великое Поколение, уходящие знаменитые люди | Def | Теревені | 1 | 23.09.2007 01:58 |
| Люди-животные с мозгом | Def | Теревені | 5 | 27.08.2007 09:24 |
| Карикатури до української, неукраїнської та взагалі політики | sevtavr | Гумор | 1 | 10.01.2007 01:04 |
| Люди, помогите | WISP | Музика | 0 | 07.01.2007 04:14 |