Ви переглядаєте тему А люди, взагалі, читають? в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Відповідь: Допис від kobieta А як же ти проминув О.Забужко і С.Пиркало? Раджу. Карпу не ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
07.09.2006
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
| |||
11.09.2006
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
:) Про потік свідомості погоджуюся, але в Іздрика його мабуть ще більше, і не жіночого! Але мені подобається(дуже) і те й інше, частково саме за цей потік!!! Зараз читаю 3-тю(2-га частина трилогії) книгу Іздрика, яку мені, знову ж таки, дав почитати щедрий S-G. P.S. S-G, вона ще в гарному стані, я стараюся :) | |||
22.09.2006
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
| |||
22.09.2006
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
Я нещодавно якраз Воццека дочитала - під враженням!!! Але мені такого читати не можна - і так каша в голові, ще й Іздрик масла підливає... Андруховича нічого не читала, але хочу. Як розгребуся трохи з книгами, які в стоять в черзі, то шукатиму його. Зараз просяться до читання Муракамі, Дереш і публіцистика Забужко. Ще не обрала, з кого почати. | |||
23.09.2006
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
| |||
23.09.2006
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
Вчора Вуду дав "Погребение ангела" Гришковца, а Адмін "Я из Одессы, здрасьте" Б.Сичкина, зараз мабуть Гришковца ковтну :) | |||
25.09.2006
| [permalink] | ||
| Гість |
Востаннє редагував RUBAK: 25.09.2006 о 20:50. | ||
25.09.2006
| [permalink] | ||
| модератор |
Сейчас читаю толстенный роман С.Кинга " Противостояние". Уверен что таких страшных, отвратных и ужасных сцен, какие рисует моё воображение во время чтения, нет ни в одном фильме ужасов. Иногда я останавливаюсь, чтобы перевести дух и подумать о том, стоит ли продолжать... Не знаю какая гримаса на моём лице, уткнувшегося в экран мобильго телефона( книги я на работе читаю), но в голове у меня во время чтения, настоящий хаос мира, в котором страшный вирус разрушает цивилизацию. Когда закончу, наверное возьмусь за Любко Дереш "Поклоніння ящірці". Odo заинтересовал, я порылся в инете и после того так вычитал там, что от Дереша: "мозги в трубочку сворачиваются" А самого автора называют "Украинский Стивен Кинг" Немпеременно решил ознакомится с творчеством этой личности:) Вот только одно смущает - украинский язык... не уверен, что осилю. Карпу отложил именно из-за языка:( Кстати, может у кого есть Дереш на руском? Я читал что перевод был но не нашёл в эл. виде. | ||
27.09.2006
| [permalink] | ||||
| - |
Відповідь:
Відповідь:
| ||||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| книги, литература, література, роман, читання, чтение |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Блакитноокі - найрозумніші люди | RSS | Психологія | 8 | 07.04.2008 20:14 |
| Великое Поколение, уходящие знаменитые люди | Def | Теревені | 1 | 23.09.2007 01:58 |
| Люди-животные с мозгом | Def | Теревені | 5 | 27.08.2007 09:24 |
| Карикатури до української, неукраїнської та взагалі політики | sevtavr | Гумор | 1 | 10.01.2007 01:04 |
| Люди, помогите | WISP | Музика | 0 | 07.01.2007 04:14 |