Ви переглядаєте тему А люди, взагалі, читають? в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Да, нынче время такое пошло, что ох как трудно выбрать как нибудь времечко, взять хорошенькую ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
30.07.2008
| [permalink] | ||
| Завсідник |
Да, нынче время такое пошло, что ох как трудно выбрать как нибудь времечко, взять хорошенькую книжицу, улечься так вечерочком на диване и...забыться до...последней странички до утра. С ностальгией вспоминаю такие вот времена. А сейчас, ели успеваешь почитывать Библию. А так, на протяжении дня - по работе кучи "тех.строчек" так начитаешься да набегаешься... Хотя нет, пришлось недавно прочитать несколько книг о мусульманстве, да и то потому, что дипломную нужно было писать. ![]() | ||
02.08.2008
| [permalink] | ||
| - |
Зараз читаю "Басаврюк XX" - Дмитра Білого і спіймав себе на думці, що мені дуже подобаються чомусь книжки, де у сюжеті присутня тривала подорож головних героїв по лісу і чим вона довше, тим більше подобається книжка (це при тому, що у житті, я зовсім не охочий до лісових прогулянок) мабуть саме тому так припав до серця "Гобіт" та "Блакитний птах" Метерлінка. Тому прохання, хто знає ще книжки з подібним сюжетом, напишіть їх назви та авторів. Заздалегідь вдячний. Світлинка до теми: ![]() | ||
03.08.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Сергей Садов "Дело о неприкаянной душе". | ||
04.08.2008
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
А я нарешті прочитала Охоту на овец Муракамі. Перші 90 сторінок мучила місяці з два (не можу не відзначити терпіння Кобіти, яка дала книжку максимум на тиждень) а потім ррррррраааааааааззз і прочитала одним махом ))) Сподобалася книженція | ||
04.08.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
Не знаю, як я буду відносити цю книжечку в бібліотеку... Взяли її там ..здається, рік тому. Хоч би живою вийти. | |||
04.08.2008
| [permalink] | ||
| - |
| ||
04.08.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
| ||
05.08.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
kobieta, з Памуком кора вийшла. Андрусяк писав статтю, що одразу як йому, Памуку тобто, премію дали, Нобеля кажись, наше "Фоліо" кинулося книжку оту дрюкувати. Ну переклад певно роблений справа наліво та навскоси. Бо Туреччину там чомусь назвали Турцією ну і таке інше... десь в Андрусяка на сайті є та стаття... | ||
05.08.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
Треба буде ознайомитися | |||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| книги, литература, література, роман, читання, чтение |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Блакитноокі - найрозумніші люди | RSS | Психологія | 8 | 07.04.2008 20:14 |
| Великое Поколение, уходящие знаменитые люди | Def | Теревені | 1 | 23.09.2007 01:58 |
| Люди-животные с мозгом | Def | Теревені | 5 | 27.08.2007 09:24 |
| Карикатури до української, неукраїнської та взагалі політики | sevtavr | Гумор | 1 | 10.01.2007 01:04 |
| Люди, помогите | WISP | Музика | 0 | 07.01.2007 04:14 |