Ви переглядаєте тему А люди, взагалі, читають? в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; А я вчора подолала Ірванця! Олександр Ірванець "Стіна". Прочитала за 1 день, але не скажу, ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
18.07.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
А я вчора подолала Ірванця! Олександр Ірванець "Стіна". Прочитала за 1 день, але не скажу, щоб якесь воно було супер чтиво... Фантастика чи що...Дуже якось..ну по - аматорськи написано...ІМХО. Закінчення змазане... Середнячок ![]() Але найбільше мене потішив такий факт: твір роздрукований з компа на листках, оборот яких - це різні екологічні розрахунки, документи про обсяги викидів, нормативи, ну і всяка така нудьга Так от , дала читанку цю мамі,то вона так налаштувалась сприймати чергового українського письменника, що сторінок із три читала підряд- сторінку твору, сторінку-про викиди І не помічала, що то не Ірванцеве))) Була готова, що від нинішніх авторів можна чекати що завгодно! | ||
| Користувачі, що подякували черешня за цей допис: |
18.07.2008
| [permalink] | ||||
| - |
Офтоп: Не пригадую, щоб я таке десь казав. Перекручуєте мої слова? Кастанеду вважаю не стільки письменником, скільки визначним вченим-етнографом дослідником індіанського герметизму, що зумів розповісти про свої культурологічні досліди, що їх відчув на власній шкурі, будучи учнем маґа, у максимально цікавій і жвавій формі. Зробив доступним для людей европейскої культурної традиції — містичні категорії мислення індіанських маґів, став мостом між культурами, що зроду не розуміли одна одну. Відповідь:
Відповідь:
![]() Востаннє редагував Odo: 18.07.2008 о 13:57. | ||||
18.07.2008
| [permalink] | |||
| Завсідник |
Відповідь:
Почитайте краще EINE KLEINE NACHTMUSIK: Від Дону до Сяну Лежиш, осіянна. Від Тігра з Ефратом лежиш аж до Осло й Баранович. Вже сонце низенько, Вже вечір близенько, І я тобі, ненько, кажу по-синівськи “Добраніч…” Та перше, ніж ти свої очі, мов брами, до завтра причиниш, Давай спом’янемо усіх, Що не сплять ції ночі, з причини, або без причини: Твої космонавти На станції “Тризуб” так само летять по орбіті; Твої костоправи Так само стуляють щелепи, коліна і лікті побиті; Твої педерасти Так само приймають (або не приймають) закони, Або закидають за комин, або закладають за комір; Твої мільйонери Так само рахують так само набуті мільйони; Твої офіцери Вчать мову й муштрують іще не готові Десну перейти батальйони; Твої Роксоляни Попід “Брістолями” Йдуть заміж по п’ять разів за ніч. Гірка і пречиста, свята й ненависна, Добраніч, вітчизно, добраніч, вітчизно, добраніч… Все інше заснуло. В лісах твоїх сплять, обійнявшись, звірята. Поклався осел з бараном, а тигр, наче з братом, з ефратом. На водах морів твоїх сплять кораблі: криголами, сейнери, траулери, китобої, канонерки, джонки, чайки катамарани, есмінці, авіаносці, крейсери, катери, тримарани, байдарки, каное, галери, моторки, галеони, яхти, барки, баржі, рудовози, танкери, міноносці, кліпери, - а окремо від них – каравели й гондоли. Сплять люди в будинках, і навіть поети – оті джони донни твої, дон жуани, гандони, - Й вони навіть сплять у якихось альковах, і наче в оковах – В обіймах своїх маргарит, припадочних і припадкових. Поетів ти завтра у шати вбереш і у рами обрамиш, Лиш встанеш раненько і з шатів тих соплі і кров відпереш. Тож добраніч, вітчизно, добраніч… Вже й я відпливаю, але відчуваю, як десь, у містах їхніх рідних До сну вже схиляє і двох побратимів моїх богорівних. І ми вже лягаєм, набік відкладаєм болючі свої 3 (три) пера, І вже засинаєм, і вже не встигаєм востаннє тобі побажати добра… Ніч. | |||
18.07.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
Odo, за оце "Кастанеду вважаю не стільки письменником, скільки визначним вченим-етнографом дослідником індіанського герметизму, що зумів розповісти про свої культурологічні досліди, що їх відчув на власній шкурі, будучи учнем маґа, у максимально цікавій і жвавій формі. Зробив доступним для людей европейскої культурної традиції — містичні категорії мислення індіанських маґів, став мостом між культурами, що зроду не розуміли одна одну." спасибі | ||
| Користувачі, що подякували nickeler за цей допис: |
18.07.2008
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
![]() Як та мишка казала: "щось я не збагну, в чім тут підjобка?" ![]() Востаннє редагував Odo: 18.07.2008 о 14:25. | |||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| книги, литература, література, роман, читання, чтение |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Блакитноокі - найрозумніші люди | RSS | Психологія | 8 | 07.04.2008 20:14 |
| Великое Поколение, уходящие знаменитые люди | Def | Теревені | 1 | 23.09.2007 01:58 |
| Люди-животные с мозгом | Def | Теревені | 5 | 27.08.2007 09:24 |
| Карикатури до української, неукраїнської та взагалі політики | sevtavr | Гумор | 1 | 10.01.2007 01:04 |
| Люди, помогите | WISP | Музика | 0 | 07.01.2007 04:14 |