Ви переглядаєте тему А люди, взагалі, читають? в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; kobieta , добре шо книжки в компі. попрацював - почитав)))))...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
09.07.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Шось здається мала ця "Лоліта"....Чи то я більше читаю, ніж працюю | ||
10.07.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Вчора навідали книжковий гамазін)) Трохи засмутилася, бо книжки, які б хотілося прочитати, коштують не менше 40 грн., а це зараз якось не того...тому довелося купити таку собі "Силиконовую любовь" Мікаелли Джойї - думала соплі, а воно ще нічого, типу трошки психологічне. А Сонечко купило собі Гришковця, якого я відберу і може навіть зумію прочитати)) | ||
10.07.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
| |||
10.07.2008
| [permalink] | ||
| Гуру |
А я читаю видання "100 людей, корторые изменили ход истории". Дуже цікаво! Видання зроблено у вигляді окремих журналів про кожну видатну людину. Зараз читаю про Фрейда. Відкриттям для мене було те, що "істерія" це переклад (з грецького) слова "матка".... Тобто все з нами ясно ![]() | ||
10.07.2008
| [permalink] | ||
| Пророк |
а я чот от чнетия литературы,кроме технической, засыпаю ![]() ![]() | ||
10.07.2008
| [permalink] | |||
| Гуру |
Відповідь:
Если верить статье "Московского корреспондента" сценарий более развернут, и сдвинут во времени /ктулха в ожидании фильма жадно потирает щупальцы/. Вообще Поколение реально можно назвать культовой книгой, у меня как цитатник уже лет 5 на столе лежит. К сожалению, о остальных романах, упомянутых Вами, сказать ничего не смогу - так как чтец из меня, мягко говоря, неважнецкий. А неважнецкий потому, что за последние пять-шесть месяцев удовольствие от книги получал лишь 2 раза, прикупив по случаю в магазине "Записки на Ундервуде" Довлатова и "Асфальт" Гришковца. Остальное откладывалось во главу самого крайнего угла задней парадной моего замка древней колесницы ;)) Натолкнули на светлую мысль прикупить "А Хулі" та "Емпайр В". В плюс уйдет еще 2 настольных цитатника. Буду как герой песни Макаревича "В рюкзаке моем сало и спички... и Пелевина восемь томов" :) ЗЫ. По теме - ссылочка для хорошего настроения, поскольку погодка сегодня совсем уж не располагает. | |||
12.07.2008
| [permalink] | ||
| Частий гість |
Бернард Вербер-один з найрульовіших писак сучасності, на сьогодня має зо п"ять книжок,які не соромно радити."Енциклопедія абсолютного і відносного знання" розповість в нагадає цікавущі факти,теорії і досліди. Трилогія про людей-янголів відволіче від усього повсякденного негативу,а оповідання про комах і інопланетян наведуть на роздуми про вічне і нематеріальне.Отакий *THUMBS UP* чел цей Вербер! | ||
15.07.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
а я от прочитала одну книженцію цікаву (за шо страшенно дякую тату і мамі колег, які виплекали в своїх дітях доброту душі )))) ). так от талмуд зветься "исповедь четырех" і поселилась в навушниках Світлана Сурганова. і жити стало якось краще і взагалі я собі таку хо!!! | ||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| книги, литература, література, роман, читання, чтение |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Блакитноокі - найрозумніші люди | RSS | Психологія | 8 | 07.04.2008 20:14 |
| Великое Поколение, уходящие знаменитые люди | Def | Теревені | 1 | 23.09.2007 01:58 |
| Люди-животные с мозгом | Def | Теревені | 5 | 27.08.2007 09:24 |
| Карикатури до української, неукраїнської та взагалі політики | sevtavr | Гумор | 1 | 10.01.2007 01:04 |
| Люди, помогите | WISP | Музика | 0 | 07.01.2007 04:14 |