Ви переглядаєте тему А люди, взагалі, читають? в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Відповідь: Допис від черешня Лайт! Не вздумай казати на Акуніна "не моє"! Твоє! Просто літо, ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
29.06.2008
| [permalink] | |||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Відповідь:
| |||
08.07.2008
| [permalink] | ||
| Гість |
читають... от тік тре" спитати, що саме? власне, переважна більшість читає те, що модно. це капец! мене бісять ті тупорилі, шо читають шось модне, шось таке постмодерне, говорять, шо круто ---- а самі елементарно класику не читали! їм тупо нема з чим зрівнять, розумієте? P. S. не скажу, що не люблю посмодерн, but ... | ||
09.07.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
torba, хіба погано читати постмодерне і модне? Я теж це читаю, і мені дійсно подобається...і порівнювати є з чим, бо "Преступленіє і наказаніє", "Красноє і чорноє", "Война і мір", і ще хз скільки не вставля просто. черешня, повернула Коб Акуніна, бо не того...ну не йшло воно мені. А ось з полиці стирила Набокова "Лоліту")))) Така, цікава книженція ![]() | ||
09.07.2008
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
Мені з усіх згаданих творів тільки "Червоне і чорне" якось не дуже пішло, а решта дуже навіть нічого, "Війну і мир" у школі не подужав, читав вже згодом. Востаннє редагував Odo: 09.07.2008 о 10:25. Причина: Automerged Doublepost | |||
09.07.2008
| [permalink] | ||
| горгона пилипівна |
torba, шо ви так зразу, нове значить фу! мені не йде Фьодор Міхалич, ну не можу і все... то шо я неповноцінна? але люблю наприклад Ремарка, Майрініка, Блейка, Бодлера, Коцюбинського... тут всьо справа смаку. а на загал, хай краще читають постмодерн, аніж нічого не читають. імхо, аднака... а Джеф Нун, чим вам не той-во? а Павич? нє? | ||
| Користувачі, що подякували nickeler за цей допис: |
09.07.2008
| [permalink] | ||
| змія болотяна ОЧКОва |
torba, якшо ви про Оксану Робскі. то я з вами згодна. але ж для того, щоб мати хоч якесь віддалене уявлення про написане тре його прочитати. або хоча б почати. крім того, література - питання смаку. але більше схиляюсь до того, що насправді нерозумні люди читають виключно глянцеві жрунали-дайджести. класику тримали в руках "в далекие школьные годы", а зараз, аби не впасти мордом в салат, розказують, шо "ага, я чилатала - у него искривленное сознание, что есть результатом отсутсвия наличия сексуального удовлетворения". ну або шось подібне. нове? а чом би й ні, якшо воно якісне і цікаве. крім того, тре йти в ногу з часом. заговорили тут за "війну і мир". ну німагу я це подужати. а от ФМ - дядька, шо треба. | ||
| Користувачі, що подякували aneisha за цей допис: |
09.07.2008
| [permalink] | ||
| - |
Підтримую, Фьодор Михайлович — рулить. Згоден, що справа смаку, і все ж цікаво чим не подобається? Востаннє редагував Odo: 09.07.2008 о 11:13. Причина: Automerged Doublepost | ||
09.07.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
Які твори є в твого Л.Андреева ? А то я не можу згадати, яка буковка перша в мого. | |||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| книги, литература, література, роман, читання, чтение |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Блакитноокі - найрозумніші люди | RSS | Психологія | 8 | 07.04.2008 20:14 |
| Великое Поколение, уходящие знаменитые люди | Def | Теревені | 1 | 23.09.2007 01:58 |
| Люди-животные с мозгом | Def | Теревені | 5 | 27.08.2007 09:24 |
| Карикатури до української, неукраїнської та взагалі політики | sevtavr | Гумор | 1 | 10.01.2007 01:04 |
| Люди, помогите | WISP | Музика | 0 | 07.01.2007 04:14 |