Ви переглядаєте тему А люди, взагалі, читають? в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; aneisha , та всігда звертайтеся)) Прочитала довгожданне "Житіє гарємноє" - дяки пану Victorious ’у, що ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
10.05.2008
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
aneisha, та всігда звертайтеся)) Прочитала довгожданне "Житіє гарємноє" - дяки пану Victorious’у, що поділився літературою Як і казала - вистачило хвилин на 20: спочатку звикла до мови, а потім воно вже й кінець) Шкода, що там не 200 сторінок! | ||
01.06.2008
| [permalink] | ||
Дочитала "Мальва Ланда" Винничука. Мдяя...Фантазії у людини купа, ще й візочок. Якшо чесно, сподобалася сама ідея, ну і нальот еротизму теж. Але...могло бути краще. Тому лишаюся при думці, що найкращий твір Винничука - це "Весняні ігри в осінніх садах". | ||
02.06.2008
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
А жадана читала і дуже сильно подобається, і багато знайомих зачитується! Наприклад я отримала просто рекомендацію для прочитання, і явно не з МАСС-МЕДІА, так що...щодо реклами... - не знаю. Може вона десь і є - не бачила. Його читають, і його люблять! І явно не за розкрученість! Як на мене, розкручені - це Дереш, Карпа, а Жадан... - абсолютно ні. | |||
02.06.2008
| [permalink] | ||
| ||
02.06.2008
| [permalink] | ||
| ||
02.06.2008
|
| laithemmer |
|
Допис видалив fragov.
|
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| книги, литература, література, роман, читання, чтение |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Блакитноокі - найрозумніші люди | RSS | Психологія | 8 | 07.04.2008 20:14 |
| Великое Поколение, уходящие знаменитые люди | Def | Теревені | 1 | 23.09.2007 01:58 |
| Люди-животные с мозгом | Def | Теревені | 5 | 27.08.2007 09:24 |
| Карикатури до української, неукраїнської та взагалі політики | sevtavr | Гумор | 1 | 10.01.2007 01:04 |
| Люди, помогите | WISP | Музика | 0 | 07.01.2007 04:14 |