Ви переглядаєте тему А люди, взагалі, читають? в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Артур Конан Дойль. Заметки о Шерлоке Холмсе http://depositfiles.com/files/2117727...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
24.10.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
Артур Конан Дойль. Заметки о Шерлоке Холмсе http://depositfiles.com/files/2117727 | ||
24.10.2007
| [permalink] | ||
| -/- |
"Трое в лодке не считая собаки" перечитываю на украинском. В основном только старые книги перечитываю. Новинок достойных еще не встречал... Пишут уже ради денег. Булгаков. Стругацйие. Драйзер. Солженицын. Фантастику после "Хронии Амбера". вообще перестал читать. Только иногда пееречитываю классиков. Акунин сначала понравился, потом скучно, все ясно практически сразу. Азмов. Клиффор Саймак. "Русь изначальная" часто в руки попадает. Востаннє редагував rust: 24.10.2007 о 23:33. | ||
05.11.2007
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
От і моя сестра рекомендувала з усієї сили... Купила всі частини, привезла додому, каже мені і мамі - читайте!!!! Глянувши на обкладинку, вже якось не сильно захотілося...а потім все таки читнула кусочок.... ![]() | |||
14.11.2007
| [permalink] | ||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Прочитала книгу української сценаристки і письменниці Люко Дашвар ( в миру Ірина Чернова). Книга з самого початку була здалася розпусною, думала, шо мо’ як Винничук пише. Аж ні. Трохи проникливіше. Так проникливо, що на роботі рюмсала із соплявчиком. У сюжет покладена доля селян й маленького села, загубленого, далекого від цивілізації і елементарних речей, що зараз знає кожний. А чи кожний? Бо після такої книги задумуєшся: може є ще зара такі, котрі не відають що воно і як?! Чи дійсно юрба може засудити невинну душу? Чи може людина таке витримати і не з’їхати з ґлузду? Прошу панове, Люко Дашвар - "Село не люди" | ||
14.11.2007
| [permalink] | |||
| Філософф |
А мені сьогодні перепало аж дві книги ![]() Вранці Адвокатик підігнав Винничука "Весняні ігри в осінніх садах", а ввечері Уксус притащила Андруховича "Таємницю" :). Але одразу ж відібрала Винничука - в обмін на Андруховича. Буду читати сьогодні Андруховича....це перша його книга...ну..тобто, яку я буду читати - збиралася дуже давно, але чомусь відкладалося... В принципі...очікую багато чого, але хто зна, чи виправдаються надії. Вчора дочитала Жадана "Anarchy in the UKR"... Це зовсім не те, що Депеш Мод. Якщо Депеш Мод - це суцільна ржачка, то Анархія набагато спокійніша, хоча...явно, що стьоб присутній, і ..опис з висоти прожитих років...і іншої системи. Люблю читати Жадана. Якось так він..пише, що навіть його ненормативну лексику я сприймаю як літературні слова. Можливо тому, що вчасно і смачно. Якщо Депеш Мод я радила всім поголовно, то Анархію...навіть не знаю... - це може багатьом не сподобатися, а от мені в самий раз пішло. Відповідь:
Хоча...це ж знову укр. література... Мені начебто багато чого і подобається з укр. літератури, але...якось останнім часом я забагато читала українського. Хочеться розбавити чимось - або російською ,або якоюсь зарубіжною літературою. Треба Муракамі в мами забрати - є одна книжечка нечитана :) | |||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| книги, литература, література, роман, читання, чтение |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Блакитноокі - найрозумніші люди | RSS | Психологія | 8 | 07.04.2008 20:14 |
| Великое Поколение, уходящие знаменитые люди | Def | Теревені | 1 | 23.09.2007 01:58 |
| Люди-животные с мозгом | Def | Теревені | 5 | 27.08.2007 09:24 |
| Карикатури до української, неукраїнської та взагалі політики | sevtavr | Гумор | 1 | 10.01.2007 01:04 |
| Люди, помогите | WISP | Музика | 0 | 07.01.2007 04:14 |