>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 15.03.2007   [permalink]
Філософф

Відповідь:
Допис від Ivan Переглянути допис
А й справді? Хіба у Формана був такий персонаж?
А до чого тут Форман? Мені здалося, що написано було про того Івана, що з Дарусею жив.
Гість

Ага... Точно... Я неуважно прочитав той допис і чомусь прив"язав всіх названих до "Польоту над гніздом зозулі" :umnik:
Філософф

Відповідь:
Допис від Ivan Переглянути допис
Ага... Точно... Я неуважно прочитав той допис і чомусь прив"язав всіх названих до "Польоту над гніздом зозулі" :umnik:
Взагалі дивно, що в тебе "Політ" асоціюється з Форманом, а не Кізі. Хоч фільм і справді не поганий
Постійний відвідувач

Відповідь:
Допис від kobieta Переглянути допис
Взагалі дивно, що в тебе "Політ" асоціюється з Форманом, а не Кізі. Хоч фільм і справді не поганий
Просто очень близко к сюжету снято. Вот люди и путают.
Очень удачная экранизация.:yes4:
Добрий модер ))

Може, вам так подобається екранізація, бо спочатку подивилися фільм, а потім почитали?
Бо мені, наче, фільм такий собі, якби я дивилася його ще не прочитавши, багато нюансів не вловила б.
Старий 16.03.2007   [permalink]
-

Ну, не скажіть, панове! Як на мене, то фільм знято Форманом вельми перфектно, а ось книжку я і справді не подужав після фільму. Джек Ніколсон створив неперевершений образ, деякі критики вважають це найкращою його роллю.
Гість

Відповідь:
Допис від kobieta Переглянути допис
Та я не плутаю... Просто кіно дивився, а книжку не читав... Тому суджу лиш про те, з чим сам знайомий... :blum3:
Постійний відвідувач

Відповідь:
Допис від Uksus Переглянути допис
Може, вам так подобається екранізація, бо спочатку подивилися фільм, а потім почитали?
Бо мені, наче, фільм такий собі, якби я дивилася його ще не прочитавши, багато нюансів не вловила б.
Э, не! Фильм под стать книге. Даже трусы в китах с красными глазами не упущены! Пересмотри внимательнее.:yes3:
Старий 17.03.2007   [permalink]
Добрий модер ))

Ви ж самі знаєте, яким потужним є домислювання у сприйнятті чогось. Може, у фільмі багато чого не так, як я те собі уявляла, читаючи, тому і нудно було дивитися, і фільм, зрештою невелике враження справив.
От, ви, Одо і Кобі, книжку не подужали, а я - фільм не сприйняла.
То, може, таки має якийсь вплив черговість "переживання" фактично одного і того ж твору у різних виконаннях на загальні враження?

Під "фільм не сприйняла" мається на увазі:
фільм - супер, але усього, що можна було побачити в книзі не відобразив.

Щодо Ніколсона, то дійсно, зіграв він класно. Не уявляю іншого в цій ролі.
Старий 17.03.2007   [permalink]
Філософф

Відповідь:
Допис від Uksus Переглянути допис
Ви ж самі знаєте, яким потужним є домислювання у сприйнятті чогось. Може, у фільмі багато чого не так, як я те собі уявляла, читаючи, тому і нудно було дивитися, і фільм, зрештою невелике враження справив.
От, ви, Одо і Кобі, книжку не подужали, а я - фільм не сприйняла.
То, може, таки має якийсь вплив черговість "переживання" фактично одного і того ж твору у різних виконаннях на загальні враження?

Під "фільм не сприйняла" мається на увазі:
фільм - супер, але усього, що можна було побачити в книзі не відобразив.

Щодо Ніколсона, то дійсно, зіграв він класно. Не уявляю іншого в цій ролі.
Мені книжка досить цікавою видається, але ... із-за того, що я вже знаю, як там і що, вона не дуже продвигається :).
Відповідь

Закладки

Теги
книги, литература, література, роман, читання, чтение

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Блакитноокі - найрозумніші люди RSS Психологія 8 07.04.2008 20:14
Великое Поколение, уходящие знаменитые люди Def Теревені 1 23.09.2007 01:58
Люди-животные с мозгом Def Теревені 5 27.08.2007 09:24
Карикатури до української, неукраїнської та взагалі політики sevtavr Гумор 1 10.01.2007 01:04
Люди, помогите WISP Музика 0 07.01.2007 04:14

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.