>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 26.01.2007   [permalink]
Шпійон ;)

Відповідь: А люди, взагалі, читають?

Відповідь:
Допис від kobieta Переглянути допис
Щодо Солженицина... В мене, здається, взагалі якийсь здвиг на книжках про ВВВ, прочитала досить багато, а хочу ще. І люблю читати з різних позицій і поглядів.
Щось я не зовсім зрозумів, а до чого "Архіпелаг ГУЛАГ" до ВВВ? Та й не варто читати в електронному вигляді - не те задоволення + можна зір "посадити". В моїй коллекції ГУЛАГ складається з 3-х книжок, по 350-380 сторінок кожна - тож довгенько доведеться читати.
Та й взагалі Солженіцин - RULEZZZ, оскільки в нього багато думок цікавих про життя-буття. Мені особливо подобається "Раковый корпус", ну а "В круге первом" - взагалі классика. Ще у Солженіцина є багато маленьких оповідань, теж доволі цікаві.
Старий 27.01.2007   [permalink]
Філософф

Відповідь:
Допис від Tail Переглянути допис
Щось я не зовсім зрозумів, а до чого "Архіпелаг ГУЛАГ" до ВВВ? Та й не варто читати в електронному вигляді - не те задоволення + можна зір "посадити". В моїй коллекції ГУЛАГ складається з 3-х книжок, по 350-380 сторінок кожна - тож довгенько доведеться читати.
Та й взагалі Солженіцин - RULEZZZ, оскільки в нього багато думок цікавих про життя-буття. Мені особливо подобається "Раковый корпус", ну а "В круге первом" - взагалі классика. Ще у Солженіцина є багато маленьких оповідань, теж доволі цікаві.
Я то не читала ще, але все житя була впевнена, що ГУЛАГ - це концлагер. А в концлагер, на мою думку, потрапляли полонені, євреї, гомосескуалісти і т.д., тож і думала, що про ВВВ. Хм...аж цікаво тепер...
Старий 27.01.2007   [permalink]
Шпійон ;)

Відповідь:
Я то не читала ще, але все житя була впевнена, що ГУЛАГ - це концлагер. А в концлагер, на мою думку, потрапляли полонені, євреї, гомосескуалісти і т.д., тож і думала, що про ВВВ. Хм...аж цікаво тепер...
Давно я так не сміявся:)) І не "концлагер", а концтабір. Тож почитай;)
Старий 28.01.2007   [permalink]
Філософф

Відповідь:
Давно я так не сміявся:)) І не "концлагер", а концтабір. Тож почитай;)
:) Здорово, що я тебе розсмішила, але я все таки не помилилася - спеціально зазирнула вже в книжечку - так і є - про конц...(нехай буде)...табір :), а це ж і є одна із складових війни. Я ж писала, що мені подобаються всі аспекти!
Старий 29.01.2007   [permalink]
Шпійон ;)

Відповідь:
:) Здорово, що я тебе розсмішила, але я все таки не помилилася - спеціально зазирнула вже в книжечку - так і є - про конц...(нехай буде)...табір :), а це ж і є одна із складових війни. Я ж писала, що мені подобаються всі аспекти!
Звичайно добре:) 5 хвилин сміху заміняють склянку сметани:pleasantry:
А книжка не зовсім про війну, скоріше спроба дослідити історію розвитку радянських таборів. ГУЛАГ це ж "главное управление лагерей". І пройшло через нього море народу. Хоча і військовополонених теж в свій час багато було. Тож читайте, бо ми того варті;)
Філософф

Відповідь:
Звичайно добре:) 5 хвилин сміху заміняють склянку сметани:pleasantry:
А книжка не зовсім про війну, скоріше спроба дослідити історію розвитку радянських таборів. ГУЛАГ це ж "главное управление лагерей". І пройшло через нього море народу. Хоча і військовополонених теж в свій час багато було. Тож читайте, бо ми того варті;)
Нажаль, не знайшла в батьків Архіпелагу в друкованому вигляді - він, здається, в якомусь журналі був...типу "Юность", чи щось таке. Доведеться в електронному читати.
Шпійон ;)

Відповідь:
Нажаль, не знайшла в батьків Архіпелагу в друкованому вигляді - він, здається, в якомусь журналі був...типу "Юность", чи щось таке. Доведеться в електронному читати.
Ну це ти дарма так кажеш! Якщо хочешь, то за 100 граммів і пончик або в обмін на гарну книжечку можу дати свою почитати:thank_you: Тим більше, що у мене не тільки його "Гулаг";)
Філософф

Відповідь:
Ну це ти дарма так кажеш! Якщо хочешь, то за 100 граммів і пончик або в обмін на гарну книжечку можу дати свою почитати:thank_you: Тим більше, що у мене не тільки його "Гулаг";)
Дякую за пропозицію. :)
Старий 04.02.2007   [permalink]
Гість

Дуже цікава гілочка - багато для мене новго і цікавого. Суто для проформи, коли вже зайшла мова про лінки - просто нагадаю Бібліотеку Максима Мошкова. Найбільше зібрання, здається, літературних російськомовних текстів.
http://www.lib.ru/

Стосовно тем, що згадувалися - для мене абсолютна загадка, як ви читаєте отого "Воццека"? Я тричі починав і кидав неодмінно. Воно, звичайно, справа смаку, але все ж... :swoon: Не моє!
Так само Дереш. Я виріс на науковій фантастиці, на Лемові... Тому оці от юнацькі фантазії трохи смішать. Але це теж, як каже моя одна колега, "смакове"... :)
Старий 04.02.2007   [permalink]
Гість

А люди читають тепер менше, ніж 20 років тому, наприклад... І це жахливо... :(
Відповідь

Закладки

Теги
книги, литература, література, роман, читання, чтение

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Блакитноокі - найрозумніші люди RSS Психологія 8 07.04.2008 20:14
Великое Поколение, уходящие знаменитые люди Def Теревені 1 23.09.2007 01:58
Люди-животные с мозгом Def Теревені 5 27.08.2007 09:24
Карикатури до української, неукраїнської та взагалі політики sevtavr Гумор 1 10.01.2007 01:04
Люди, помогите WISP Музика 0 07.01.2007 04:14

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.