Ви переглядаєте тему А люди, взагалі, читають? в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Відповідь: Допис від kobieta Щодо Солженицина... В мене, здається, взагалі якийсь здвиг на книжках про ...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
26.01.2007
| [permalink] | |||
| Шпійон ;) |
Відповідь:
Та й взагалі Солженіцин - RULEZZZ, оскільки в нього багато думок цікавих про життя-буття. Мені особливо подобається "Раковый корпус", ну а "В круге первом" - взагалі классика. Ще у Солженіцина є багато маленьких оповідань, теж доволі цікаві. | |||
27.01.2007
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
| |||
27.01.2007
| [permalink] | ||
| Шпійон ;) |
Давно я так не сміявся:)) І не "концлагер", а концтабір. Тож почитай;) | ||
28.01.2007
| [permalink] | ||
| Філософф |
:) Здорово, що я тебе розсмішила, але я все таки не помилилася - спеціально зазирнула вже в книжечку - так і є - про конц...(нехай буде)...табір :), а це ж і є одна із складових війни. Я ж писала, що мені подобаються всі аспекти! | ||
29.01.2007
| [permalink] | |||
| Шпійон ;) |
Відповідь:
А книжка не зовсім про війну, скоріше спроба дослідити історію розвитку радянських таборів. ГУЛАГ це ж "главное управление лагерей". І пройшло через нього море народу. Хоча і військовополонених теж в свій час багато було. Тож читайте, бо ми того варті;) | |||
29.01.2007
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
| |||
29.01.2007
| [permalink] | |||
| Шпійон ;) |
Відповідь:
або в обмін на гарну книжечку можу дати свою почитати:thank_you: Тим більше, що у мене не тільки його "Гулаг";) | |||
29.01.2007
| [permalink] | ||
| Філософф |
| ||
04.02.2007
| [permalink] | ||
| Гість |
Дуже цікава гілочка - багато для мене новго і цікавого. Суто для проформи, коли вже зайшла мова про лінки - просто нагадаю Бібліотеку Максима Мошкова. Найбільше зібрання, здається, літературних російськомовних текстів. http://www.lib.ru/ Стосовно тем, що згадувалися - для мене абсолютна загадка, як ви читаєте отого "Воццека"? Я тричі починав і кидав неодмінно. Воно, звичайно, справа смаку, але все ж... :swoon: Не моє! Так само Дереш. Я виріс на науковій фантастиці, на Лемові... Тому оці от юнацькі фантазії трохи смішать. Але це теж, як каже моя одна колега, "смакове"... :) | ||
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| книги, литература, література, роман, читання, чтение |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Блакитноокі - найрозумніші люди | RSS | Психологія | 8 | 07.04.2008 20:14 |
| Великое Поколение, уходящие знаменитые люди | Def | Теревені | 1 | 23.09.2007 01:58 |
| Люди-животные с мозгом | Def | Теревені | 5 | 27.08.2007 09:24 |
| Карикатури до української, неукраїнської та взагалі політики | sevtavr | Гумор | 1 | 10.01.2007 01:04 |
| Люди, помогите | WISP | Музика | 0 | 07.01.2007 04:14 |