Ви переглядаєте тему Андрухович в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; :prankster:...
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
28.01.2006
| [permalink] | ||
| Гість |
Востаннє редагував Sasha-Grob: 05.12.2006 о 04:37. | ||
04.02.2006
|
| Sasha-Grob |
|
Допис видалив Sasha-Grob.
|
06.02.2006
| [permalink] | ||
| Гість |
А о чем этот твой Андрухович пишет? Уж не политические памфлеты типа "про гидотну владу в краïнi щастя"? | ||
08.02.2006
|
| Sasha-Grob |
|
Допис видалив Sasha-Grob.
|
08.02.2006
| [permalink] | ||
| Гість |
ну и славненько, авось када-нить почитаю... | ||
23.10.2006
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
То якесь оповідання? Я теж сьогодні побачила пост про Андруховича і вже С-Г поколупала троха з цього приводу, а він чомусь не хоче бути відповідальним за це :) | |||
23.10.2006
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Зовсім не остання А навіть перша (я ще нікому не говорила, що в мене трохи Андруховича є, а ти прочитала цей пост перша. І скажу по-секрету: Ерц-Герц-Перц я навіть роздрукувала :)) А знайти цікавеньке про цього видатного письменника сучасності і дещо з його творів можна тут: http://www.liter.net/=/Andrukhovich/ | ||
31.10.2006
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
| |||
12.01.2007
| [permalink] | ||
| Новачок |
ну як це, про шо пише, про життя пише. зі свого ракурсу. про кохання, канєшно. от як в Перверзії, про 12 обручів не можу сказати, що про таке вже кохання, але його романи шось перевертають в мені. до того ж, обожнюю його вірші. люблю і Мертвий Півень,і Плач Єремії, котрі найкращим чином гармоніюють музику і його вірші. і сторінки з щоденника теж. короче, Андрухович - це цілий світ. його треба відкривати потехеньку, а то може привалити з головою.... як от мене. | ||
20.03.2007
| [permalink] | ||
| Частий гість |
Читаю я оце ваші теревені і сміюся.........ЯК МОЖНА НЕ ЗНАТИ ХТО ТАКИЙ ПАН АНДРУХОВИЧ????? Це фундамент прогресивної літератури!!! ....переклади поезії BEATніків......еееехххххххх....... Певно рєбьятам таким як то Goose Killer, Dreem мамусі читали в дитинстві сказкі Пушкіна на ніч, а потім яка там література у школі, ПТУ (?)........ Люблю я стьоб над провінційним ПОЛТАВСЬКИМ бицьо..... ЯЛИНА молодець!!!!! але в кінці її повідомлення трошки пахне пафосом....ну та нічо...молода людина, а що ви хотіли....... | ||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Презентація книги: Андрухович, Жадан, Дереш | Крапля | Мова та Література | 3 | 05.10.2007 00:37 |
| Презентація книги: Андрухович, ЖАдан, Дереш | Крапля | Афіша Полтави | 0 | 04.10.2007 15:13 |