Ви переглядаєте тему І знову про мову в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Відповідь: Допис від Def Ребята. Ну я незнаю что и сказать.... Смешно уже. А впрочем. ...
| Результати опитування: Чи потрібна ця українська мова взагалі? | |||
| Так | | 24 | 85,71% |
| Ні | | 4 | 14,29% |
| Голосували: 28. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
26.12.2006
| [permalink] | ||
| - |
Я думаю ці теми треба не ховати, а відкривати й ставити щонайширше і щонайгостріше, тому, що наразі ще, на жаль, немає їх розуміння у сучасного суспільства, немає усвідомлення їх важливости. А це для будь-якої країни все одно, що їхати на шаленій швидкості у темряві, без жодного уявлення про довколишню місцевість, час від часу висовуючись у вікно авта і голосячи: "А давайте лишень не думати, про те де ми їдемо і як, бо це ж так смішно і не потрібно!!!". А далі — витискаємо газ. | ||
26.12.2006
| [permalink] | ||
| Я. |
| ||
27.12.2006
| [permalink] | ||
| скажений завсідник :) |
В кожного різні смаки. Якщо ти полюбляєш Діму Білана та ТаТу, то ясно, що ти не будеш слухати українські групи. Мені особисто подобаються: Океани Ельзи, Тартак, ТНМК, ВВ, Крихітка Цахес, Фозі, Плач Єремії, Скай. Востаннє редагував fragov: 27.12.2006 о 14:39. | ||
27.12.2006
| [permalink] | ||
| - |
| ||
27.12.2006
| [permalink] | ||
| модератор |
О-о-о-о! Благодатная тема - ЯЗЫК! Столько отзывов! Такие космические суждения! Позвольте и мне квакнуть в тему. Итак... Какая разница, на каком языке морозить глупость? (Это я о себе) Или вот ещё... Умным речам языковый барьер - не преграда! (А чё? Ничё!) Или... Более воспитанный собеседник переходит на язык собеседника. (Это я где-то подслушал) | ||
27.12.2006
| [permalink] | ||
| модератор |
В 1975 году по программе совместного советско-американского космического полёта "Союз-Аполлон" тоже возникла языковая проблема. Так решили её так: американцы обращались к советским космонавтам на русском языке, а те к американцам - на английском! Прям соломоново решение! Во как - люди делом занимались. А тут только и слышишь - "бей жидов спасай Россию!" и "бий кацапiв рятуй Неньку!" :hunter: Я смотрю грачей с России налетело. Как-то они не по-нашему каркают...:hunter: Востаннє редагував Гвардеец: 27.12.2006 о 18:42. | ||
27.12.2006
| [permalink] | |||
| Філософф |
Відповідь:
| |||
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| У підприємств знову відбирають кошти | RSS | Теревені | 0 | 22.08.2007 18:51 |
| На Полтавщині знову збили автобус «ПАЗ» | RSS | Теревені | 0 | 18.08.2007 19:42 |