>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Результати опитування: Чи потрібна ця українська мова взагалі?
Так 24 85,71%
Ні 4 14,29%
Голосували: 28. Ви ще не голосували в цьому опитуванні

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 26.12.2006   [permalink]
-

Відповідь: Re: Відповідь: і знову про мову

Відповідь:
Допис від Def Переглянути допис
Ребята. Ну я незнаю что и сказать.... Смешно уже.
А впрочем. Давайте похороним эти темы. И главное , не будем их подымать.
Я думаю ці теми треба не ховати, а відкривати й ставити щонайширше і щонайгостріше, тому, що наразі ще, на жаль, немає їх розуміння у сучасного суспільства, немає усвідомлення їх важливости. А це для будь-якої країни все одно, що їхати на шаленій швидкості у темряві, без жодного уявлення про довколишню місцевість, час від часу висовуючись у вікно авта і голосячи: "А давайте лишень не думати, про те де ми їдемо і як, бо це ж так смішно і не потрібно!!!". А далі — витискаємо газ.
Старий 26.12.2006   [permalink]
Я.

Re: Відповідь: Re: Відповідь: і знову про мову

Відповідь:
Допис від Uksus Переглянути допис
А ще давайте станемо страусами, зануримо голови в пісок, щоб нічого не чути не бачити і нічого не говорити. Тоді вже точно мовне питання не стоятиме так гостро. Правда, Def?
От наших переливаний из пустого в порожнее ничего не изменится.
Старий 27.12.2006   [permalink]
Гість
Re: ответ: відповідь: і знову про мову

А что есть что слушать??? Например!! Украинская эстрада это просто полный отстой!!!
скажений завсідник :)

Відповідь: Re: ответ: відповідь: і знову про мову

В кожного різні смаки. Якщо ти полюбляєш Діму Білана та ТаТу, то ясно, що ти не будеш слухати українські групи.
Мені особисто подобаються: Океани Ельзи, Тартак, ТНМК, ВВ, Крихітка Цахес, Фозі, Плач Єремії, Скай.

Востаннє редагував fragov: 27.12.2006 о 14:39.
-

Відповідь: Re: ответ: відповідь: і знову про мову

Відповідь:
Допис від Jokser Переглянути допис
А что есть что слушать??? Например!! Украинская эстрада это просто полный отстой!!!
Існує певна упередженість щодо україномовних груп та естради загалом перш за все у власників медіапростору, тому гарні групи просто невідомі широкому загалу. Думаю це питання часу.
модератор

Відповідь: і знову про мову

О-о-о-о! Благодатная тема - ЯЗЫК! Столько отзывов! Такие космические суждения! Позвольте и мне квакнуть в тему.

Итак...

Какая разница, на каком языке морозить глупость? (Это я о себе)

Или вот ещё...

Умным речам языковый барьер - не преграда! (А чё? Ничё!)

Или...

Более воспитанный собеседник переходит на язык собеседника. (Это я где-то подслушал)
Філософф

Відповідь:
Допис від Гвардеец Переглянути допис

Более воспитанный собеседник переходит на язык собеседника. (Это я где-то подслушал)
Ги :) А що як обидва співрозмовника будуть ДУЖЕ виховані? Може і до бійки дійти!
модератор

В 1975 году по программе совместного советско-американского космического полёта "Союз-Аполлон" тоже возникла языковая проблема. Так решили её так: американцы обращались к советским космонавтам на русском языке, а те к американцам - на английском! Прям соломоново решение! Во как - люди делом занимались.

А тут только и слышишь - "бей жидов спасай Россию!" и "бий кацапiв рятуй Неньку!"

:hunter: Я смотрю грачей с России налетело. Как-то они не по-нашему каркают...:hunter:
Мініатюри долучень
i-znovu-pro-movu-72_248_0.jpg   i-znovu-pro-movu-72_246_1.jpg  

Востаннє редагував Гвардеец: 27.12.2006 о 18:42.
Філософф

Відповідь:
Допис від Гвардеец Переглянути допис
В 1975 году по программе совместного советско-американского космического полёта "Союз-Аполлон" тоже возникла языковая проблема. Так решили её так: американцы обращались к советским космонавтам на русском языке, а те к американцам - на английском! Прям соломоново решение! Во как - люди делом занимались.
В принципі...ввічливість витримали, але вийшло таки тупо. Мова - вона ж для зручності спілкування!!! А в цьому випадку навряд чи всім дуже зручно. Хай би вже домовилися, що кожен буде по-своєму варнякати, раз всі одне одного розуміють :)
Я.

Re: Відповідь: і знову про мову

Відповідь:
Допис від kobieta Переглянути допис
Хай би вже домовилися, що кожен буде по-своєму варнякати, раз всі одне одного розуміють :)
+1 ...
Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
У підприємств знову відбирають кошти RSS Теревені 0 22.08.2007 18:51
На Полтавщині знову збили автобус «ПАЗ» RSS Теревені 0 18.08.2007 19:42

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.