Ви переглядаєте тему І знову про мову в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Відповідь: Допис від черешня Можливо, той хто хоче напасти , не вважає за потрібне вивчати ...
| Результати опитування: Чи потрібна ця українська мова взагалі? | |||
| Так | | 24 | 85,71% |
| Ні | | 4 | 14,29% |
| Голосували: 28. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
22.09.2008
| [permalink] | |||
| Завсідник |
Відповідь:
![]() | |||
| Користувачі, що подякували Regen за цей допис: |
22.09.2008
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
![]() То може просто взяти і щиро так сказати: "Панове, мені дуже кортить, щоб Ви всі вивчили російську, коли Вам потрібні арґументи, я їх шукатиму і обов’язково знайду", еге? Так може, ті люди, що нарешті відчуватимуть себе українцями, а не совками? Востаннє редагував Odo: 22.09.2008 о 12:00. Причина: Automerged Doublepost | |||
22.09.2008
| [permalink] | ||
| Пророк |
| ||
| Користувачі, що подякували RAMM за цей допис: |
22.09.2008
| [permalink] | |||
| Гуру |
Regen, ви це просто так думаєте, чи маєте якийсь досвід спілкування з нинішнім підростаючим поколінням? В якійсь вчорашній темі читаю про журналістку, що бере інтерв"ю в російського солдата. ЇЇ попереджають, щоб не казала, що вона українка. Зараз вона з легкістю може вдати з себе росіянку(нехай з Кубанським акцентом:) ) А якщо б вона не знала мови? Відповідь:
Я саме за це - знати мову сусіда! Друга чи ворога. Пригодиться ж! А щоб знати- треба вчити. Бо всі ,наче забули, що нас вчили в школі цієї мови. Якщо не вчити нинішніх дітей, то вони не знатимуть мови. Саме це я зараз і спостерігаю. Востаннє редагував черешня: 22.09.2008 о 12:17. Причина: Automerged Doublepost | |||
22.09.2008
| [permalink] | |||
| Пророк |
Відповідь:
Я, знаю русск. и укр. (учился в советское время), мой сын тоже знает оба языка (учился в наше время). В чем проблема? Тот кто не хочет учить язык (любой), и не научится (но тогда их не возьмут в разведчики, разве что в полицаи, в случае оккупации). | |||
| Користувачі, що подякували RAMM за цей допис: |
![]() |
| Закладки |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| У підприємств знову відбирають кошти | RSS | Теревені | 0 | 22.08.2007 18:51 |
| На Полтавщині знову збили автобус «ПАЗ» | RSS | Теревені | 0 | 18.08.2007 19:42 |