Ви переглядаєте тему Де у Полтаві практикувати усну літнорму? в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Відповідь: Допис від Полтавський кіт ги-га , ну ви гуморист.Вам потрібна практика так практикуйтеся ,йокл,читайте ...
| Результати опитування: Як часто Ви спілкуєтесь наживо українською літнормою і отримуєте нею ж відповідь? | |||
| Щодня | | 3 | 30,00% |
| Щотижня | | 1 | 10,00% |
| Щомісяця | | 2 | 20,00% |
| Щороку | | 1 | 10,00% |
| Не пригадую такого | | 3 | 30,00% |
| Голосували: 10. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
21.03.2008
| [permalink] | ||||
| - |
Відповідь:
Блск., не ухиляйтеся від прямої відповіді на запитання: Відповідь: Востаннє редагував Odo: 21.03.2008 о 09:25. Причина: Automerged Doublepost | ||||
21.03.2008
| [permalink] | ||
| филе пацанёнка |
знаю де! на мотеле под "Спайдыром" у вас шо проблемы какието? вам жизнь не мила? думаете укр балакаете укр....ну и балакайте, тренируйтесь в повсякденному жытти, автобусе, тролейбусе, хто вам миша? Могу посоветовать способ! Верочный способ освоицца с языком посорицца в транспорте с какой нить агресивнрй тетенькой!! уверяю вас пару таких тренировок и вы Т.Г.Шевченка за пояс засунете лёхко!! Востаннє редагував Mr.Kronko: 21.03.2008 о 09:30. | ||
| Користувачі, що подякували Mr.Kronko за цей допис: |
21.03.2008
| [permalink] | |||
| - |
Невже? Можна з подробицями?Мені здається, я досить докладно змалював проблему, що виникла, коли є додаткові питання ставте блск., відповім.А що, за це сьогодні вбивають? Відповідь:
Востаннє редагував Odo: 21.03.2008 о 09:51. Причина: Automerged Doublepost | |||
21.03.2008
| [permalink] | ||
| филе пацанёнка |
а зачем вам суржик апонента - вы говорите на литературном ..от и практикуйтесь, зодно и люди послушают | ||
21.03.2008
| [permalink] | ||
| Філософф |
| ||
21.03.2008
| [permalink] | ||||
| - |
Відповідь:
Відповідь:
Так зрозуміліше? Також рекомендується ретельніше прочитати тему і першу сторінку, де я пояснював, що саме і чому саме я хочу практикувати. Востаннє редагував Odo: 21.03.2008 о 13:10. Причина: Automerged Doublepost | ||||
21.03.2008
| [permalink] | ||
| филе пацанёнка |
ну если тебе так сильно хочется так дай обьявление на форуме о том что если кто хочет собратся и поговорить на украинском то туда то и туда то а готового кружка любителей укр язика у нас нету (будь первым) у нас в компании говорят на украинском ... (кроме меня, я настаящий палтавец на) ...ну половина точно. так что давай дружить и бум говорить на укр | ||
21.03.2008
| [permalink] | |||
| Добрий модер )) |
Відповідь:
Половина в компанії українською? Літературною? ))) Інколи дуже хочеться сказати українською і почути нею ж відповідь. А якшо людина ще володіє нею на високому рівні і можна чомусь навчитися, нові слова почути, це ж взагалі, супер. | |||
| Користувачі, що подякували Uksus за цей допис: |
21.03.2008
| [permalink] | |||
| - |
Відповідь:
До речі, пане Mr.Kronko, Ви так і не відповіли на моє питання: Востаннє редагував Odo: 21.03.2008 о 13:53. Причина: Automerged Doublepost | |||
21.03.2008
| [permalink] | ||
| Добрий модер )) |
Проголосувала "Щомісяця", бо не вважаю спілкування українською протягом менше ніж 15 хв дійсно спілкуванням. А якшо діалог: - Привіт! - Привіт! )) - Як справи? - Добре! (а далі пішов суржик) вважати спілкуванням українською літнормою, то щодня. | ||
| Користувачі, що подякували Uksus за цей допис: |
![]() |
| Закладки |
| Теги |
| зустрічі, література, полтава |
| Параметри теми | |
| |
Схожі теми | ||||
| Тема | Автор | Розділ | Відповідей | Останній допис |
| Буккроссинг в Полтаві! Є таке? | nickeler | Мова та Література | 5 | 28.04.2008 11:15 |
| Supermax в Полтаві!!! | Kach | Афіша Полтави | 7 | 27.01.2008 19:18 |
| mamanet в Полтаві | duemir | Музика | 2 | 24.01.2008 10:15 |
| Чи є у Полтаві DJ-і? | Ukrop | Музика | 1 | 26.10.2006 12:13 |