>>> ДОПОМОЖИ ДІТЯМ НА НОВИЙ РІК! <<<

Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Результати опитування: Чи підтримуєте Ви існування падонкіфського сленгу на форумі?
Категорично за 4 22,22%
Швидше за 3 16,67%
Хтозна 3 16,67%
Швидше проти 3 16,67%
Категорично проти 5 27,78%
Голосували: 18. Ви ще не голосували в цьому опитуванні

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 05.03.2008   [permalink]
Гуру

Re: Як Ви ставитесь до падонкіфського сленгу?

Офтоп:
rust, вже навіть не намагайся косити під дурника!
Ты был замечен в высказывании умных мыслей.

Востаннє редагував Odo: 06.03.2008 о 11:14.
-/-

Офтоп:
Отсканю диплом выложу
Простов далекой совдепии не получилось с первого раза поступить в ВУЗ пришлось идти в ПТУ, а красный диплом давал свободу выбора...
Кста тогда в ПТУ пока учился получал 140 рублей стипендии 1987 год

Востаннє редагував Odo: 06.03.2008 о 11:15.
Частий гість

Офтоп:
Гы... лол.. ПЭТЭУШнеГам зачот.... наши люди...

Востаннє редагував Odo: 06.03.2008 о 11:16.
Шпійон ;)

Відповідь:
Допис від черешня Переглянути допис
Ну..я ,мабуть, відношусь нормально. Люблю ,коли пишуть на ньому,завідомо розумні люди,які були замічені в досконалому володінні і російської,і української.Тоді я знаю точно,що це такий прикол,весело і.т.д. А от коли людина зайшла на форум з падонківським,і кожен допис теж на ньому,то мимоволі робиш висновок-людина іншої мови не знає...Відповідно утворюються певні асоціації що до освіти цієї людини, соц. статусу і всього іншого
От з ким я повністю згоден! а взагалі:"чим би дитя не тішилось, аби своїх не наробило" хоча на Полтавському форумі не хотів би це "нарєчіє" бачити
Користувачі, що подякували Tail за цей допис:
Старий 06.03.2008   [permalink]
скажений завсідник :)

Відповідь:
Допис від черешня Переглянути допис
Ну..я ,мабуть, відношусь нормально. Люблю ,коли пишуть на ньому,завідомо розумні люди,які були замічені в досконалому володінні і російської,і української.Тоді я знаю точно,що це такий прикол,весело і.т.д. А от коли людина зайшла на форум з падонківським,і кожен допис теж на ньому,то мимоволі робиш висновок-людина іншої мови не знає...Відповідно утворюються певні асоціації що до освіти цієї людини, соц. статусу і всього іншого
Проблема в тому, що падонковським сленгом прикривають просте незнання граматики і при цьому ще й не бажання встановити перевірку орфографії, яка точно є для вогнелиса і осла (IE), і не вважаю форум міста, яке завжди вважали культурною столицею, з діалекту якого утворилася сучасна українська мова, місцем де подібне повинно підтримуватися. Не можеш писати грамотно - вчи літери.
Користувачі, що подякували fragov за цей допис:
филе пацанёнка

Відповідь:
Допис від Admin Переглянути допис
Проблема в тому, що падонковським сленгом прикривають просте незнання граматики і при цьому ще й не бажання встановити перевірку орфографії, яка точно є для вогнелиса і осла (IE), і не вважаю форум міста, яке завжди вважали культурною столицею, з діалекту якого утворилася сучасна українська мова, місцем де подібне повинно підтримуватися. Не можеш писати грамотно - вчи літери.
Одмин не припяцтвуй прагресу!
то шо ты не понимаешь не означает шо это не нормально
тыш в школи не станавилсо в стойку патамуша гаварил на адном языке а тут тибе фпаривают какойта замароченый и с кучой правел
есле ты такой кансерватар то нада было с первава класа ацтаивать свайо мнение!!!! Или взрослые - ани умнее, ДА?
Единственнае в чем с табой сагласен
"НИПАНИМАИШ - УЧИ ОЛБАНСКИЙ"
есле эта кавота раздражает или считаед что эта иво нидастойна - схадите к психолагу правертесь патамуша у вас праблемы таг каг ваше раздражение эта сугуба ваша личная праблема и нинада иё валить на окружаюсчиг
Есле админам нинравиццо каг я пишу каменты то ани фправе миня зобанить наффсигда... тока учтити шо працес уже ниатвратим - интернет уже визде и ваши дети будут гаварить на олбанском палюбэ
а абычный изыг будуд прахадить каг пирижитаг прошлага!!!
фспаминаим каг гавариле наши предки 18-19 век (Пушкин, Ломонософ) - и шо вы таг тожы гаварите??? НЕТ! Вы гаварите проще!
кроме того!!! это тупо писательный сленг говорить на нем нихто нибудед! Это рифлекз чатильщега протиф трудностей искания букав на клаве и потребнасти быстра шота написать!!
КОНЧЕЛ
Користувачі, що подякували Mr.Kronko за цей допис:
Риклохматко синьо-змерзле

Голосувала - Хтозна. Насамперед тому, що сама у сонячний настрій можу так подуркувати і поковеркати свої слова. І нічого не можу з цим поробити.
Але назагал, в такій ситуації, як сказав Admin, я проти. Якщо людина постійно так спілкується - це змушує задуматися, звідки воно ото неграмотне таке вилізло. Яскравий приклад - Рубенс (якщо не помиляюся) з теми про пік-ап.

Відповідь:
Допис від Mr.Kronko Переглянути допис
тока учтити шо працес уже ниатвратим - интернет уже визде и ваши дети будут гаварить на олбанском палюбэ
а абычный изыг будуд прахадить каг пирижитаг прошлага!!!
Л
Мої діти на ОЛБАНСКОМ якшо і будуть розмовляти, то не зі мною. Вони будуть знати свою рідну мову, і російську теж, і ще якусь іноземну. Але писатимуть правильно, без помилок і ось таких викрутасів мозку. І говоритимуть нормально. Так що ПаЛЮБЄ - не ПРОКАНАЄ!

І ще одне - мені набагато легше написати пост на рідній чи російській, ніж на Олбанському.

Востаннє редагував laithemmer: 06.03.2008 о 10:09. Причина: Automerged Doublepost
Користувачі, що подякували laithemmer за цей допис:
филе пацанёнка

мама-тиран!! бидни диткы
хади то, зделай сюда...
Гуру

Решил подарок сделать жене заранее, подарил вчера телефон, подписал... Теперь через блютус его видно как: "Йа телефончег" )))))
Користувачі, що подякували Gonosuke за цей допис:
-

Офтоп:
Відповідь:
Допис від laithemmer Переглянути допис
Мої діти на ОЛБАНСКОМ якшо і будуть розмовляти, то не зі мною. Вони будуть знати свою рідну мову, і російську теж, і ще якусь іноземну. Але писатимуть правильно, без помилок і ось таких викрутасів мозку. І говоритимуть нормально. Так що ПаЛЮБЄ - не ПРОКАНАЄ!
Відповідь:
Допис від Mr.Kronko Переглянути допис
мама-тиран!! бидни диткы
хади то, зделай сюда...
От так проблема батьків і дітей і виникає.

Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Украинский портАл
Rambler
Украина онлайн

Poltava - Poltava Forum. Полтава Стрелка - Полтава вконтакте.