Ви переглядаєте тему Як Ви ставитесь до падонкіфського сленгу? в розділі Мова та Література, що є підрозділом форума Творчість та Інтереси; Офтоп : rust , вже навіть не намагайся косити під дурника! Ты был замечен в ...
| Результати опитування: Чи підтримуєте Ви існування падонкіфського сленгу на форумі? | |||
| Категорично за | | 4 | 22,22% |
| Швидше за | | 3 | 16,67% |
| Хтозна | | 3 | 16,67% |
| Швидше проти | | 3 | 16,67% |
| Категорично проти | | 5 | 27,78% |
| Голосували: 18. Ви ще не голосували в цьому опитуванні | |||
![]() |
| | LinkBack | Параметри теми |
05.03.2008
| [permalink] | |||
| Шпійон ;) |
Відповідь:
хоча на Полтавському форумі не хотів би це "нарєчіє" бачити | |||
06.03.2008
| [permalink] | |||
| скажений завсідник :) |
Відповідь:
| |||
| Користувачі, що подякували fragov за цей допис: |
06.03.2008
| [permalink] | |||
| филе пацанёнка |
Відповідь:
то шо ты не понимаешь не означает шо это не нормально тыш в школи не станавилсо в стойку патамуша гаварил на адном языке а тут тибе фпаривают какойта замароченый и с кучой правел есле ты такой кансерватар то нада было с первава класа ацтаивать свайо мнение!!!! Или взрослые - ани умнее, ДА? Единственнае в чем с табой сагласен "НИПАНИМАИШ - УЧИ ОЛБАНСКИЙ" есле эта кавота раздражает или считаед что эта иво нидастойна - схадите к психолагу правертесь патамуша у вас праблемы таг каг ваше раздражение эта сугуба ваша личная праблема и нинада иё валить на окружаюсчиг Есле админам нинравиццо каг я пишу каменты то ани фправе миня зобанить наффсигда... тока учтити шо працес уже ниатвратим - интернет уже визде и ваши дети будут гаварить на олбанском палюбэ а абычный изыг будуд прахадить каг пирижитаг прошлага!!! фспаминаим каг гавариле наши предки 18-19 век (Пушкин, Ломонософ) - и шо вы таг тожы гаварите??? НЕТ! Вы гаварите проще! кроме того!!! это тупо писательный сленг говорить на нем нихто нибудед! Это рифлекз чатильщега протиф трудностей искания букав на клаве и потребнасти быстра шота написать!! КОНЧЕЛ | |||
| Користувачі, що подякували Mr.Kronko за цей допис: |
06.03.2008
| [permalink] | |||
| Риклохматко синьо-змерзле |
Голосувала - Хтозна. Насамперед тому, що сама у сонячний настрій можу так подуркувати і поковеркати свої слова. І нічого не можу з цим поробити. Але назагал, в такій ситуації, як сказав Admin, я проти. Якщо людина постійно так спілкується - це змушує задуматися, звідки воно ото неграмотне таке вилізло. Яскравий приклад - Рубенс (якщо не помиляюся) з теми про пік-ап. Відповідь:
І ще одне - мені набагато легше написати пост на рідній чи російській, ніж на Олбанському. Востаннє редагував laithemmer: 06.03.2008 о 10:09. Причина: Automerged Doublepost | |||
| Користувачі, що подякували laithemmer за цей допис: |