Від пані aneisha, сьогодні:
Відповідь:
Допис від aneisha ... щось мені здається, шо на цій шасливій ноті розмова потихеньку чимчикує у глухий кут порозуміння)))) доки не прийде хтось новий з новими думками |
Від пані nickeler, у щодах:
Відповідь:
|
Допис від nickeler ... хоцца бальшого і чистого... чи піти купить слона, а потім його вимити? |
Відповідь:
|
Допис від nickeler у нас фантазія ой кака! |
З теми
тест... тест... Відповідь:
|
Допис від laithemmer & aneisha — Хоть и не со стопроцентной уверенностью, но я докладываю Вам, что Ваш Защитник… Тигр. Или тигрица.
— Хоть и не со стопроцентной уверенностью, но я докладываю Вам, что Ваш Защитник… Ворон.
— Тігр може скушать Ворона)) Нібаісся Смуглянко? Я магу тібя паглинуть як Великий Йог-сотот:) |
Відповідь:
|
Допис від DevilsAdvocate & laithemmer — "Вы действительно безжалостны. Вас не мучают сомнения совести. И Вы сделаете практически всё, чтобы претворить в жизнь свои желания. Правильнее будет сказать, что обычно личное и финансовое благополучие для вас важнее благополучия и здоровья других людей". Думаю вердикт не совсем верен. Т.к. он не в полном и в очень изменёном виде описывает мою личность. Другими словами, не согласен я с итогами этого теста, слишком радикально всё выставлено...
— DevilsAdvocate, просто погодься - ти жИстокій людь!  |
Від пані sonjah:
Відповідь:
Допис від sonjah ... Це як в анекдоті "Нікогда не спорь с дібілом, іначе ти опустішся к єво уровню і он задавіт тебя своім опитом" ... |
З цим важко не погодитися.
Відповідь:
Допис від balu22 ... и ти говориш что водка ето не зло!!я просто тебе смиюсь в глаза!!!  |
Панство! У нас тут на форумі є такий колоритний кадр (у мовному плані), що Сердючка просто тихо курить у кутку, зрештою читайте самі:
Відповідь:
Допис від MaK наши пабратимы привыкли все время чемта убифацца, если это не есть пифа, фотка или ешо что... они уваляцца вусмерть дурманом или накрайняк канплею.
вспомник празник ивана купала (када спиртного ешо как такового не было)
народ усем кутком варил что?? правильно малочко, со всех прущих и не прущих траф, коры деревьев и веток ОМЕЛЫ  козакы йилы грыбочки дуже цікаві перед боєм. (сам би скуштував, але не можу знайти точної інформації які вони і з чим їх їдять)
да соко разных прущих тем о которых пане вы даж не падумалиб. макові відвари були від усіх болячок їх пили як бідняки які не мали ні копійки, так і пани які наймал найтямущих лікарів. різниця була тільки в оплаті =) а інгрідієнт залишився до сих пір не змінним.
так шо тема найти кагото трезвого ни пад чем в наше время не актуальна ваще. |
Відповідь:
Допис від MaK кароче пачитал первые пару страниц...... =(
как всехда начали за здравие... а па теме маловато было.
девушки в полтаве ООЧЕНЬ баяццо(если ето не обдолбаное малолетко со спайдера или ешо откуда) иногда канешно палучалось ярко =))) но восновном аплом в корнях =(
не саветую практиковать такое в палтаве. у нас васновном усе с переферии и такого ссут |
Оце автентика.
Відповідь:
Допис від ТойХто ... Одо, по вашим постам, вы одыкватный человек. |
А може тоді вже
одокватний? гггг
Відповідь:
Допис від Rubens ... нету в Полтаве Пикапа и Пикаперов! ... Есть только Люди и Быкочеловеки.  |
Відповідь:
Допис від nickeler ... "як схоче - гори перескоче і хвоста не замоче" - так моя родичка каже. |