Групи RSS Календар Учасники Всі альбоми Ігри Блоги Правила

Відповідь

LinkBack Параметри теми
Старий 15.04.2008   [permalink]
Частий гість

Re: Мова як чинник формування людини і нації

Відповідь:
Допис від Admin Переглянути допис
Дякую вам, за освітлення вашого погляду. Це питання вже не раз підіймалася, і вже багато хто крім вас хотів таким "гарним" чином вивести мене з дискусії та й ще звинуватити в антиросійській діяльності і розпалюванні міжнаціонального конфлікту. А щоб ваші слова не були пустими обвинуваченнями, будь ласка, вкажіть де саме я, в цій темі, займався речами у яких ви мене звинувачуєте. Чекаю на відповідь.
.......так це фінансування і підтримки придушення української мови на Україні та навпаки фінансування і підтримки розвитку, внесення другою державною російської мови. Для цього на Україні підтримуються цілі партії і не одна......
....Втрата ріднонаціональної мови, денаціоналізація (русифікація, американізація чи інше) є передумовою і механізмом деградації людини і народу.......
Я понимаю, вы цитируете газету. Но раз цитируете, значит согласны ? И скажите только, чем же вам та русский язык не угодил?
Користувачі, що подякували poltava1973 за цей допис:
Риклохматко синьо-змерзле

А мені було б прикольно почути від двірника: Ах ти ж куркуляка! Іди ти на ЧПО!" (с) 95 квартал
скажений завсідник :)

В очі не бачив цієї газети, виражав суто свою думку.

Ви не відповіли на моє питання.
Частий гість

Відповідь:
Допис від Admin Переглянути допис

В.
.......так це фінансування і підтримки придушення української мови на Україні та навпаки фінансування і підтримки розвитку, внесення другою державною російської мови. Для цього на Україні підтримуються цілі партії і не одна......
....Втрата ріднонаціональної мови, денаціоналізація (русифікація, американізація чи інше) є передумовою і механізмом деградації людини і народу....... Это ваши слова- вот вам и ответ.
Користувачі, що подякували poltava1973 за цей допис:

Ви цитуєте газету, це похвально, що ви читаєте газети.
Поясність мені, будь-ласка, де в цьому реченні:
Відповідь:
......так це фінансування і підтримки придушення української мови на Україні та навпаки фінансування і підтримки розвитку, внесення другою державною російської мови. Для цього на Україні підтримуються цілі партії і не одна......
є антиросійські заклики і розпалюванні міжнаціонального конфлікту?
-

Відповідь:
Допис від poltava1973 Переглянути допис
....Втрата ріднонаціональної мови, денаціоналізація (русифікація, американізація чи інше) є передумовою і механізмом деградації людини і народу....... Это ваши слова- вот вам и ответ.
Так у чому відповідь?
Частий гість

Вы все так рьяно стали защищать страну, а ведь страны та особо ни когда и не было. Западная Украина всегда была под Польшей и Румынией, Крым никогда не был Украинским, Восточная Украина тоже. И что же остается –центр. Так это всегда была Киевская Русь. А кто попросил убежища и защиты у России??? Может, вспомним историю.
-

Відповідь:
Вы все так рьяно стали защищать страну, а ведь страны та особо ни когда и не было. Западная Украина всегда была под Польшей и Румынией
От бачите, елементарних речей не знаєте, а ще кажете, що радянська освіта була хорошою.
Відповідь:
Может, вспомним историю.
Дійсно, комусь незле було би згадати історію.

Відповідь:
Вы все так рьяно стали защищать страну, а ведь страны та особо ни когда и не было. Западная Украина всегда была под Польшей и Румынией, Крым никогда не был Украинским, Восточная Украина тоже. И что же остается –центр. Так это всегда была Киевская Русь. А кто попросил убежища и защиты у России??? Может, вспомним историю.
Ви про переяславську угоду? Якщо так - то вам варто детальніше ознайомитися з цим питанням, бо тоді укладалася угода, яка була потім інтерпретована (причому не раз, перший раз, ще при імператорській Росії, а другий раз вже для пропаганди в радянській) і використана у власних цілях Росією.

...Богдане, Богданочку!
Аби була знала,
У колисці придушила,
Під серцем приспала...

А Україна робила спроби об'єднатися декілька разів з перемінним успіхом, хто їй заважав ви, думаю, знаєте? А те що нагода побачити Україну - єдиним цілим випала саме нам, треба дякувати Бога.

А з приводу Київської Русі... Давайте ще Влесову книгу згадаємо. До речі, Новгород в різні часи входив в склад Київської Русі, центром і стольним градом якої був Київ.
Користувачі, що подякували fragov за цей допис:
Відповідь

Закладки

« - | - »
Параметри теми

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній допис
Українська мова почала зникати з екранів кінотеатрів fragov Мова та Література 2 26.12.2006 12:10

© Полтавський форум. Місто Полтава.
Rambler
Украина онлайн