Гарна річ. Мені ж більше смакує Р990і, там малювати стилусом можнаА якщо стилус не потрібен, то вважаю найкращою моделлю, на поточний момент - Nokia E50.
Вы просматриваете тему Мобільні телефони і смартфони. Обговорюємо, обираємо, порівнюємо. в подразделе Мобильные телефоны и КПК, который находится в форуме Мобильные технологии; Гарна річ. Мені ж більше смакує Р990і , там малювати стилусом можна А якщо стилус
Зовнішній вигляд (розмір, вага, форм-фактор, колір тощо)
Функціональність
Марка (бренд) виробника
Операційна система
Яблуко на задній панелі :)
Не користуюсь мобільним телефоном взагалі
Інше. Напишу в темі
Гарна річ. Мені ж більше смакує Р990і, там малювати стилусом можнаА якщо стилус не потрібен, то вважаю найкращою моделлю, на поточний момент - Nokia E50.
m600i - теж зі стилусом, основні відміності його від p990і: відсутність WiFi, відсутність фотокамери, відсутність відкидного фліпу, ціна в два рази менша. А от процесор, операційна система, екран, зручне колесико з лівої сторони і ще багато іншого в ньому також є.
Чому не хочу брати p990і? Бо в мене вже був p910і, дуже зручний і з усіма потрібними мені функціями. Але вартість цих телефонів висока, і коли їх втрачаєш, чи б'єш...
Я детально ознайомився з усім, стосовно m600i, і після роздумів - вирішив, що камера і WiFi, наврядчи варті 300 у.о.
Всі моделі серії Е вважаю дуже перфектними. Далі вже, що кому більше подобається. Е50 - тому, що всі кайфи, що і у Е60, плюс менші габарити і, як на мене, покращений дизайн. Е60 - теж гарна модель, але зовнішній вигляд трохи програє, надто широкі поля навколо дісплея, габарити таки величенькі, те ж можна сказати і про Е61.
Про дісплей — згоден, а ось стосовно камери, це кому як, мені, наприклад, вона може стати дуже у пригоді, різні обставини та кадри трапляються, а фотоапарат завжди зі собою не носитимеш. До того ж зауважте: час розмови 480 хв. проти до 200-400, час очікування 240 проти до 150-200, дрібничка звісно, але приємно![]()
У тебя есть фотоаппарат и ты его не носишь?! Да ещё и готов выкидывать 250гр за 1.3 камеру? гм... мне этого не понять.
http://mobile.meta.ua
Nokia E50:
Аккумулятор, питание
Тип, объем : Li-Ion 970 mAh
Режим разговора : до 6.80 ч
Режим ожидания : до 215 ч
Nokia E60
Аккумулятор, питание
Тип, объем : Li-Ion 970 mAh
Режим разговора : до 6 ч
Режим ожидания : до 290 ч
А вообще советую никогда не верить этим заявленным показателям работы
Гарний жартНі, не ношу. Спробую пояснити. По-перше Е50 коштує (у наших краях) на $50 дешевше від Е60, чому у Полтаві инакше — не розумію, по-друге не завше потрібне фото відмінної якости, мені, наприклад вже вкотре треба зняти деякі речі, котрі бачу кожного дня, як факт, як ідею, без захмарної роздільної здатности, але фото у моїй нинішній мобілці немає, і це добряче харить, проте таскати зі собою кожного дня фотоапарат, просто "впадлу". Nokia E60 Время разговора, мин: до 200-400 Время ожидания, ч: до 150-200. Nokia E50 Время разговора, мин: 480 Время ожидания, ч: 240 _http://mobile.ixbt.com/producer/Nokia.
Забув зазначити ще одну деталь, що вигідно відрізняє моделі Е50 та Е61 від Е60, це дуже зручний, як на мене, джойстик.
А чё смешного то сказал? Вам кажется смешным носить с собой фотоаппарат?Гарний жарт![]()
... в "наших" краях оба стоят около 1350гр. У одного лучше экран у другого есть камера...По-перше Е50 коштує (у наших краях) на $50 дешевше від Е60
А джостик в Е60 чем Вам не понравился?...или то не джостик вовсе?( я руками не трогал, спорить не буду).Забув зазначити ще одну деталь, що вигідно відрізняє моделі Е50 та Е61 від Е60, це дуже зручний, як на мене, джойстик
А Е61 вообще, как мне кажется, с другими сравнивать не стоит, у него полная клавиатура, поэтому его и беру, мона и в аське сидеть и даже на форуме писать:)
Я дійсно вважаю носити зі собою фотоаппарат (для себе) справою безглуздою. Думаю, є сенс дісно відчути на доторк обидва джойстики, а потім вирішувати. Клава повна, за рахунок габаритів, і відсутности ергономічности дизайну.